info@nicetoclick.com

Wat is affiliate marketing?

Producten verkopen op commissiebasis

In het kort betekent affiliate marketing geld verdienen door producten van iemand anders te verkopen op commissiebasis. Dat kan op verschillende manieren. Zo is het mogelijk een webshop op te zetten zonder zelf fysieke producten op voorraad te hebben. Het enige wat je hoeft te doen is meeliften op het nog steeds groeiende aantal online aankopen dat gedaan wordt. Maar je kunt ook bijvoorbeeld alleen recensies schrijven over producten en vervolgens met affiliate-links doorverwijzen naar de webshops waar deze verkocht worden. Of je begint een vergelijkingssite waarmee bezoekers de beste keuze voor hun situatie kunnen bepalen. 

Zo werkt affiliate marketing

Het principe achter affiliate marketing is heel eenvoudig. Je fungeert altijd uitsluitend als tussenpersoon en ontvangt commissie over elke aankoop die een bezoeker doet. Op je site kun je doorverwijzen naar meerdere webshops of aanbieders. Voor je bezoekers kun je op deze manier een handig overzicht creëren van producten waarnaar zij op zoek zijn.

Verschillende soorten affiliate marketing:

• Affiliate webshop (zonder fysieke voorraad)
• Recensiewebsite met affiliate-links
• Informatieve website met advertenties
• Vergelijkingssite met affiliate-links

In principe kan een affiliate website iedere mogelijke vorm aannemen. Als je er maar producten van anderen mee kunt promoten en verkopen.

De voordelen voor jou

Het allergrootste voordeel van affiliate marketing is dat het heel eenvoudig op te zetten is. Je hoeft amper technische kennis te hebben om de website up-to-date te houden. Zo kun je bezoekers een uitgebreid productaanbod bieden en zelf inkomsten genereren zonder er veel moeite voor te doen. Je hoeft geen voorraad te houden of je zorgen te maken over logistiek. Je hoeft geen klantenservice op te zetten, want de complete afhandeling wordt gedaan door de webshop waar je een affiliate van bent. En ondertussen kun je bezoekers toch keuze bieden uit meerdere varianten van bepaalde producten, zelfs van verschillende aanbieders.

Maak optimaal gebruik van internet

Internet biedt talloze mogelijkheden. Voor jou als affiliate-ondernemer, maar ook voor de bezoekers van je website. Een perfect voorbeeld daarvan zijn vergelijkingssites. Vroeger was het bijna niet te doen om producten snel en overzichtelijk met elkaar te vergelijken. Tegenwoordig is een vergelijkingsscript het enige dat nodig is hiervoor. Daarmee sluit je precies aan op de behoefte die veel mensen op dit moment hebben. Zij houden ervan om online meerdere producten naast elkaar te zetten en uiteindelijk de beste keuze te maken. Daar biedt affiliate marketing dan ook uitgebreide mogelijkheden.

Nicetoclick: dé expert in affiliate marketing

Als je optimaal gebruik wilt maken van de mogelijkheden die affiliate marketing biedt, dan is Nicetoclick voor jou de ideale partner om je website te ontwikkelen. Onze uitgebreide technische kennis, de ervaring die wij hebben met affiliate websites en onze expertise in Joomla en WordPress helpen je aan een bliksemstart. Wij zorgen ervoor dat je de website eenvoudig zelf kunt beheren en er zo min mogelijk omkijken naar heeft. Dankzij ons team met ervaren programmeurs en webdesigners kun je vertrouwen op een technisch perfecte website met een webdesign dat voor optimale conversie zorgt. Wij leveren je kant-en-klaar een professionele affiliate website op, waarvoor je geen technische kennis hoeft te hebben. Je kunt direct aan de slag!

Tip: meerdere domeinen inzetten

Als je eenmaal een affiliate website hebt laten ontwikkelen door ons, kun je de gerealiseerde WordPress of Joomla template daarvan eenvoudig inzetten op meerdere domeinnamen. Om dit te doen, hoef je alleen het template in een andere kleur te gebruiken. De werking van het vergelijkingsscript blijft hetzelfde, maar we kunnen het natuurlijk altijd aanpassen aan het onderwerp van dat domein. Je inkomsten kunnen op deze manier flink stijgen, zonder dat je er veel extra moeite voor hoeft te doen. Je ziet het: je kunt alle kanten op. Wij adviseren je graag over de te volgen strategie voor jou affiliate project.

Hoe kunnen wij je helpen?

Nicetoclick kan elk type affiliate website voor je bouwen. Onze ervaren programmeurs en webdesigners zetten hun expertise graag in om jou idee te realiseren. Bekijk ons portfolio voor een overzicht van ons werk of vul het onderstaande formulier in als je direct een offerte wilt aanvragen.

Ja! Ik wil de nr1 affiliate website van 2021 t.w.v. € 1.500 voor € 1.295 << (TIP)

Contactgegevens

Na je aanvraag nemen wij direct contact met je op om de installatie samen met je uit te voeren! Geen zorgen, je zit niet direct ergens aan vast.

  • twitter logo
  • Linkedin logo
  • Volg ons

Nicetoclick +10 jaar ervaring, WordPress specialist