HomeAffiliate marketing

085-40 17 118

Affiliate marketing

Laat het aan onze specialisten over

Ben jij op zoek naar mogelijkheden om meer sales en leads via je webshop of website te genereren? En ben je op zoek naar een ervaren partner die met je meedenkt? Dan ben je bij Nicetoclick aan het juiste adres. Laat je door het team van Nicetoclick adviseren op het gebied van affiliate marketing, jouw branch, het netwerk en de marges. Zo ontwikkelen we samen een goedlopende campagne die sales genereert.

Extra etalage voor jouw producten

Affiliate marketing is een vorm van online marketing waarbij adverteerders hun partners (affiliates) belonen voor de gegenereerde verkopen of leads die de affiliate aanlevert. De inzet van affiliate marketing geeft je toegang tot een gigantische vijver aan potentiële partners die allemaal één gemeenschappelijk doel hebben, namelijk het genereren van online verkopen. Het grote voordeel van affiliate marketing is dat de affiliate pas betaald krijgt op het moment dat er een bepaald doel bereikt wordt zoals een klik of transactie. Oftewel: no cure, no pay!

Ons team heeft ruim 10 jaar ervaring op het gebied van affiliate marketing. Door deze specialisatie zijn wij altijd op de hoogte op gebied van de laatste techniek, complexe vergelijkingswebsites en geautomatiseerde koppelingen met affiliate netwerken als Zanox, Familyblend, Tradedoubler, Tradetracker en Daisycon. We gaan graag met je om de tafel om je te inspireren met onze ervaring en ideeën.

affiliate marketingSamenwerken leidt tot resultaat

Kenmerkend voor affiliate marketing is de intensieve samenwerking tussen de adverteerder en de verschillende partners. Hierbij is het belangrijk dat de adverteerder zijn partners zo goed mogelijk faciliteert in het behalen van sales en leads. Door in te spelen op de specialiteiten van elke partner ontstaat er een nauwe samenwerking die leidt tot een groter bereik en betere prestaties.

Affiliate marketing effectief inzetten

Voordat je begint met affiliate marketing is het belangrijk om een duidelijke strategie uit te werken. Nicetoclick kan jou hiermee helpen! Wij inventariseren welke netwerken goed aansluiten bij je campagne en helpen je met het bepalen van de juiste randvoorwaarden van het affiliate programma. Daarnaast ontwikkelen we een duidelijke campagneplanning, communiceren we intensief met alle betrokken partners en zoeken we naar groeimogelijkheden. Nicetoclick helpt jou een goede strategie neer te zetten.

Waarom kiezen voor affiliate marketing bij Nicetoclick?

Kies je voor Nicetoclick, dan kies je voor ervaring en expertise. Wij bieden jou alle mogelijke handvatten om een succesvolle affiliate campagne op te zetten en te onderhouden. Dus wil jij met affiliate marketing aan de slag? Bij Nicetoclick ben je aan het juiste adres! Bekijk ons portfolio voor een overzicht van ons werk of vul onderstaand contactformulier in als je direct en geheel vrijblijvend een offerte op maat wilt aanvragen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Contactgegevens

Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie!

  • twitter logo
  • Linkedin logo
  • Volg ons

Nicetoclick +10 jaar ervaring, WordPress specialist