HomeMaatwerk website laten maken

info@nicetoclick.com

Maatwerk website laten maken?

Maak gebruik van onze ervaring!

Een maatwerk website laten maken die helemaal voldoet aan jouw eisen? Nicetoclick is al ruim 10 jaar specialist op het gebied van het ontwikkelen van maatwerk websites. In deze 10 jaar tijd hebben wij honderden websites naar volle tevredenheid van onze klanten opgeleverd. Van een kleine maatwerk oplossing voor een lokale ondernemer, tot complexe Affiliate webshops of vergelijkingswebsites als Winterjassen.com en Voetbalkeus.nl. Ons team gaat geen uitdaging uit de weg. Benieuwd naar onze werkwijze?

Een persoonlijk gesprek

Voordat we beginnen met het traject van ontwerpen en ontwikkelen van de maatwerk website, is het voor ons belangrijk om middels een persoonlijk gesprek inzicht te krijgen in je wensen op het gebied van ontwerp en functionaliteit.  Wij denken graag in de volle breedte met je mee en zetten onze ervaring in als het gaat om technische mogelijkheden.

Maatwerk designmaatwerk website laten maken

Nadat je persoonlijke wensen en voorkeuren voor functionaliteiten nauwkeurig in kaart zijn gebracht, vertalen wij deze naar een uniek en eigentijds design. Dit design wordt aan je voorgelegd, en pas als jij er tevreden over bent zijn wij dat ook. Is er al een huisstijl aanwezig? Geen probleem, wij houden hier rekening mee en ontwerpen de website volledig in de bestaande huisstijl. Is het ontwerp helemaal naar wens, dan zetten wij deze om naar een volledig responsive webdesign, dat wil zeggen: automatisch schaalbaar op ieder beeldformaat en goed zichtbaar in elke browser.

Maatwerk techniek

Pas als alle gewenste functionaliteiten duidelijk zijn en het design volledig is uitgewerkt, starten wij met de daadwerkelijke bouw van de maatwerk website. We ontwikkelen je website op basis van WordPress maatwerk, op basis van ons eigen framework (php based), of in het geval van complexe affiliate- en vergelijkingssites, het Laravel 5 framework. Nadat de maatwerk website volledig af is wordt deze op onze testserver geplaatst en uitvoerig getest. In deze fase delen wij de link met jou zodat je de site zelf ook kunt testen. Wij passen de website waar nodig is aan, totdat hij helemaal naar wens is. Hierbij geldt; wij zijn pas tevreden als jij dat bent!

Maatwerk onderhoud

Ook na oplevering van de maatwerk oplossing blijven wij graag verantwoordelijk voor het goed functioneren van de website. Wij bieden daarom twee zeer voordelige onderhoudsabonnementen aan. Zo ben je ervan verzekerd dat je website altijd veilig, snel en up-to-date is.

Waarom Nicetoclick?

Wij hebben ruim 10 jaar ervaring in het bieden van maatwerkoplossingen voor een zeer uiteenlopende klantenkring. Door deze specialisatie kunnen wij in de volle breedte meedenken als het gaat om design, functionaliteit en gebruiksgemak van de website. Wil je een maatwerk website laten maken en ben je benieuwd wat Nicetoclick voor jou kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier, of op telefoonnummer 075 – 757 26 11. Of bekijk ons uitgebreide portfolio, ons werk spreekt voor zich!

  • twitter logo
  • Linkedin logo
  • Volg ons

Nicetoclick +10 jaar ervaring, WordPress specialist