HomeOver onsWerkwijze

Nicetoclick

Leuk project? Neem gerust contact met ons op.

Werkwijze

Altijd een gestructureerd proces

Het spreekt voor zich dat je precies wilt weten waar je aan toe bent als je voor Nicetoclick kiest. Daarom houden we altijd vast aan onze gestructureerde werkwijze, zodat we samen het uiteindelijke doel zo snel en goed mogelijk bereiken. De vijf stappen die wij volgen, leggen we hieronder uit.

 • Stap 1 Opstellen briefing

  Allereerst willen we weten wat je wensen zijn en hoe we je optimaal kunnen helpen. Om daar achter te komen, gaan we graag met je in gesprek. We bespreken je wensen en voorkeuren en stellen op basis daarvan een briefing op, die als uitgangspunt dient voor een functioneel ontwerp.

 • Stap 2 Functioneel ontwerp

  Eigenlijk is een functioneel ontwerp een eerste schets van de website, die de basis vormt voor de verdere realisatie. Maar we doen meer dan alleen een visuele eerste aanzet geven. Uiteraard zullen we hierbij specifieke functionaliteiten aandragen, die de website sterk kunnen verbeteren. Daarvoor kom je immers bij Nicetoclick: omdat wij met je meedenken.

 • Stap 3 Webdesign

  Zodra je akkoord geeft op de offerte en het functioneel ontwerp ook jou goedkeuring heeft, gaan onze webdesigners voor je aan de slag. Je ontvangt een professioneel webdesign van hoog niveau, met een scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Het is een ontwerp dat bezoekers zal raken en dat helemaal is afgestemd op de websitedoelen die geformuleerd zijn. Na oplevering kun je het webdesign beoordelen, waarna we op basis van jou feedback de laatste wijzigingen door zullen voeren. Wanneer je helemaal akkoord bent met het webdesign starten we met het bouwen van de website.

 • Stap 4 Bouw van de website

  Nu weet je hoe de website eruit komt te zien, maar er moet nog een werkende versie worden gemaakt. Dat doen we in deze fase van het traject. Afhankelijk van wat je zelf nog wilt doen op het gebied van technische realisatie, kunnen wij de website op drie manieren opleveren. Bijvoorbeeld als Adobe Photoshop .PSD-bestand geordend in mappen en lagen, als je de programmering zelf doet. Als je liever losse xHTML-pagina’s ontvangt, die je zelf kunt koppelen aan CMS-systemen of PHP-applicaties, kunnen wij dit ook verzorgen voor je. En natuurlijk leveren we ook compleet werkende websites op inclusief content management systeem (CMS) Joomla of WordPress. Jij mag het zeggen!

 • Stap 5 Lancering van de website

  Je kunt de technisch uitgewerkte versie van de website bij ons op de server bekijken en beoordelen. Wij zullen vervolgens nog een aantal grondige tests uitvoeren waarbij we de gebruiksvriendelijkheid van de website onder de loep nemen. Na akkoord dragen wij de bestanden aan je over of wij installeren de website op het gewenste domein.

Zo werken wij ook voor jullie

Wil je graag weten wat we concreet voor jou kunnen beteken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.

 • twitter logo
 • Linkedin logo
 • Volg ons

Nicetoclick +10 jaar ervaring, WordPress specialist