info@nicetoclick.com

Google Adwords

Effectief betaald adverteren

Google Adwords, oftewel betaalde advertenties op de grootste zoekmachine van de wereld. Een venster waardoor je onderneming door de hele wereld gezien kan worden, of wil je juist alleen lokaal klanten bereiken? Het kan allemaal, met Google Adwords zet je doelgericht je advertentie budget in.

Google Adwords op maat

Google AdwordsNicetoclick verzorgt compleet op maat gemaakte Google Adwords campagnes en optimaliseert deze continue. Onze kracht is om je Adwords budget zo effectief mogelijk in te zetten. Een gesprek om meer te weten te komen over je bedrijf, product en doelgroep is voor ons dan ook essentieel. Aan de hand van dit gesprek bepalen wij hoe we de Adwords campagne gaan inrichten.

Breed of juist lokaal

Wil je met je merk, dienst of product door een breed publiek gezien worden? Wij zetten de campagne breed in zodat je op een groot aantal relevante zoekwoorden zichtbaar bent. Heb je een webshop met lokale niche producten? Wij stellen de campagne zó in dat je advertenties alleen zichtbaar zijn bij doelgerichte, lokale en relevante zoekopdrachten.

Kosten beheersbaar houden

Het Nicetoclick team heeft jarenlange ervaring op het gebied van Google Adwords. Hierdoor zijn wij in staat om je Adwords campagne zo in te richten dat je de laagst mogelijke prijs betaalt voor de meest lucratieve zoektermen. Tevens houden wij rekening met het beschikbare budget. Wij zetten dit budget doelgericht in om zoveel mogelijk waardevolle clicks te genereren tegen een zo laag mogelijk bedrag.

Google AdwordsHoe kunnen wij je helpen?

Nicetoclick is een ervaren partner op het gebied van webdesign en internet marketing. Wij helpen je graag bij het vergroten van het rendement van je online activiteiten. Benieuwd wat Nicetoclick voor je kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan je graag te woord. Of vul het onderstaande formulier in als je direct een offerte wilt aanvragen.

Ja! Ik wil de nr1 affiliate website van 2021 t.w.v. € 1.500 voor € 1.295 << (TIP)

Contactgegevens

Na je aanvraag nemen wij direct contact met je op om de installatie samen met je uit te voeren! Geen zorgen, je zit niet direct ergens aan vast.

  • twitter logo
  • Linkedin logo
  • Volg ons

Nicetoclick +10 jaar ervaring, WordPress specialist