HomeVergelijkingssite beginnen

info@nicetoclick.com

Vergelijkingssite beginnen?

Maak gebruik van onze ervaring!

Wil je een professionele en technisch perfecte vergelijkingssite beginnen? Wij zijn hierin graag je ervaren partner. Wij ontwikkelen, bouwen en onderhouden al ruim een decennium lang succesvolle vergelijkingssites. Door deze 10 jaar specialisatie hebben wij een schat aan ervaring opgedaan en zijn wij uitermate goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van affiliate marketing en gecompliceerde technieken met betrekking tot product- en of prijsvergelijking. Hierdoor is geen klus ons te groot, of te klein!

Vergelijkingssite strategie

Stap één bij een vergelijkingssite starten is het in kaart brengen van je strategie. Om een zo goed mogelijk eindresultaat te behalen, is het voor ons zeer belangrijk om dit helder in beeld te hebben. Waarom wil je een vergelijkingssite beginnen, wie is je doelgroep en in welke sector bevinden zich de diensten of producten die je wilt vergelijken? Samen met jou brengen we helder in kaart wat het uiteindelijke doel van je vergelijkingssite is en hoe deze optimaal bereikt kan worden, welke functionaliteiten hierbij onmisbaar zijn en wat de algehele ‘look and feel’ van de website wordt.

Vergelijkingssite designvergelijkingssite beginnen

Stap twee is het design van je vergelijkingssite. Kies je voor Nicetoclick dan kies je voor een professioneel, eigentijds en volledig responsive design. Een eerste indruk kun je maar één keer maken en wij onderschatten het belang hiervan niet. Bezoekers moeten direct zien dat er veel aandacht aan je website is besteed en dat hij betrouwbaar is. Om bij je bezoekers een onuitwisbare eerste indruk achter te laten, is een uniek en eigentijds design dus zeer belangrijk. Het traject van het ontwerpen van je vergelijkingssite begint bij ons met het bespreken van je persoonlijke wensen. Deze wensen brengen wij nauwkeurig in kaart (functioneel ontwerp & wireframes) waarna onze grafisch ontwerpers dit omzetten naar een uniek en eigentijds design.

Vergelijkingssite techniek

Pas als de strategie helder is en het design door jou is goedgekeurd, beginnen wij met stap 3; de daadwerkelijke ontwikkeling van je vergelijkingssite. Wij maken hiervoor gebruik van twee verschillende frameworks. Het gerenommeerde WordPress en het technisch geavanceerde Laravel Framework (maatwerk).

WordPress framework

Voor het ontwikkelen van relatief kleine en middelgrote vergelijkingssites maken wij gebruik van het WordPress framework. WordPress is een open-source CMS (content management systeem) die non-stop wordt doorontwikkeld door duizenden ontwikkelaars wereldwijd. Er zijn door deze ontwikkelaars enorm veel themes en handige plugins ontwikkelt. Deze plugins en themes mogen vrij worden gebruikt, wat behoorlijk in tijd en dus kosten scheelt. Er hoeft namelijk geen code meer geschreven te worden. Daarbij is een WordPress website is zeer eenvoudig in gebruik en zelf te beheren via een gebruiksvriendelijk CMS. Is er een functionaliteit die jij wenst en is daar geen plugin voor beschikbaar? Dan ontwikkelt Nicetoclick voor jou een WordPress plugin op maat.

Laravel 5 framework

Geavanceerde en complexe affiliatie of vergelijkingssites, met productaantallen boven de 100.000 bouwen wij doorgaans altijd op basis van het Laravel 5 framework. Dit framework heeft een krachtige routering en een goede database ORM met Eloquent. Dit zijn de twee onderdelen die het hardste nodig zijn bij vergelijkingssites of affiliate websites met productaantallen boven de 100.000. Daarnaast is het geschreven voor moderne PHP versies en hierdoor erg snel. Kortom een systeem waarmee je klaar bent voor de toekomst.

Vergelijkingssite altijd up-to-date

Technische ontwikkelingen op het gebied van nieuwe functionaliteiten en beveiliging gaan tegenwoordig enorm snel. Het regelmatig uitvoeren van technisch onderhoud, plugin updates en beveiligingsupdates is dan ook niet te vermijden. Door het periodiek laten uitvoeren van onderhoud en updates door een professional, zorg je niet alleen voor een snellere en veiligere website, je zorgt er tegelijkertijd voor dat deze beter vindbaar is in de diverse zoekmachines. Nicetoclick blijft ook na oplevering van de website je graag van dienst door middel van ons voordelige WordPress onderhoudscontract.

Daarom Nicetoclick

Als full service webdesign bureau hebben wij alle capaciteiten en tools in huis om je vergelijkingssite nóg mooier en beter te maken dan je zelf voor ogen had. Dus wil je een vergelijkingssite beginnen? Wij verbazen je graag! Bekijk ons uitgebreide portfolio, stel je vraag via het contactformulier, of neem geheel vrijblijvend telefonisch contact met ons op, wij staan je graag te woord!

Ja! Ik wil de nr1 affiliate website van 2021 t.w.v. € 1.500 voor € 1.295 << (TIP)

Contactgegevens

Na je aanvraag nemen wij direct contact met je op om de installatie samen met je uit te voeren! Geen zorgen, je zit niet direct ergens aan vast.

  • twitter logo
  • Linkedin logo
  • Volg ons

Nicetoclick +10 jaar ervaring, WordPress specialist