HomeAffiliate website starten

info@nicetoclick.com

Affiliate website starten

Maak gebruik van onze ervaring!

Inkomsten genereren via je website zonder zelf producten te hoeven ontwikkelen, in te kopen of op voorraad te hebben. Klinkt goed nietwaar? Een affiliate website starten biedt hierbij uitkomst! Affiliate programma’s bieden je de mogelijkheid om geld te verdienen aan je website of webshop, zonder de vele nadelen die normaal gesproken hierbij komen kijken. Via een affiliate website bied je namelijk producten van anderen aan en ontvang je bij verkoop een commissie.

affiliate website startenOp maat gemaakte affiliate websites

Nicetoclick is al ruim 10 jaar actief op het gebied van het maken van succesvolle affiliate websites. Door deze jarenlange ervaring kunnen wij je specifieke wensen omzetten in een volledig op maat gemaakte WordPress affiliate webshop. Dus wil je een affiliate website starten of een vergelijkingssite starten? Ons team denkt graag met je mee en maakt je affiliate website nog mooier dan je zelf voor ogen had! Wij maken hiervoor gebruik van het WordPress content management systeem, één van de meest gebruikte en gebruiksvriendelijke systemen ter wereld. Hierdoor kan je na oplevering heel eenvoudig en vanaf iedere locatie je website zelf beheren.

Binnen onze WordPress affiliate websites zijn de volgende onderdelen standaard inbegrepen:

• Uniek en spraakmakend webdesign.
• WordPress als basis, template geheel op maat ontwikkeld.
• Responsive geoptimaliseerd.
• Geavanceerde XML import plugin (geschikt voor o.a. Zanox, Daisycon, Tradetracker en Tradedoubler.).
• Diverse productfilters en sorteeropties (vergelijken).
• Nicetoclick cloaking plugin voor het cloaken van affiliate links.
• En nog veel meer handigheden!

Technisch perfecte affiliate websites

Uit ervaring en onderzoek is gebleken dat websites die technisch perfect in elkaar zitten, zorgen voor een optimale gebruikerservaring en beter gevonden worden in de diverse zoekmachines. De technische indeling van een website is hierdoor vaak nog belangrijker dan het grafische gedeelte. Naast een uniek en krachtig webdesign, zorgt Nicetoclick er daarom voor dat je affiliatie website technisch perfect werkt. Dit resulteert erin dat de zoekmachines je website foutloos indexeren, wat zorgt voor een betere online vindbaarheid. Enkele goede voorbeelden hierin zijn de affiliatie websites Voetbalkeus.nl en Winterjassen.com die door Nicetoclick zijn gerealiseerd.

Online gevonden worden met je affiliate website

Online vindbaarheid is een steeds belangrijker onderdeel geworden bij het exploiteren van een winstgevende affiliate website. Maar het succes van je website is niet alleen maar afhankelijk van de juiste techniek. Je dient je te onderscheiden van de concurrentie, zeker als jullie dezelfde producten aanbieden. Het kiezen van de juiste zoektermen, het verkrijgen van waardevolle backlinks en het aanmaken van relevante content is voor optimale vindbaarheid onmisbaar geworden. Als full service webdesign bureau hebben we alle capaciteiten en tools in huis om je affiliate website op topposities binnen Google te krijgen. Zo hebben we naast SEO specialisten ook ervaren tekstschrijvers in huis. Hierdoor kunnen we je na oplevering een volledig traject van Google optimalisatie aanbieden om zo het succes van je affiliate website nog groter te maken door de vindbaarheid van je website te verbeteren.

Affiliate websites van design tot vindbaarheid

Nicetoclick is in staat om je een volledig traject aan te bieden. Van design en techniek, tot optimale online vindbaarheid. Dankzij onze snelheid, nauwkeurigheid en meer dan 10 jaar ervaring, weet je zeker dat jouw project in goede handen is. Maak gebruik van onze ervaring en bel direct voor meer informatie naar 085-40 17 118, vraag een offerte aan via onderstaand contactformulier, of kijk in onze portfolio voor onze meest recente projecten.

Ja! Ik wil de nr1 affiliate website van 2021 t.w.v. € 1.500 voor € 1.295 << (TIP)

Contactgegevens

Na je aanvraag nemen wij direct contact met je op om de installatie samen met je uit te voeren! Geen zorgen, je zit niet direct ergens aan vast.

  • twitter logo
  • Linkedin logo
  • Volg ons

Nicetoclick +10 jaar ervaring, WordPress specialist