HomeMet onze expertise helpen wij je graagSEO & SEALandingspagina’s maken

info@nicetoclick.com

Landingspagina’s maken

Laat het aan onze specialisten over

Landingspagina’s zijn webpagina’s die enkel en alleen zijn aangemaakt om zo optimaal mogelijk aan te sluiten op één waardevolle zoekterm. Hierdoor is de kans groter om hoog binnen de zoekresultaten terecht te komen. De bezoeker ‘landt’ rechtstreeks op deze geoptimaliseerde pagina die volledig aansluit op de gebruikte zoekterm. De landingspagina is niet direct terug te vinden in het menu, maar bestaat alleen maar om de bezoeker te ontvangen.

landingspagina's maken
Goede landingspagina’s maken

Goede landingspagina’s maken is specialistisch werk. Allereerst moet er een gedegen zoekwoorden onderzoek aan vooraf zijn gegaan. We dienen namelijk te weten voor welke waardevolle zoekterm we de landingspagina aanmaken. Tevens moet de tekst goed leesbaar en informatief zijn; een pagina kan nog zo hoog in de zoekresultaten staan, maar als deze pagina geen goede informatie bevat over het onderwerp waarnaar gezocht wordt, dan is de bezoeker binnen 5 seconden weer verdwenen. Een goede tekstschrijver is hierbij dus onmisbaar.

Landingspagina’s blijven testen

Zodra de landingspagina is aangemaakt is het zaak om deze te blijven testen op resultaat. Hoe hoog staat de pagina op de gekozen zoekterm? Is de pagina sinds de laatste test gedaald of gezakt? Waarom is de pagina gedaald of gezakt? Landingspagina’s dienen gemonitord en bijgeschaafd te worden om optimaal resultaat te behalen. Waarom? Google heeft nogal de neiging om periodiek de spelregels licht te veranderen en hier moet op ingespeeld worden. Tevens zit de concurrentie ook niet stil en is het zaak deze telkens een stapje voor te blijven.

Hoe kunnen wij je helpen?

Het team van Nicetoclick bestaat uit ervaren webdesigners en ervaren tekstschrijvers. Hierdoor hebben wij alle kennis in huis om kwalitatief hoogwaardige landingspagina’s te maken die optimaal zullen scoren in de zoekresultaten. Benieuwd wat Nicetoclick voor je kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan je graag te woord. Of vul het onderstaande formulier in als je direct een offerte wilt aanvragen.

Ja! Ik wil de nr1 affiliate website van 2021 t.w.v. € 1.500 voor € 1.295 << (TIP)

Contactgegevens

Na je aanvraag nemen wij direct contact met je op om de installatie samen met je uit te voeren! Geen zorgen, je zit niet direct ergens aan vast.

  • twitter logo
  • Linkedin logo
  • Volg ons

Nicetoclick +10 jaar ervaring, WordPress specialist