HomeMet onze expertise helpen wij je graagSEO & SEAZoekwoorden onderzoek

085-40 17 118

Zoekwoorden onderzoek

Wij helpen je graag!

Een zoekwoorden onderzoek heeft als doel er achter te komen welke zoekwoorden het meest gebruikt worden door bezoekers van zoekmachines. Welke posities je binnen Google op deze termen bezet. En welke posities bezetten je directe concurrenten op deze termen. Dit zijn cruciale onderdelen om een goed beeld te verkrijgen over de huidige reikwijdte van de website.

Zoekwoord analyse

zoekwoorden onderzoekOm een gedegen zoekwoord analyse te maken dienen wij allereerst onszelf een goed beeld te verschaffen van de markt waarin je zich bevindt. Waar wordt in je bedrijfstak het meest op gezocht? Hoe hoog is de concurrentie op deze termen? Via welke zoektermen komen de bezoekers thans de website binnen? Met deze waardevolle gegevens kunnen wij een cluster van zoektermen maken die voor jullie het meest interessant zijn.

Positie & concurrentie analyse

Aan de hand van de zoekwoord analyse onderzoeken wij welke posities je website op deze relevante zoektermen bezet. Belangrijk hierbij is om goed te analyseren welke pagina’s op welke zoektermen in de zoekresultaten te zien zijn. Met deze positie analyse wordt duidelijk op welke zoektermen je (nog) niet vindbaar bent, of op welke termen je wel vindbaar bent, of op welke termen je met een onjuiste pagina vindbaar bent en dus voor verbetering vatbaar is.

Hoe kunnen wij je helpen?

Het zoekwoord-, positie en concurrentie onderzoek is onmisbaar bij het optimaliseren van je website binnen de zoekresultaten. Laat je dit onderzoek door het team van specialisten van Nicetoclick doen, dan ontvang je een overzichtelijk rapport met onze bevindingen, waarmee je direct aan de slag kunt. Laat je de verbeterpunten uitvoeren door Nicetoclick? Dan scheelt dit in de kosten, wij hoeven de conclusies niet samen te vatten in een rapport, maar kunnen direct aan de slag met onze bevindingen. Benieuwd wat Nicetoclick voor je kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan je graag te woord. Of vul het onderstaande formulier in als je direct een offerte wilt aanvragen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Contactgegevens

Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie!

  • twitter logo
  • Linkedin logo
  • Volg ons

Nicetoclick +10 jaar ervaring, WordPress specialist