WordPress malware verwijderen & WordPress hacks verwijderen

WordPress malware verwijderen & WordPress hacks verwijderen

Wij helpen je graag bij het verwijderen van de hack of malware binnen je WordPress website. Binnen 48 uur ben je weer volledig hersteld en schoon online.

WordPress malware verwijderen

Is je WordPress website gehackt of wil je WordPress malware verwijderen? Naast dat dit enorm vervelend is, staat nu ook je online reputatie binnen Google op het spel. Je bent uiteraard ook bezorgd over de kosten en de tijd die het in beslag gaat nemen om deze hacks weer te verwijderen. Wij kunnen je WordPress website weer volledig herstellen met onze unieke en professionele aanpak. Neem direct contact op met onze WordPress-experts om de situatie te bespreken. Wij verwijderen de hacks binnen 48 uur en kunnen je tevens een WordPress onderhoudscontract aanbieden om problemen in de toekomst te voorkomen.

Malware & hacks verwijderen

695

Bestel direct

Geschikt voor alle WordPress websites,
onbeperkt aantal pagina's.

 • Hacks & WordPress malware verwijderen

  Verwijderen & opschonen WP website.

 • WordPress CMS update

  WordPress CMS wordt geupdate.

 • Plugin updates

  Alle WordPress plugins worden geupdate.

 • Onbeperkt aantal pagina's

  Ook geschikt voor grote websites.

 • Snel weer online

  Binnen 48 uur weer online.

 • Ook voor niet-klanten

  Ook mogelijk voor reeds ‘gehackte’ WordPress websites.

 • Thema update *

  Maak gebruik van het laatste template.

Malware & hacks verwijderen

795

Bestel direct

inclusief onderhoudsovereenkomst
van 6 maanden twv 175 euro

 • Hacks & Malware verwijderen

  Verwijderen & opschonen WP website.

 • WordPress CMS update

  WordPress CMS wordt geupdate.

 • Plugin updates

  Alle WordPress plugins worden geupdate.

 • Onbeperkt aantal pagina's

  Ook geschikt voor grote websites.

 • Snel weer online

  Binnen 48 uur weer online.

 • Ook voor niet-klanten

  Ook mogelijk voor reeds ‘gehackte’ WordPress websites.

 • Thema update *

  Maak gebruik van het laatste template.

 • (Optioneel) Onderhoudsovereenkomst

  Van € 420,- voor € 300,- (periode 1 jaar)

Veelgestelde vragen

Mijn WordPress website is gehackt en nu?

Dit is enorm vervelend. Op dit moment staat niet alleen je online reputatie op het spel, maar eventuele klanten of potentiële klanten zien waarschijnlijk ook vreemde dingen gebeuren op je website. Neem direct contact op met een WordPress-expert van Nicetoclick om je situatie te bespreken.

Is mijn website na 48 uur echt weer hack vrij?

Hier streven we uiteraard wel naar. In 99% van de gevallen is de website binnen 48 uur weer helemaal schoon en hack vrij online.

Hoe pakken jullie het aan?

Via onze professionele en gestructureerde aanpak zijn we iedere hack de baas. We zullen uiteraard eerst overleggen wat er op dit moment gebeurt binnen de website, contact opnemen met de hoster en de hacks of malware inventariseren. Hierna bekijken we de algehele staat van de WordPress website (plugins en CMS) en maken we een plan van aanpak op maat om de hacks te verwijderen.

Wat is het voordeel van een onderhoudscontract?

De ontwikkelingen binnen WordPress gaan razendsnel. Er zijn regelmatig nieuwe updates van het WordPress CMS beschikbaar, maar ook worden er regelmatig nieuwe versies van plugins gelanceerd. Structureel onderhoud van de WordPress-website is dan ook erg belangrijk. Het is aan te raden deze updates bij te houden, met name in geval van beveiligingsupdates. Zo blijft de website veilig, up-to-date en is tevens de snelheid van de website gewaarborgd.

WordPress onderhoud uitbesteden

De ontwikkelingen binnen WordPress gaan super snel. Er zijn regelmatig nieuwe updates van het WordPress CMS beschikbaar, maar ook worden er regelmatig nieuwe versies van plugins gelanceerd. Structureel onderhoud van de WordPress-website is dan ook erg belangrijk. Het is aan te raden deze updates bij te houden, met name in geval van beveiligingsupdates. Zo blijft de website veilig, up-to-date en is tevens de snelheid van de website gewaarborgd.

 • Veiligheid: eventuele hacks of leks binnen WordPress worden gedicht.
 • Snelheid: Door gebruik te maken van de laatste versies blijft de website extra snel.
 • Up-to-date: Altijd de nieuwste versie; dus de nieuwste mogelijkheden.

WordPress onderhoudsovereenkomst

Google: 'Deze site is mogelijk gehackt’

Zie je in de Google zoekresultaten de melding staan ‘Deze site is mogelijk gehackt’, dan is het foute boel. Google heeft namelijk geconstateerd dat de betreffende website is gehackt. Wij kunnen er voor zorgen dat deze melding binnen afzienbare tijd weer wordt verwijderd, door te starten met het verwijderen van de hack of malware. Neem contact op met onze WordPress professionals om de hacks te inventariseren en te bespreken. Wij zijn je graag van dienst.

Schoon mijn website direct op

Honderden klanten in Nederland profiteerden al van onze expertise

Nicetoclick.com weet precies waar ze mee bezig zijn. Het contact onderling is nagenoeg perfect, ze zijn proactief en dat gecombineerd met kennis en kunde maakt ze tot een fijne partij om mee samen te werken. Ook na de oplevering, blijven ze commited. Dat is super. Bij een volgend project klop ik zeker weer bij Nicetoclick.com aan, menig bedrijf kan leren van de klantvriendelijkheid.

Lisanne Ploeger
Lisanne Ploeger, Winterjassen.com

Nicetoclick staat voor je klaar vanaf het prille begin tot zelfs na de oplevering van een website. Nicetoclick kan snel schakelen, geeft professioneel advies, is toegankelijk, creatief en flexibel. En het geleverde resultaat sluit aan bij onze wensen en verwachtingen. Daarom werken we graag met hen samen.

Sabine Geerligs
Sabine Geerligs, EPP public relations

Nicetoclick is onze vaste partner voor webdesigns en logo's. Hun creatieve werk wordt snel en vakkundig opgeleverd. Feedback wordt goed opgepakt en ze denken graag met ons mee, hiermee leveren zij dan ook een grote bijdrage aan het succes van InterDigital. We hopen nog lang door te kunnen gaan met onze samenwerking.

Dennis Vriesema
Dennis Vriesema, InterDigital

Ziet er goed uit. Wij zijn erg blij met het resultaat… Kortom, erg goed gedaan. We weten jullie vanaf nu te vinden.

Bryan
Bryan, Point42

Wij zijn gespecialiseerd in

Laat Nicetoclick je gehackte WordPress website weer herstellen.

Als je het verwijderen van alle malware binnen je WordPress website uitbesteedt aan Nicetoclick, ben je er zeker van dat deze binnen 48 weer schoon en hack-vrij online staat. Nicetoclick monitort tevens jouw website(s) 24 uur per dag en zeven dagen in de week wanneer je gebruik maakt van een WordPress onderhoudsovereenkomst.

 • twitter logo
 • Linkedin logo
 • Volg ons

Nicetoclick +10 jaar ervaring, WordPress specialist