HomeMet onze expertise helpen wij je graagSEO & SEAZoekwoordenonderzoek

info@nicetoclick.com

Zoekwoordenonderzoek

Wij helpen je graag!

Een zoekwoordenonderzoek heeft als doel er achter te komen welke zoekwoorden het meest gebruikt worden door bezoekers van zoekmachines. Welke posities je binnen Google op deze termen bezet. En welke posities bezetten je directe concurrenten op deze termen. Dit zijn cruciale onderdelen om een goed beeld te verkrijgen over de huidige reikwijdte van de website.

Zoekwoordanalyse

zoekwoorden onderzoekOm een gedegen zoekwoordanalyse te maken dienen wij allereerst onszelf een goed beeld te verschaffen van de markt waarin je zich bevindt. Waar wordt in je bedrijfstak het meest op gezocht? Hoe hoog is de concurrentie op deze termen? Via welke zoektermen komen de bezoekers thans de website binnen? Met deze waardevolle gegevens kunnen wij een cluster van zoektermen maken die voor jullie het meest interessant zijn.

Positie & concurrentieanalyse

Aan de hand van de zoekwoordanalyse onderzoeken wij welke posities je website op deze relevante zoektermen bezet. Belangrijk hierbij is om goed te analyseren welke pagina’s op welke zoektermen in de zoekresultaten te zien zijn. Met deze positieanalyse wordt duidelijk op welke zoektermen je (nog) niet vindbaar bent, of op welke termen je wel vindbaar bent, of op welke termen je met een onjuiste pagina vindbaar bent en dus voor verbetering vatbaar is.

Hoe kunnen wij je helpen?

Het zoekwoord-, positie en concurrentieonderzoek is onmisbaar bij het optimaliseren van je website binnen de zoekresultaten. Laat je dit onderzoek door het team van specialisten van Nicetoclick doen, dan ontvang je een overzichtelijk rapport met onze bevindingen, waarmee je direct aan de slag kunt. Laat je de verbeterpunten uitvoeren door Nicetoclick? Dan scheelt dit in de kosten, wij hoeven de conclusies niet samen te vatten in een rapport, maar kunnen direct aan de slag met onze bevindingen. Benieuwd wat Nicetoclick voor je kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan je graag te woord. Of vul het onderstaande formulier in als je direct een offerte wilt aanvragen.

Ja! Ik wil de nr1 affiliate website van 2021 t.w.v. € 1.500 voor € 1.295 << (TIP)

Contactgegevens

Na je aanvraag nemen wij direct contact met je op om de installatie samen met je uit te voeren! Geen zorgen, je zit niet direct ergens aan vast.

  • twitter logo
  • Linkedin logo
  • Volg ons

Nicetoclick +10 jaar ervaring, WordPress specialist