HomeAffiliate marketing

18
december

Van 0 naar 10.000 euro per maand met affiliate marketing

Geschreven door Nicetoclick | Geplaatst in Geen categorie

Heb jij genoeg van een standaard salaris en werktijden? Heb je een 9 tot 5 baan? Wil je het gevoel van slapend rijk worden ervaren? Met affiliate marketing kun je dit bereiken.

18
december

Een passief inkomen verdienen?

Geschreven door Nicetoclick | Geplaatst in Geen categorie

Wil je meer weten over affiliate marketing en online een passief inkomen verdienen? Wij zijn de specialist en kennen alle trucs van 2020! Wij helpen je dan ook graag verder met onze unieke formule!

27
juni

Affiliate site starten? Denk goed na over de niches

Geschreven door Nicetoclick | Geplaatst in Affiliate- of vergelijkwebsite

Bij het opzetten van een affiliate site moet je goed nadenken over de verschillende niches. Het is belangrijk dat je enige affiniteit hebt met het onderwerp van je website. Dit wordt vaak onderschat! Je zult je namelijk vaak moeten bezighouden met de producten. Wanneer je interesse hebt in deze producten, zal het opzetten en onderhouden van je website een stuk beter gaan. Zo wordt het schrijven van teksten leuker en makkelijker, maar ook bijvoorbeeld het bijhouden van je social media kanalen.

Affiliate site starten? Denk goed na over de niches - Nicetoclick

Lees verder >

12
april

Affiliate webshop beginnen als autoriteit

Geschreven door Nicetoclick | Geplaatst in Affiliate- of vergelijkwebsite

Denk je erover om een affiliate webshop te beginnen? Dat is een ontzettend goed idee wanneer je online geld wilt verdienen zonder zelf producten aan te bieden of een grote opslag te hebben.

Affiliate webshop beginnen als autoriteit - Nicetoclick

Lees verder >

16
februari

Affiliatie marketing, iets voor jou?

Geschreven door Nicetoclick | Geplaatst in Affiliate- of vergelijkwebsite

De kans dat je weleens van affiliate marketing hebt gehoord is heel groot. Het is zo’n begrip wat je overal wel ziet terugkomen. Maar ben je er op de hoogte van wat affiliate marketing precies inhoudt? En welke mogelijkheden het jouw bedrijf biedt? Als je deze vragen met een twijfelachtige ‘ja’ beantwoord hebt, dan is het tijd om meer te leren over de kansen die affiliatie marketing jou en je bedrijf kunnen bieden. Er zijn nu namelijk meer redenen dan ooit tevoren om je bezig te houden met affiliatie marketing.

Affiliatie marketing, iets voor jou? - Nicetoclick

Lees verder >

10
februari

3 tips om je posities in Google te verbeteren

Geschreven door Nicetoclick | Geplaatst in SEO & SEA

Google hanteert zo’n 200 verschillende factoren die bepalen hoe hoog jouw website geïndexeerd wordt ten opzichte van je concurrentie op een bepaald zoekwoord. Het grote voordeel van internet is dat je als kleinere onderneming kan opboxen tegen de giganten. Als je een kleine sportschool hebt, kan je natuurlijk niet verwachten dat je op de zoekterm ‘sportschool’ hoger gaat eindigen dan Basic Fit en Fit for Free. Maar je kan natuurlijk wel deze concurrentie verslaan op lokaal niveau. Zoektermen als ‘sportschool Wijchen’ of sportschool Vianen’ zijn veel specifieker en daarom interessanter. In dit artikel geven we je een aantal belangrijke tips zodat je zelf aan de slag kan gaan!

3 tips om je posities in Google te verbeteren - Nicetoclick
Lees verder >

23
augustus

Soorten vergelijkingssites die je kunt laten ontwikkelen

Geschreven door Nicetoclick | Geplaatst in Affiliate- of vergelijkwebsite

Ben jij van plan om met een vergelijkingssite aan affiliate marketing te gaan doen? Met affiliate marketing kun je goed geld verdienen, dat is inmiddels wel bekend. Een belangrijke tip die we je kunnen geven is de volgende: zorg ervoor dat je een onderwerp kiest waar veel mensen naar zoeken en waar je enige affiniteit mee hebt. Als je gepassioneerd bent over één productsoort, maar niemand zoekt ernaar in een zoekmachine, dan is het zonde van je tijd. Om je een beeld te geven van wat er allemaal mogelijk is op het gebied van affiliate vergelijkingssites hebben we hier een handig overzicht voor je gemaakt. Zo kun je inspiratie opdoen voor het maken van je eigen vergelijkingssite. Wil je meer weten over de do’s en don’ts bij het starten van een vergelijkingssite? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op en we geven je graag meer informatie over een vergelijkingssite laten maken door Nicetoclick.

soorten vergelijkingssites

Lees verder >

22
augustus

5 SEO tips voor affiliate marketeers

Geschreven door Nicetoclick | Geplaatst in Affiliate- of vergelijkwebsite

5 SEO tips voor affiliate marketeers

Om als affiliate marketeer succesvol te zijn, zijn er verschillende richtlijnen om je aan te houden. Zo is het belangrijk om een goede affiliate website te hebben waar mensen makkelijk op kunnen navigeren. Tegelijkertijd is het belangrijk om in te spelen op actuele trends. Maar het belangrijkste is misschien wel dat je site goed vindbaar is met zoekmachines. Dit wordt nog wel eens over het hoofd gezien. Als je succesvol wil worden met affiliate marketing, dan is dit een zeer belangrijk onderdeel. Vindbaarheid in zoekmachines wordt ook wel aangeduid met de term SEO (search engine optimization). Met andere woorden, je zorgt ervoor dat je affiliate website is aangepast op zoekmachines. Hoe je dit precies doet lees je hier.

Lees verder >

19
augustus

Minder bekende WordPress functionaliteiten

Geschreven door Nicetoclick | Geplaatst in WordPress website

Heb jij al een tijdje je eigen WordPress site? Dan zul je ongetwijfeld bekend zijn met de verschillende functionaliteiten die WordPress je biedt. Vooral als je via WordPress aan affiliate publishing doet (bijvoorbeeld als je een WordPress blog hebt) zijn er diverse handige features. Maar zoals wel vaker geldt, kan je meer met WordPress dan je op het eerste gezicht zou denken. Buiten de standaard features zijn er namelijk ook minder bekende WordPress functionaliteiten die je kunt gebruiken. Hoewel ze minder bekend zijn, kunnen ze wel erg handig zijn. We hebben hieronder een aantal tips voor je op een rijtje gezet wat betreft functionaliteiten.

wordpress scherminstellingen wijzigen

Kies je eigen scherminstellingen

Welke WordPress elementen wil jij vertonen in de admin van je WordPress website? Via WordPress scherminstellingen, vrijwel op iedere pagina binnen het WordPress CMS aanwezig, vind je handige toevoegingen die het beheren van je website eenvoudiger kunnen maken. Je vind deze scherminstellingen rechtsboven onder de toolbar.

Lees verder >

18
augustus

Waar moet ik op letten bij het starten van een vergelijkingssite?

Geschreven door Nicetoclick | Geplaatst in Affiliate- of vergelijkwebsite

Met een vergelijkingssite kun je producten van verschillende webshops met elkaar vergelijken op basis van prijs, maar ook voorwaarden die een aanbieder stelt. Denk hierbij aan het verzend- of retourbeleid. Uiteraard kun je met een vergelijkingssite, op basis van affiliate marketing ook online geld verdienen.

starten van een vergelijkingssite

Dit doe je door je aan te melden voor een affiliate programma via de bekende affiliatie netwerken. Je krijgt dan een klein bedrag voor elke bezoeker die jij doorstuurt naar een bepaald product en die dat product ook aanschaft. Om zoveel mogelijk inkomsten te genereren is het belangrijk om een goede vergelijkingssite te hebben. Want hoe meer bezoekers jij hebt, des te groter is de kans op inkomsten. Een goede vergelijkingssite starten is dan ook essentieel.

Lees verder >

  • Volg ons

Vragen?

info@nicetoclick.com

Wij bouwen
WordPress websites

Kies voor onze expertise.

“WordPress WordPress website
  • twitter logo
  • Linkedin logo
  • Volg ons

Nicetoclick +10 jaar ervaring, WordPress specialist