info@nicetoclick.com

Waarom WordPress?

Eenvoudig de website beheren

Iedereen wil het beste voor zijn website. Niet alleen qua webdesign, maar ook qua techniek. Het is immers het pronkstuk van de communicatiemix: vrijwel iedereen gebruikt internet als informatiebron of aankoopkanaal. Als je voor een website in WordPress kiest, weet je zeker dat je kiest voor een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk content management systeem (CMS). En met Nicetoclick als expert op het gebied van WordPress zit het helemaal goed.

waarom WordPress

4 redenen om voor WordPress te kiezen

WordPress is hét toonaangevende CMS-platform op websitegebied. Daar zijn meerdere redenen voor. Wij zetten ze graag op een rij:

1 Ingebouwde optimale vindbaarheid door Google

Zoekmachineoptimalisatie wordt heel eenvoudig door WordPress te gebruiken. Diverse optimalisatie-elementen zitten namelijk al standaard in het systeem ingebouwd. Onze SEO & SEA experts weten precies hoe je een WordPress online beter vindbaar kunt maken. Vragen over Google Adwords of een website analyse? Neem gerust vrijblijvend contact op.

2 Volledige designvrijheid

Wat je ook voor ogen hebt qua design, met WordPress kunnen we de website precies zo maken als je wilt. De vrijheid op het gebied van visueel ontwerp is eindeloos. Wij kunnen je talloze varianten laten zien ter inspiratie. Bekijk gerust ons portfolio.

3 Eenvoudig beheren en aanpassen van content

Het mooie van WordPress is dat het CMS van elke willekeurige computer of locatie te bereiken is, zodat de content van de website heel eenvoudig aan te passen is. Eenmaal ingelogd, kun je elke pagina bewerken via een gebruiksvriendelijke editor. Ook het toevoegen van afbeeldingen en andere media is een fluitje van een cent. Bovendien is het met WordPress heel simpel om een rolverdeling te maken voor iedereen die meewerkt aan het beheren van de website.

4 Open source platform

Een groot voordeel van WordPress is dat de software open source is. Dit betekent dat je geen licentiekosten betaalt en de iedere WordPress-fan met programmeertalent meehelpt om het systeem beter te maken. Zelfs plugins (aanvullende functionaliteiten) worden in de meeste gevallen gratis verspreid.

5 Makkelijk te onderhouden

WordPress beschikt over een enorm grote community en de ontwikkelingen van het WordPress CMS en WordPress plugins gaan dan ook razendsnel. Regelmatig komen er nieuwe versies uit en hierdoor kun je altijd beschikken over een up-to-date website. Je kunt je WordPress onderhoud uiteraard zelf verzorgen, maar ook uitbesteden aan Nicetoclick binnen een WordPress onderhoudscontract.

Hoe kunnen wij je helpen?

Je ziet het: WordPress is het ideale beheersysteem voor elke website. De experts van Nicetoclick helpen je graag aan een professionele WordPress website. Bekijk ons portfolio voor een overzicht van ons werk of vul het onderstaande formulier in als je direct een offerte wilt aanvragen.

Ja! Ik wil de nr1 affiliate website van 2021 t.w.v. € 1.500 voor € 1.295 << (TIP)

Contactgegevens

Na je aanvraag nemen wij direct contact met je op om de installatie samen met je uit te voeren! Geen zorgen, je zit niet direct ergens aan vast.

  • twitter logo
  • Linkedin logo
  • Volg ons

Nicetoclick +10 jaar ervaring, WordPress specialist