HomeMet onze expertise helpen wij je graagBasisfunctionaliteiten

info@nicetoclick.com

Onze basisfunctionaliteiten

Zo maken we elke website compleet

Elke website die wij ontwikkelen, voldoet aan bepaalde basisfunctionaliteiten. Aanvullend kunnen we op basis van jou wensen en eisen andere zaken toevoegen, maar standaard leveren wij al zeer complete websites op. Stuk voor stuk zijn ze zorgvuldig geprogrammeerd, zoekmachinevriendelijk, geschikt voor meerdere browsers en eenvoudig te onderhouden. Dat garanderen wij.

Basisfunctionaliteiten - NicetoclickZorgvuldig en netjes geprogrammeerd

Onze programmeurs hebben meer dan 10 jaar online ervaring. Zij weten dan ook precies hoe ze de code waaruit een website bestaat zorgvuldig en netjes kunnen opbouwen. Dat heeft als voordeel dat onze websites perfect werken, een snelle laadtijd hebben en uitermate zoekmachinevriendelijk zijn.

Zoekmachinevriendelijke website (SEO)

Een groot deel van de internetgebruikers voert eerst een zoekopdracht in bij een zoekmachine en klikt vervolgens door naar de website van hun keuze. Wij zorgen ervoor dat elke website die wij opleveren zoekmachinevriendelijk is. Alle technische elementen van de website die geoptimaliseerd kunnen worden, zullen wij optimaliseren. Daardoor vergroten we de kans dat de website goed scoort in de zoekresultaten, wat weer zorgt voor meer bezoekers.

Geschikt voor alle browsers

Elke website die wij opleveren, kan probleemloos bekeken worden in Internet Explorer, Google Chrome, Safari en Mozilla Firefox (laatste versies) én op tablets en smartphones (responsive webdesign). Dat zijn alle belangrijke browsers waar bezoekers de site mee zouden kunnen openen. Zo voorkomen we teleurstelling en frustratie, want de website werkt altijd goed.

Basisfunctionaliteiten - Nicetoclick

Gebruiksvriendelijk: eenvoudig in onderhoud

Of we nu een website bouwen in WordPress of Joomla, je kunt altijd vertrouwen op een zeer gebruiksvriendelijk content management systeem (CMS). Er is geen technische kennis nodig om de informatie op de site up-to-date te houden. Teksten en afbeeldingen kunnen in een handomdraai worden aangepast. Het onderhoud is zeer eenvoudig en de editor waarin gewerkt wordt, maakt wijzigingen direct zichtbaar voor de beheerder. Ook zijn er rollen aan te geven voor verschillende beheerders, zodat niet iedereen dezelfde rechten heeft om wijzigingen door te voeren.

Hoe kunnen wij je helpen?

Nicetoclick is hét adres voor complete websites. Wij werken graag samen aan een goed eindresultaat. Bekijk ons portfolio voor een overzicht van ons werk.

Ja! Ik wil de nr1 affiliate website van 2021 t.w.v. € 1.500 voor € 1.295 << (TIP)

Contactgegevens

Na je aanvraag nemen wij direct contact met je op om de installatie samen met je uit te voeren! Geen zorgen, je zit niet direct ergens aan vast.

  • twitter logo
  • Linkedin logo
  • Volg ons

Nicetoclick +10 jaar ervaring, WordPress specialist