HomeVergelijkingssite laten maken

info@nicetoclick.com

Vergelijkingssite laten maken?

Maak gebruik van onze ervaring!

Er zijn tegenwoordig vele webdesign bedrijven die een standaard website voor je kunnen opleveren, maar wil je een goed functionerende affiliate webshop beginnen of vergelijkingssite laten maken, dan heb je een partij nodig die hier zijn specialisatie van heeft gemaakt. Nicetoclick is zo een bedrijf. Wij ontwikkelen, bouwen en onderhouden al ruim 10 jaar succesvolle affiliate- en vergelijkingssites. In deze 10 jaar hebben wij een stevige positie opgebouwd als specialist op het gebied van affiliate marketing en vergelijkingssites. Hierdoor zijn wij uitermate goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van webdesign, affiliate marketing en gecompliceerde technieken met betrekking tot product- en of prijsvergelijking. Dus wil je een vergelijkingssite laten maken? Wij denken als ervaren partner graag met je mee.

vergelijkingssite-laten-makenStrategie helder in kaart brengen

Het maken van een goede vergelijkingssite is een complexe aangelegenheid, waarbij de strategie in eerste instantie centraal staat. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, is het voor ons zeer belangrijk om de te volgen strategie helder voor ogen te hebben. Hierdoor kunnen wij optimaal met je meedenken en onze ervaring zo goed mogelijk inzetten. Waarom wil je bijvoorbeeld een vergelijkingssite laten maken, voor welke doelgroep wordt de vergelijkingssite en in welke bedrijfstak bevinden zich de diensten of producten die je wilt aanbieden? Dit zijn slechts enkele zaken die cruciaal zijn om goed in kaart te brengen, voordat de daadwerkelijke ontwikkeling begint.

Ideeën vertalen naar een uniek design

Als de strategie helemaal duidelijk is beginnen we met het uitwerken van het design. Een eerste indruk kun je maar één keer maken en wij onderschatten het belang daarvan niet. Potentiële klanten moeten direct zien dat er veel aandacht aan je vergelijkingssite is besteed en dat hij betrouwbaar is. Om bij je bezoekers een onuitwisbare eerste indruk achter te laten, is een uniek en eigentijds design dus onmisbaar. Het traject van het ontwerpen van je vergelijkingssite begint bij ons met het bespreken van je persoonlijke wensen. Deze wensen brengen wij nauwkeurig in kaart (functioneel ontwerp & wireframes) waarna onze ervaren grafisch ontwerpers dit vertalen naar een uniek, eigentijds en volledig responsive design.

Het juiste framework kiezen

Pas als het design helemaal klaar is, beginnen wij met de ontwikkelfase van je vergelijkingssite. Wij maken hiervoor gebruik van twee verschillende frameworks die allebei hun eigen voordelen hebben. Het gerenommeerde WordPress en het technisch geavanceerde Laravel Framework.

WordPress framework

Voor het ontwikkelen van kleine tot middelgrote vergelijkingssites maken wij gebruik van het WordPress framework. WordPress is een zeer gebruiksvriendelijk open-source CMS (content management systeem). Doordat dit systeem open-source is en door duizenden ontwikkelaars wereldwijd wordt gebruikt, gaan de ontwikkelingen binnen WordPress razendsnel. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je altijd gebruik kunt maken van de laatste technieken. Een ander voordeel van WordPress is dat het zeer eenvoudig in gebruik is en makkelijk zelf te beheren via een gebruiksvriendelijk CMS.

Laravel 5 framework

vergelijkingssite laten makenBij het ontwikkelen van grote, geavanceerde en/of complexe vergelijkingssites maken wij doorgaans altijd gebruik van het Laravel 5 framework. Dit framework gebruiken wij voor maatwerk, heeft een krachtige routering en een goede database ORM met Eloquent. Dit zijn de twee onderdelen die onmisbaar zijn bij vergelijkingssites met productaantallen boven de 100.000. Daarnaast is het geschreven voor moderne PHP versies en hierdoor erg snel, wat de gebruikerservaring en conversie ten goede komt. Kortom een systeem waarmee je klaar bent voor de toekomst.

Regelmatig laten onderhouden

Ontwikkelingen op technisch gebied en nieuwe functionaliteiten gaan tegenwoordig razendsnel. Inherent hieraan is dat de mogelijkheden om een verouderde website schade toe te brengen ook toenemen. Het periodiek laten uitvoeren van technisch onderhoud, plugin-updates en beveiligingsupdates door een professional raden wij dan ook zeer aan. Hierdoor zorg je niet alleen voor een snellere en veiligere vergelijkingssite, je zorgt er tegelijkertijd voor dat deze beter vindbaar is in de diverse zoekmachines. Nicetoclick blijft ook na oplevering je graag van dienst middels ons voordelige WordPress onderhoudscontract. Zo ben je er altijd van verzekerd dat je website veilig, snel en up-to-date is.

Daarom Nicetoclick

Als full service webdesign bureau hebben wij alle capaciteiten en tools in huis om voor elke opdrachtgever optimale kwaliteit te garanderen. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Bekijk ons uitgebreide portfolio, stel je vraag via onderstaand contactformulier, of neem geheel vrijblijvend telefonisch contact met ons op, wij staan je graag te woord!

Ja! Ik wil de nr1 affiliate website van 2021 t.w.v. € 1.500 voor € 1.295 << (TIP)

Contactgegevens

Na je aanvraag nemen wij direct contact met je op om de installatie samen met je uit te voeren! Geen zorgen, je zit niet direct ergens aan vast.

  • twitter logo
  • Linkedin logo
  • Volg ons

Nicetoclick +10 jaar ervaring, WordPress specialist