HomeWordPress websiteHandige WordPress plugins om te laten ontwikkelen

20
juli

Handige WordPress plugins om te laten ontwikkelen

Geschreven door Nicetoclick | Geplaatst in WordPress website

wordpress-plugin-development

Wil je over gaan tot WordPress plugin development en wil je graag een handige WordPress plugin laten ontwikkelen? Wij hebben een uitgebreide ervaring met WordPress plugin development en kunnen je daar dus uitstekend mee van dienst zijn. Heb je een bepaalde functionaliteit op je website voor ogen, om het beheer gemakkelijker te maken of de uitstraling van een pagina te verbeteren? Wil je je bezoekers in hun eigen taal van dienst zijn, of ervoor zorgen dat je website goed vindbaar is? Wij zorgen voor WordPress plugin development op maat, zodat je website volledig naar wens werkt. Uiteraard maken we ook gebruik van handige WordPress plugins die reeds beschikbaar zijn in de WordPress repository. Advies hierover nodig? Laat het gerust weten.

WP plugin voor het opslaan van zoekopdrachten

Uiteraard komen we regelmatig vergelijkbare aanvragen tegen wanneer het gaat om WordPress plugin development. Een van de populaire plugins is een aanvullende module op een affiliate site of WordPress website om alle zoekopdrachten van bezoekers bij te kunnen houden. Hoeveel mensen zoeken op je WordPress site, op welke zoektermen zoeken zij, vanaf welke pagina’s zoeken ze en hoe lang blijven ze vervolgens op een pagina? Het zijn zaken die je goed bij kunt houden. We zorgen er met WordPress plugin development voor dat je een handige invoegtoepassing tot je beschikking hebt.

Het cloaken van affiliate links

Wil je een vergelijkingssite beginnen of een affiliate site beginnen? Dan loop je al snel tegen voor ons zeer bekende problemen aan. Een veel voorkomend probleem binnen affiliate marketing, is bijvoorbeeld dat geimporteerde affiliate url’s worden geïmporteerd via een zo geheten affiliate link. Deze link bevat allerlei informatie, maar ziet er nooit zo fraai uit. Via de Nicetoclick Link cloaking plugin, is het mogelijk om lelijke affiliatie url’s geautomatiseerd om te zetten naar zoekmachine vriendelijke url’s. Dit is uiteraard erg positief voor je SEO en ranking binnen Google. De kliks en transacties worden nog steeds geregistreerd via de verschillende affiliatie netwerken, echter ziet Google nu de schone url’s en dat is toch een stuk fijner.

Automotive WordPress plugin

In opdracht van een klant heeft Nicetoclick een maatwerk Automotive WordPress plugin ontwikkeld, waarmee een API koppeling gerealiseerd is met externe bronnen zoals Wheelerdelta en VWE. De WP plugin zorgt ervoor dat er geautomatiseerd voertuigen (occasions) geïmporteerd kunnen worden in een WordPress website. Voertuigen worden gepresenteerd op een overzichtpagina en detailpagina en kunnen via de admin door autodealers zelf beheerd worden. Tevens is via de plugin de stijling (css) aan te passen en kunnen filter of sorteer opties toegevoegd en aangepast worden. De WordPress plugin is bestemd voor autodealers die al hun tweedehands voertuigen bij Wheelerdelta en VWE hebben opgeslagen en via een eenvoudige wijze al deze modellen, inclusief productinformatie, willen tonen op een hun eigen WordPress website. De plugin is niet verkrijgbaar in de WP repository.

WordPress Energievergelijker plugin

Voor het snel kunnen opzetten van een energievergelijker binnen een WordPress website is, in opdracht van een klant, een WordPress maatwerk plugin gerealiseerd. Met behulp van deze WordPress plugin is het mogelijk om eenvoudig een energie vergelijkingssite op te zetten, zonder technische kennis.

De plugin verzorgt een koppeling met een centrale database waarin alle data, met betrekking tot energie leveranciers en energie abonnementen, beschikbaar is. Na installatie van de plugin binnen een WordPress website kan via shortcodes, snel een energie vergelijker worden opgezet binnen een WordPress template pagina. Aan de voorzijde worden filters, energie abonnementen en sorteeropties direct getoond. Tevens is het mogelijk om via de Daisycon API data op te halen uit de Daisycon energie leveranciers database. Deze WP plugin is niet verkrijgbaar in de WP repository.

WordPress Dealerportaal plugin

Om product informatie door de dealers zelf in te laten voeren is voor Elektrischefietsen.com een zeer handige Dealerportaal WordPress plugin ontwikkeld; Onze WordPress developers hebben deze maatwerk plugin geschikt gemaakt zodat dealers van elektrische fietsen kunnen inloggen en al hun modellen kunnen invoeren in een beheeromgeving. Aan de voorzijde worden de modellen direct getoond in het overzicht, maar bijvoorbeeld ook in de keuzehulp (elektrischefietsen vergelijker). De website beheerder hoeft alleen te monitoren of productinformatie volgens de juiste schrijfwijze is ingevoerd, de dealers verzorgen zelf alle input zoals eigenschappen en productfoto’s.

VVE portaal WordPress plugin

Via een handige VVE portaal WordPress plugin kunnen verschillende verenigingen van eigenaren (VVE’s) een eigen website opzetten die volledig is afgesloten van de buitenwereld. Alle leden binnen de VVE krijgen via een unieke en persoonsgebonden toegangscode, toegang tot de VVE website. Hier kunnen alle belangrijke notulen, verslagen, agenda punten en documenten worden gelezen of gedownload. Tevens is er een prikbord voor ideeën en vragen. Doormiddel van een nieuwsbrief verzend-plugin, kunnen alle leden snel op de hoogte gesteld worden over bijvoorbeeld vergaderingen of nieuwe verslagen.

Slider in de header

Wil je het webdesign van je website aanpassen en zoek je naar een nieuwe header, bijvoorbeeld met een homepage slider waarin mooie foto’s voorbij komen? We zorgen er binnen WordPress plugin development voor dat je kunt rekenen op een slider die je eenvoudig zelf kunt beheren. Je kunt er recente foto’s in plaatsen, of gebruik maken van de (blog)artikelen die je plaatst. Uiteraard kunnen we je binnen WordPress plugin development volledig op basis van je specifieke wensen van dienst zijn.

Meertalige WordPress website

Heb je bezoekers vanuit meerdere landen en ben je benieuwd hoe je de bekende vlaggetjes toe kunt voegen, om de taal te wijzigen? We zorgen er met WordPress plugin development voor dat we daar een handige plugin voor ontwikkelen, die je gewoon binnen WordPress kunt gebruiken. Uiteraard houden we rekening met je specifieke wensen, zodat de meertaligheid precies zo werkt zoals je het voor ogen hebt.

SEO plugin voor WordPress

Wil je werken aan de vindbaarheid van je website? We kunnen binnen WordPress plugin development een handige plugin ontwikkelen, die je helpt om de juiste zoekwoorden toe te passen en bijhoudt hoe de SEO-score van een pagina of post is.

Ook graag een WordPress maatwerk plugin laten ontwikkelen?

Heb je interesse in WordPress plugin development, of ben je benieuwd welke andere WP plugins we voor je kunnen ontwikkelen? Neem vrijblijvend contact op, dan vertellen we je graag meer over de mogelijkheden en onze tarieven.

Starten met Affiliate marketing? Ik help je graag!

Simon Kriek
  • Volg ons

Vragen?

info@nicetoclick.com

Wij bouwen
WordPress websites

Kies voor onze expertise.

“WordPress WordPress website
  • twitter logo
  • Linkedin logo
  • Volg ons

Nicetoclick +10 jaar ervaring, WordPress specialist