HomeMet onze expertise helpen wij je graagWaarom open source?

info@nicetoclick.com

Waarom open source?

Veilig, hoge kwaliteit en geen licentiekosten

Er zijn meerdere redenen waarom wij graag met open source systemen zoals WordPress en Joomla werken. Voor jou biedt dit namelijk tal van voordelen, net als voor ons. De belangrijkste voordelen zijn dat je geen licentiekosten hoeft te betalen voor het gebruik van het content management systeem (CMS) en dat er een grote community van programmeurs continu werkt aan het steeds beter maken van de software. Maar ook de veiligheid en onafhankelijkheid spelen een rol.

Waarom open source? - Nicetoclick

Gratis te gebruiken

Voor veel mensen is de allerbelangrijkste reden om open source software te gebruiken dat het gratis is. In tegenstelling tot andere systemen hoef je geen licentiekosten te betalen om gebruik te mogen maken van het systeem. Je betaalt Nicetoclick alleen voor het implementeren en op maat maken van de software voor je gewenste situatie.

Hoge kwaliteit dankzij de community

Door de populariteit van open source systemen en het feit dat iedere programmeur eraan kan bijdragen, wordt de kwaliteit ervan steeds hoger. De community van duizenden ontwikkelaars zorgt ervoor dat het eindresultaat steeds beter wordt. Denk daarbij aan nieuwe functionaliteiten, koppelingen met andere systemen en verbeteringen aan de bestaande software.

Optimale beveiliging

Op het gebied van veiligheid is het ook een voordeel dat er een grote community aan open source systemen werkt. Mocht er een probleem worden ontdekt, dan zijn de beveiligingsoplossingen of nieuwe versies van de software heel snel ontwikkeld en klaar om verspreid te worden. Met een open source systeem kun je dan ook rekenen op optimale beveiliging.

Compleet onafhankelijk

Zodra je een zelfgebouwd CMS hebt afgenomen van een webbouwer, is het meestal niet mogelijk om vervolgens klant te worden bij een ander bureau. Bij open source systemen kan dat wel. Er zijn talloze partijen die ermee kunnen werken, dus je website verhuist eenvoudig mee als je besluit over te stappen. Zo blijf je onafhankelijk.

Hoe kunnen wij je helpen?

Nicetoclick is dé expert op het gebied van open source systemen. Onze specialisten staan graag voor je klaar. Bekijk ons portfolio voor een overzicht van ons werk of neem contact via de contact pagina.

Ja! Ik wil de nr1 affiliate website van 2021 t.w.v. € 1.500 voor € 1.295 << (TIP)

Contactgegevens

Na je aanvraag nemen wij direct contact met je op om de installatie samen met je uit te voeren! Geen zorgen, je zit niet direct ergens aan vast.

  • twitter logo
  • Linkedin logo
  • Volg ons

Nicetoclick +10 jaar ervaring, WordPress specialist