info@nicetoclick.com

Website analyse

Wij helpen je graag!

Het laten uitvoeren van een website analyse is essentieel voor een effectieve internet marketing strategie. De reden hiervan is dat elke website of webshop uniek is, en er dus niet één standaard werkwijze voor is. Bij een website analyse kijken we zo breed mogelijk hoe de website presteert op verschillende punten. Zo kijken we niet alleen naar de gebruiksvriendelijkheid, de techniek en de opzet van de website, maar ook naar de linkstructuur, de paginatitels, meta descriptions, url’s en eventuele fouten in de broncode.
Website analyse

Gebruiksvriendelijkheid

Een gebruiksvriendelijke website is een website die zorgt voor tevreden bezoekers, die zonder technische kennis, frustratie of verwarring, makkelijk hun doel kunnen bereiken. Een goede gebruiksvriendelijkheid, of usability, van de website of webshop heeft vele voordelen. Als de bezoeker direct ziet hoe de website werkt en waar de juiste informatie te vinden is, scheelt dit een hoop tijd en wordt de website als gebruiksvriendelijk ervaren. Dit leidt niet alleen sneller tot conversies of aanvragen, maar ook tot meer herbezoeken.

De techniek

Bij een analyse van de techniek van een website staat zowel de bezoeker als zoekmachine centraal. Een technisch correcte website zorgt namelijk voor gebruiksgemak en een hogere positie binnen de zoekresultaten. Hoe is het bijvoorbeeld gesteld met de websitestructuur? Is de linkstructuur duidelijk voor bezoekers en zoekmachines? Hoe staat het met de laadsnelheid van de pagina’s? Zijn de technische elementen van je broncode in orde? Door een technische analyse van de website uit te voeren, kunnen de SEO specialisten van Nicetoclick een goed beeld krijgen van eventuele fouten en/of verbeterpunten.

Paginatitels, meta descriptions & url’s

Goede vindbaarheid van de website begint bij correct gebruik van de paginatitels, meta descriptions en url’s. Onmisbaar bij een goede analyse is dan ook het in kaart brengen van de reeds aangemaakte pagina’s met bijbehorende paginatitels, meta descriptions etc. Door dit grondig te analyseren kunnen er fouten naar voren komen die van grote invloed zijn op je vindbaarheid. Denk hierbij aan dubbele, of te lange paginatitels, lege meta descriptions en te lange, of onjuiste url’s.

Hoe kunnen wij je helpen?

Laat je de website analyse uitvoeren door het team van Nicetoclick, dan ben je verzekerd van vakwerk. Wij zetten de analyse zo breed mogelijk op en vatten dit samen in een handig en overzichtelijk rapport. Met dit rapport kun je zelf aan de slag om verbeteringen door te voeren. Laat je de verbeterpunten uitvoeren door Nicetoclick? Dan scheelt dit in de kosten, wij hoeven de conclusies niet samen te vatten in een rapport, maar kunnen direct aan de slag met onze bevindingen. Benieuwd wat Nicetoclick voor je kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan je graag te woord. Of vul het onderstaande formulier in als je direct een offerte wilt aanvragen.

Ja! Ik wil de nr1 affiliate website van 2021 t.w.v. € 1.500 voor € 1.295 << (TIP)

Contactgegevens

Na je aanvraag nemen wij direct contact met je op om de installatie samen met je uit te voeren! Geen zorgen, je zit niet direct ergens aan vast.

  • twitter logo
  • Linkedin logo
  • Volg ons

Nicetoclick +10 jaar ervaring, WordPress specialist