info@nicetoclick.com

Vergelijkingssite opzetten?

Wij helpen je graag met onze ervaring!

Wil je de transparantie in traditioneel gesloten markten vergroten via een vergelijkingssite? Dat is heel goed mogelijk. Wat je initiatief ook heeft aangewakkerd, wij kunnen precies de vergelijkingssite opzetten die je wilt. Sterker nog: we maken hem graag nog beter dan hij in je gedachten al was. Onze ervaring komt daarbij goed van pas.

vergelijkingssite opzettenLaat je inspireren door onze ideeën

Wij hebben al diverse succesvolle vergelijkingssites gebouwd voor marketeers en affiliate-experts. Daardoor kennen we alle ins en outs op het gebied van techniek, webdesign, complexe vergelijkscripts en geautomatiseerde koppelingen met providers zoals Zanox, Tradetracker, Tradedoubler of Daisycon. Op basis van onze ruime ervaring kunnen we precies de vergelijkingssite maken die je wenst. We gaan graag met je om tafel om de details te bespreken en je te inspireren met onze ideeën.

Bied je bezoekers wat ze willen

Het is duidelijk waarom bezoekers naar je vergelijkingssite komen: ze willen weten wat het beste product voor hun specifieke situatie is. Dat kan het voordeligste product zijn, maar het kan ook afhankelijk zijn van de gebruikersbeoordelingen of specificaties. Wij zorgen dat al deze elementen eenvoudig terug te vinden zijn in de website. Met een aansprekend webdesign en soepel werkende techniek. We kunnen de vergelijkingssite ontwikkelen op basis van het Laravel 5 Framework of realiseren op basis van WordPress indien de vergelijkingssite daar zich voor leent. In beide gevallen zul je beschikken over een gebruiksvriendelijk content management systeem (CMS) dat gericht is op de toekomst.

WordPress of Laravel 5 framework

Geavanceerde en complexe affiliatie of vergelijkingssites bouwen wij altijd op basis van het Laravel 5 framework. Dit framework heeft een krachtige routering en een goede database ORM met Eloquent. De twee onderdelen die het hardste nodig zijn bij het opzetten van een vergelijkingssite met productaantallen boven de 100.000. Beperk je echt tot een niche vergelijkingssite met productaantallen onder de 10.000 dan is het WordPress CMS uitermate geschikt. Naast gebruiksvriendelijkheid, beschik je ook over alle opties zoals geautomatiseerd importeren van XML datafeeds of het cloaken van affiliatie url’s.

Hoe kunnen wij je helpen?

Nicetoclick kan samen met jou elke vergelijkingssite opzetten. Bekijk ons portfolio voor een overzicht van ons werk of vul het onderstaande formulier in als je direct een offerte wilt aanvragen.

Ja! Ik wil de nr1 affiliate website van 2021 t.w.v. € 1.500 voor € 1.295 << (TIP)

Contactgegevens

Na je aanvraag nemen wij direct contact met je op om de installatie samen met je uit te voeren! Geen zorgen, je zit niet direct ergens aan vast.

  • twitter logo
  • Linkedin logo
  • Volg ons

Nicetoclick +10 jaar ervaring, WordPress specialist