HomeVergelijkingssite starten

info@nicetoclick.com

Product vergelijkingssite starten?

Ons team staat voor je klaar!

Wil je een product vergelijkingssite starten die niet alleen grafisch heel mooi is, maar ook technisch perfect werkt? Dan ben je bij Nicetoclick aan het juiste adres. Ons team van ervaren experts is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van prijs- en product vergelijkingssites en affiliate websites.

Je product vergelijkingssite technisch perfect

De populariteit van vergelijkingssites is de afgelopen jaren snel toegenomen, en neemt nog steeds toe. Het is duidelijk waarom; internetgebruikers gebruiken het web steeds meer om opzoek te gaan naar het beste product of de beste dienst, tegen de gunstigste prijs (prijsvergelijker). Een goed opgezette vergelijkingswebsite kan daarom zeer lucratief zijn. Nicetoclick bouwt vergelijkingssites en vergelijkingssite startenaffiliate websites met aansprekend webdesign en perfect werkende techniek. We kunnen je vergelijkingssite ontwikkelen op basis van het WordPress CMS of op basis van het Laravel 5 framework. In beide gevallen zul je beschikken over een gebruiksvriendelijk content management systeem (CMS) dat klaar is voor de toekomst.

WordPress als basis of toch het Laravel 5 framework?

Gecompliceerde en geavanceerde vergelijkingssites bouwen wij altijd op basis van het Laravel 5 framework. Dit framework heeft een krachtige routering en een goede database ORM met Eloquent. De twee onderdelen die het hardste nodig zijn bij het starten van een vergelijkingssite met productaantallen boven de 100.000. Beperk je tot een niche vergelijkingssite met lage productaantallen, dan is WordPress enorm geschikt. Binnen dit CMS beschik je ook over alle functionaliteiten zoals geautomatiseerd importeren van XML productfeeds of het cloaken van affiliatie url’s. Laat ons je gerust adviseren in de keuze van het juiste framework.

Maak gebruik van onze ervaring

Nicetoclick heeft de afgelopen 10 jaar diverse succesvolle vergelijkingssites en affiliate websites gebouwd voor een zeer uiteenlopende klantenkring. Door deze specialisatie zijn wij altijd op de hoogte op gebied van de nieuwste techniek, complexe vergelijkscripts en geautomatiseerde koppelingen met providers zoals Zanox, Tradetracker, Tradedoubler of Daisycon. Maak gebruik van onze ervaring en laat een technisch perfecte vergelijkingssite bouwen.

Hoe kunnen wij je helpen?

Laat het team van Nicetoclick je vergelijkingssite bouwen. Wij kunnen precies de product vergelijkingssite voor je maken die je voor ogen had. We gaan graag met je om de tafel om de details te bespreken en je te inspireren met onze ervaring en ideeën. Bekijk ons portfolio voor een overzicht van ons werk of maak gebruik van het onderstaande formulier, als je direct en geheel vrijblijvend een passende offerte op maat wilt ontvangen.

Ja! Ik wil de nr1 affiliate website van 2021 t.w.v. € 1.500 voor € 1.295 << (TIP)

Contactgegevens

Na je aanvraag nemen wij direct contact met je op om de installatie samen met je uit te voeren! Geen zorgen, je zit niet direct ergens aan vast.

  • twitter logo
  • Linkedin logo
  • Volg ons

Nicetoclick +10 jaar ervaring, WordPress specialist