HomeMet onze expertise helpen wij je graagAffiliate- en vergelijkingssites

info@nicetoclick.com

Affiliate- en vergelijkingssites

Wij helpen je inkomsten te genereren!

Geld verdienen met een website, zonder zelf producten op voorraad te hebben. Klinkt als een sprookje, nietwaar? Maar het kan echt, met een affiliate of vergelijkingssite. Wij hebben al veel succesvolle varianten ontwikkeld voor marketeers en affiliate-experts, dus we kennen alle ins en outs. Jouw idee maken we werkelijkheid op basis van onze technische kennis, designkwaliteiten en ervaring. 

vergelijkingssite-verzekeringen5WordPress Affiliate website op maat

Affiliate websites bouwen wij volledig op maat en op basis van het WordPress content management systeem of op basis van Laravel 5 framework. Voor een optimale gebruikservaring voor de bezoeker zorgen we ervoor dat de WordPress affiliate website of Laravel vergelijkingssite responsive is geoptimaliseerd. Binnen een affiliate- of vergelijkingssite zijn de volgende onderdelen standaard inbegrepen:

• WordPress of Laravel framework als basis, geheel op maat.
• Responsive geoptimaliseerd.
• Importtool voor geautomatiseerd importeren van productfeeds (XML).
• Diverse productfilters (vergelijken).
• Nicetoclick cloaking plugin voor het cloaken van affiliate links.

Alleen verkopen of ook vergelijken

Een affiliate website is bedoeld om inkomsten te generen. Bijvoorbeeld door producten van anderen aan te bieden en te verkopen. Maar het kan ook door zeer gericht content te schrijven over een specifiek onderwerp en daar advertenties omheen te plaatsen. Een specifiek type affiliate website is de vergelijkingssite. Hier kan de bezoeker verschillende producten met elkaar vergelijken en direct kopen, waarna je een percentage van de opbrengst ontvangt. Wij zijn inmiddels specialist in het opzetten van affiliate- en vergelijkingssites. Zelfs geautomatiseerde koppelingen met de verschillende affiliate netwerken zoals onder andere Zanox, Tradedoubler, Tradetracker en Daisycon kunnen we voor je realiseren.

Compleet van design tot techniek

Wij kunnen een complete affiliate- of vergelijkingssite ontwikkelen. Van webdesign tot de techniek. Dankzij onze snelheid, nauwkeurigheid en meer dan 10 jaar online ervaring weet je zeker dat we precies volgens je wensen kunnen opleveren. Dus wil je een vergelijkingssite of een affiliate website starten? Bel direct voor meer informatie naar 085-40 17 118.

Recent ontwikkelde Affiliate- en vergelijkingssites:

Ja! Ik wil de nr1 affiliate website van 2021 t.w.v. € 1.500 voor € 1.295 << (TIP)

Contactgegevens

Na je aanvraag nemen wij direct contact met je op om de installatie samen met je uit te voeren! Geen zorgen, je zit niet direct ergens aan vast.

  • twitter logo
  • Linkedin logo
  • Volg ons

Nicetoclick +10 jaar ervaring, WordPress specialist