info@nicetoclick.com

WordPress plugins

Talloze mogelijkheden voor WordPress plugins op maat

Wat is het doel van de website? Dat is de eerste vraag die we je gaan stellen. De mogelijkheden zijn namelijk eindeloos op het internet en zeker als je kiest voor een WordPress-website van Nicetoclick. Wij maken al jaren een unieke, perfect werkende WordPress websites op basis van dit toonaangevende content management systeem (CMS). Onmisbaar binnen een WordPress website is het gebruik van WordPress plugins. Hieronder vind je een overzicht van enkele plugins die wij aanraden en waar Nicetoclick ook veel gebruik van maakt.

Advanced Custom Fields PRO

Dit is een zeer krachtige plugin die ervoor zorgt dat je van ieder design een unieke WordPress website kan maken.

Contact Form 7

Met Contact Form 7 kun je eenvoudig en op een gebruiksvriendelijke manier meerdere contactformulieren beheren. Wij integreren binnen vrijwel iedere website deze contactformulieren plugin.

wordpress pluginsYoast SEO voor WordPress

Als de website nog beter zoekmachinevriendelijk gemaakt moet worden (en wie wil dat nu niet?) zijn de WordPress plugins van Yoast de beste manier om dat te realiseren. De standaardversie van WordPress is al zeer goed geoptimaliseerd voor de zoekmachines, maar met deze plugin krijg je nog vele extra manieren om hoger te scoren in Google. Alles wordt gedaan volgens de officiële richtlijnen, waardoor de website niet alleen geoptimaliseerd wordt voor de zoekmachines, maar ook voor de gebruikers. Dat is immers waar het Google vooral om gaat. Door deze plugin te gebruiken, wordt de site dus in zijn geheel een stuk beter.

W3 Total Cache

Een zo snel mogelijke website willen we allemaal. Met deze plugin kunnen we de website nog sneller maken dan deze al is.

WordFence Security

De WordFence WordPress security plugin zorgt voor extra beveiliging van je WordPress website. Wij maken gebruik van deze plugin binnen alle websites die bij ons een onderhoudsovereenkomst hebben afgesloten. WordFence Security beschermt je website tegen hacks en malware.

WPML: WordPress Multi-Language

Wanneer de content van de website uit meerdere talen bestaat, is WordPress Multi-Language (WPML) de ideale plugin om te gebruiken. Hiermee is het heel eenvoudig om de meertalige structuur van de website op te zetten en te beheren. Onze specialisten vertellen je er graag meer over!

Akismet

Akismet is een spam-filter service die miljoenen WordPress-sites beschermt tegen spam via reacties en het contactformulier .

WooCommerce

WooCommerce is op dit moment het meest populaire e-commerce platform op internet gebied. Een webshop moet verkopen, maar vooral ook goed vindbaar zijn. De combinatie van WordPress en WooCommerce is daarom uniek in zijn soort. Wij maken dan ook graag gebruik van deze plugin.

WP All Import PRO

Binnen de affiliatie- en vergelijkingssites die Nicetoclick realiseert maken we veel gebruik van de WP All import PRO plugin. Deze plugin is de meest krachtige oplossing voor het importeren van XML en CSV-bestanden binnen WordPress in alle formaten. Importeren naar berichten, pagina’s of custom post types was nog nooit zo eenvoudig.

TablePress

Tabellen maken binnen een pagina was nog nooit zo eenvoudig. Via deze plugin integreer je prachtige tabellen boordevol opties in je berichten en pagina’s, zonder code te hoeven schrijven.

WP-Optimize

Deze plugin helpt je bij het schoonhouden van je database door het verwijderen van post revisies en spam. Daarnaast laat het je toe om een optimalisatie toe te passen op de kern tabellen van WordPress. Advies? Laat het ons weten.

Query Monitor

Query Monitor is een debugging plugin voor WordPress. Deze plugin heeft een aantal geavanceerde functies die niet beschikbaar zijn in andere debug WordPress plugins, waaronder automatische AJAX debugging, en bijvoorbeeld de REST API debugging. We zien in één oogopslag waar zich de knelpunten bevinden binnen een WordPress website. Reuze handig bij het verhelpen van eventuele issues.

Simple Share Buttons Adder

Een eenvoudige plugin voor het delen van pagina’s en berichten op social media.

Gravity Forms

Uiteraard wil je graag dat contact- of aanvraagformulieren eenvoudig te beheren zijn. Dat regelen wij soms ook met de Gravity Forms plugin. Hiermee kun je snel en simpel formulieren aanmaken. Alle contact verzoeken worden overzichtelijk opgeslagen binnen het WordPress CMS.
custom wordpress plugins

MailChimp integratie

MailChimp is één van de grootste e-mail service providers wereldwijd. Via MailChimp kun je eenvoudig eigen ontwikkelde nieuwsbrieven versturen, maar ook verschillende doelgroep lijsten aanmaken. Kortom, reuze handig. MailChimp kun je koppelen aan WordPress en is gratis tot 2.000 e-mailadressen. Wist je dat Nicetoclick specialist is in het maken van MailChimp nieuwsbrieven op maat? We helpen je graag!

Nicetoclick cloaking plugin

Via de Nicetoclick cloaking plugin kun je al je affiliate links vermantelen in SEO vriendelijke links. Dit houdt in dat je een affiliate link vervangt voor een mooiere link, maar dat de bezoeker uiteindelijk wel word door gestuurd naar de webshop van de aanbieder. Meer informatie over de WordPress cloaking plugin kun je lezen in ons blog artikel ‘Cloaking affiliate links‘.

Google-integraties

Er zijn heel wat producten van Google die zeer goed van pas komen als je een nieuwe website laat ontwikkelen, zoals Google Maps, Google Sitemap en Google Analytics. Onze experts werken dagelijks met deze producten en kunnen ze dan ook moeiteloos integreren in elke website. Laat ons gerust weten wat je wensen zijn, dan helpen wij je verder.

WordPress maatwerk plugins

Nicetoclick beschikt over ervaren developers die gespecialiseerd zijn in het ontwikkelen van maatwerk WordPress plugins. Het kan natuurlijk voorkomen dat niemand nog een plugin heeft geschreven voor een voor jou specifieke functionaliteit binnen je website. In dat geval kunnen onze programmeurs een WordPress plugin volledig op maat voor je realiseren. Meer informatie ontvangen of wil je graag een offerteaanvragen voor het ontwikkelen van een WordPress maatwerk plugin? Bel naar 085-40 17 118 of vraag een offerte aan via ons offerteformulier.

WordPress onderhoudsovereenkomst

De ontwikkelingen binnen WordPress gaan ontzettend snel. Er komen regelmatig nieuwe updates van het WordPress content management systeem uit, maar ook worden er op regelmatige basis nieuwe versies van plugins gelanceerd. Periodiek onderhoud van de WordPress website is dan ook erg belangrijk. Bij Nicetoclick kun je een WordPress onderhoudscontract afsluiten. Zo blijft de website veilig, up-to-date en is tevens de snelheid van de website gewaarborgd.

Hoe kunnen wij je helpen?

Door de jarenlange ervaring die Nicetoclick met WordPress plugin development heeft, kunnen wij het ontwikkelen van een unieke, professionele website volledig uit handen nemen. Bekijk ons portfolio voor een overzicht van ons werk of vul het onderstaande contact formulier in als je direct een vraag wilt stellen of een offerte wilt aanvragen.

Ja! Ik wil de nr1 affiliate website van 2021 t.w.v. € 1.500 voor € 1.295 << (TIP)

Contactgegevens

Na je aanvraag nemen wij direct contact met je op om de installatie samen met je uit te voeren! Geen zorgen, je zit niet direct ergens aan vast.

  • twitter logo
  • Linkedin logo
  • Volg ons

Nicetoclick +10 jaar ervaring, WordPress specialist