info@nicetoclick.com

WordPress maatwerk

WordPress maatwerk, websites volledig op maat gemaakt

Nicetoclick is WordPress maatwerk. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites volledig op maat gemaakt naar de wensen en behoeftes van de klant. Deze maatwerk websites worden op basis van het WordPress CMS of op basis van ons eigen framework ontwikkeld. We gaan iedere uitdaging dan ook graag aan.

Van wireframe tot WordPress development

WordPress MaatwerkWe zorgen ervoor dat de WordPress maatwerk website technisch perfect is, beschikt over geavanceerde functionaliteiten, maar ook beschikt over een goed doordachte sitemap en pagina structuur. Ieder maatwerk project wordt gestart met het opstellen van wireframes. Deze wireframes, waarin de website schematisch word weergegeven en functionaliteiten helder worden omschreven, vormen de basis voor het webdesign en het bouwen van de WordPress website.

WordPress maatwerk functionaliteiten

Nicetoclick beschikt over ervaren WordPress experts die gespecialiseerd zijn in het realiseren van unieke maatwerk templates en plugins voor WordPress. Of het nu gaat om de integratie van een dealer portaal of geavanceerd script dat het mogelijk maakt om producten met elkaar te vergelijken? Wil je een WordPress website laten maken? Onze developers staan graag voor je klaar.

Wanneer kiezen voor een WordPress maatwerk website?

Eigenlijk altijd. Bij Nicetoclick worden alle WordPress websites altijd helemaal op maat ontwikkeld. Verschillende soorten websites waar WordPress geschikt voor is zijn:

• Websites voor organisaties of stichtingen met meerdere diensten (multi-sites)
• Corporate bedrijfswebsites of multinationals
• Websites die behoefte hebben aan een dealer portaal of inlog functionaliteit voor leden/bezoekers
• Websites inclusief Intranet oplossingen
• Affiliatie- of geavanceerde vergelijkingssites
• Websites die beschikken over een product aanbod zoals bijvoorbeeld makelaars

Maatwerk project starten?

Wil je een maatwerk website laten maken? Nicetoclick helpt je graag. Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan via ons offerte aanvraagformulier. Naast WordPress maatwerk websites zijn we ook gespecialiseerd in het realiseren van WordPress plugins, WordPress hosting en WordPress onderhoud.

Recent ontwikkelde WordPress websites:

Ja! Ik wil de nr1 affiliate website van 2021 t.w.v. € 1.500 voor € 1.295 << (TIP)

Contactgegevens

Na je aanvraag nemen wij direct contact met je op om de installatie samen met je uit te voeren! Geen zorgen, je zit niet direct ergens aan vast.

  • twitter logo
  • Linkedin logo
  • Volg ons

Nicetoclick +10 jaar ervaring, WordPress specialist