info@nicetoclick.com

Vindbaarheid website verbeteren

Wij helpen je graag!

De vindbaarheid van een website verbeteren, of beter gezegd optimaliseren, is een vak. Gebruikers van zoekmachines kijken doorgaans niet verder dan de eerste pagina met zoekresultaten. Dus bied je via je website een product of dienst aan, dan is het cruciaal om zo hoog mogelijk in de zoekresultaten terecht te komen. Het team van Nicetoclick heeft jarenlange ervaring op het gebied van internet marketing en zoekmachine optimalisatie. Het optimaliseren van een website is onder te verdelen in de volgende onderdelen.

vindbaarheid website verbeteren

Website analyse

Bij het analyseren en optimaliseren van een website kijken wij allereerst naar de structuur van de betreffende website. Uit hoeveel en welke pagina’s bestaat de website? Welke pagina’s worden door de zoekmachines als meest waardevol beschouwd? Hoe makkelijk is het om vanuit de homepage naar de meest belangrijke pagina’s te manoeuvreren? Wat is de laadtijd van de betreffende pagina’s? Dit zijn slechts enkele voorbeelden waar wij als eerst naar kijken bij een website analyse. Door deze onderdelen kritisch door te lichten zorgen wij niet alleen voor meer gebruikersvriendelijkheid en duidelijkheid voor zoekmachines, maar ook voor bezoekers van je website. Met website optimalisatie kunnen je bezoekers makkelijker op je website vinden waarnaar ze opzoek zijn.

Zoekwoordonderzoek, positie en concurrentie analyse

De volgende stap binnen het optimalisatie traject is misschien wel het belangrijkste onderdeel; het zoekwoordonderzoek, het positieonderzoek en het analyseren van de huidige bezoekers. Hoe komen deze bezoekers op de website terecht? Wat zijn de zoektermen die ze gebruiken? Welke posities bezet je binnen Google? En welke posities hebben je concurrenten? En in welke aantallen wordt je website bezocht? Deze uitgebreide analyse vertelt ons hoe de website er thans voor staat, waar er winst te behalen valt en is onze leiddraad in de volgende stap.

Landingspagina’s aanmaken

Aan de hand van de eerste twee onderdelen hebben wij een goed beeld gekregen op welke waardevolle zoektermen je wel goed vindbaar bent en op welke je niet goed vindbaar bent. Voor de belangrijkste zoektermen gaan wij vervolgens zogenoemde landingspagina’s aanmaken. Dit zijn pagina’s die uitsluitend gemaakt zijn om zo goed mogelijk aan te sluiten op de betreffende waardevolle zoekterm. Hierdoor kom je met je website of shop hoger in Google te staan en trek je logischerwijs meer bezoekers aan.

Adwords

vindbaarheid website verbeterenDirect hoog scoren binnen Google zonder een optimalisatietraject? Dat kan met Google Adwords. Google Adwords zijn de betaalde advertenties die boven en naast de reguliere zoekresultaten staan. Nicetoclick verzorgt compleet op maat gemaakte Google Adwords campagnes aan en optimaliseert deze continue. Onze kracht is om je Adwords budget zo effectief mogelijk in te zetten. Wil je met je merk door een breed publiek gezien worden? Wij zetten de campagne breed in zodat je op een groot aantal relevante zoekwoorden zichtbaar bent. Heb je een webshop met lokale niche producten? Wij stellen de campagne zó in dat je advertenties alleen zichtbaar zijn bij doelgerichte, lokale en relevante zoekopdrachten.

Hoe kunnen wij je helpen?

Benieuwd wat Nicetoclick voor je kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan je graag te woord. Of vul het onderstaande formulier in als je direct een offerte wilt aanvragen.

Ja! Ik wil de nr1 affiliate website van 2021 t.w.v. € 1.500 voor € 1.295 << (TIP)

Contactgegevens

Na je aanvraag nemen wij direct contact met je op om de installatie samen met je uit te voeren! Geen zorgen, je zit niet direct ergens aan vast.

  • twitter logo
  • Linkedin logo
  • Volg ons

Nicetoclick +10 jaar ervaring, WordPress specialist