HomeVoor wie werken wijWordPress Affiliate webshop

Offerte ontvangen?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Vrijblijvende offerte

Case in het kort

Winterjassen.com heeft de ambitie om Nederland’s grootste affiliate webshop te worden op het gebied van winterjassen voor dames, heren en kinderen. Voor Winterjassen.com ontwikkelde we een responsive WordPress website waarmee bezoekers op een eenvoudige manier webshops, merken en producten met elkaar kunnen vergelijken.Responsive WordPress affiliate webshop

Winterjassen.com is geen echte webshop, maar biedt in plaats daarvan een productoverzicht van verschillende merken en webshops. Je vindt bij Winterjassen.com een zo compleet mogelijk aanbod van alles wat er te krijgen is op winterjassen-gebied.

Voor Winterjassen.com ontwikkelde we een responsive WordPress affiliate webshop waarin het via het beheersysteem (WordPress CMS) mogelijk is om eenvoudig productfeeds met product informatie van Daisycon, Zanox, Affiliate4you en Tradetracker toe te voegen. Doordat alle productinformatie van verschillende webshops dagelijks geautomatiseerd word opgehaald, heeft de bezoeker altijd de beschikking over een actueel aanbod. En dat is wel zo prettig wanneer een gewenste winterjas ineens in de aanbieding is.

Responsive geoptimaliseerd

Winterjassen.com is volledig responsive gebouwd en word optimaal weergegeven op zowel desktop computers, smartphone en tablets. Tijdens het ontwikkelen van het functioneel ontwerp (wireframes) en de vormgeving van het responsive webdesign hebben we veel tijd en aandacht besteed aan een zo optimaal mogelijke gebruikservaring op deze verschillende mobiele devices.

WordPress op maat

Nicetoclick ontwikkelde de website voor Winterjassen.com op basis van WordPress maatwerk. De volgende werkzaamheden werden uitgevoerd:

• Grafisch ontwerp: huisstijl vertalen naar ontwerp
• Ontwerp omzetten naar diverse formaten voor mobiele apparaten (responsive)
• Integreren van maatwerk XML importtool geschikt voor o.a. Zanox, Daisycon, Affiliate4you en Tradedoubler
• Geautomatiseerd ophalen van product informatie van verschillende webshops
• Product filters voor categorieën, maten, kleuren, merken, webshops en prijs
• Ontwikkeling website op basis van WordPress (op maat)

Het resultaat

Neem gerust een kijkje op www.winterjassen.com

Advies nodig?

Advies ontvangen voor het opzetten van een succesvolle en resultaat gerichte affiliate webshop? Onze affiliate experts schieten graag te hulp en geven waardevolle adviezen. Neem contact met ons op via het formulier of bel gerust naar 085-40 17 118.

Screenshots case

Bekijk websiteWat zegt onze klant

Nicetoclick.com weet precies waar ze mee bezig zijn. Het contact onderling is nagenoeg perfect, ze zijn proactief en dat gecombineerd met kennis en kunde maakt ze tot een fijne partij om mee samen te werken. Ook na de oplevering, blijven ze commited. Dat is super. Bij een volgend project klop ik zeker weer bij Nicetoclick.com aan, menig bedrijf kan leren van de klantvriendelijkheid.

Lisanne Ploeger van Winterjassen.com
  • twitter logo
  • Linkedin logo
  • Volg ons

Nicetoclick +10 jaar ervaring, WordPress specialist