HomeWordPress Expert

info@nicetoclick.com

WordPress websites en plugins volledig
op maat gemaakt door onze WordPress experts.

Nicetoclick is dé WordPress expert. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van WordPress websites en WordPress plugins, volledig op maat gemaakt naar de wensen en behoefte van de klant. Onze maatwerk websites worden op basis van het WordPress CMS, of op basis van ons eigen framework ontwikkeld. Geen uitdaging is ons te groot of te klein!

Van wireframe tot WordPress development

WordPress expertWij zorgen ervoor dat de WordPress maatwerk website technisch perfect is, beschikt over geavanceerde functionaliteiten, maar ook beschikt over een goede sitemap en logische pagina structuur. Ieder project word gestart door een Nicetoclick WordPress expert met het opstellen van wireframes. Deze wireframes, waarin de website schematisch word weergegeven en de diverse functionaliteiten duidelijk worden omschreven, vormen de basis voor het webdesign en het bouwen van de WordPress website.

WordPress maatwerk functionaliteiten

Nicetoclick beschikt over ervaren WordPress experts die gespecialiseerd zijn in het ontwikkelen van unieke WordPress maatwerk templates en maatwerk plugins. Of het nu gaat om de integratie van een dealer portaal of een geavanceerd script dat het mogelijk maakt om producten met elkaar te vergelijken. Voor onze experts is geen wens te complex!

Wanneer kiezen voor een WordPress maatwerk website?

Eigenlijk altijd. Bij Nicetoclick worden alle WordPress websites altijd helemaal op maat ontwikkeld. Verschillende soorten websites waar WordPress geschikt voor is zijn:

• Websites voor organisaties of stichtingen met meerdere diensten (multi-sites)
• Corporate bedrijfswebsites of multinationals
• Websites die behoefte hebben aan een dealer portaal of inlog functionaliteit voor leden/bezoekers
• Websites inclusief Intranet oplossingen
• Affiliatie- of geavanceerde vergelijkingssites
• Websites die beschikken over een product aanbod zoals bijvoorbeeld makelaars

Maatwerk project starten?

Nicetoclick helpt je graag bij het realiseren van WordPress oplossingen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via ons offerte aanvraagformulier. Naast WordPress maatwerk websites zijn we ook gespecialiseerd in het realiseren van WordPress maatwerk plugins en WordPress hosting. Ook kun je bij ons terecht voor WordPress beveiliging issues of een WordPress onderhoudscontract.

Recent ontwikkelde WordPress websites:

Ja! Ik wil de nr1 affiliate website van 2021 t.w.v. € 1.500 voor € 1.295 << (TIP)

Contactgegevens

Na je aanvraag nemen wij direct contact met je op om de installatie samen met je uit te voeren! Geen zorgen, je zit niet direct ergens aan vast.

  • twitter logo
  • Linkedin logo
  • Volg ons

Nicetoclick +10 jaar ervaring, WordPress specialist