HomeWebdesignWaarom je een MailChimp nieuwsbrief op maat moet realiseren

11
mei

Waarom je een MailChimp nieuwsbrief op maat moet realiseren

Geschreven door Nicetoclick | Geplaatst in Webdesign

Je wilt een MailChimp template ontwikkelen, maar hoe? Wat zijn de redenen om dit op maat te doen of gebruik te maken van een standaard template? De belangrijkste reden wanneer je een MailChimp template gaat ontwikkelen, is dat deze volledig aansluit bij de look and feel van je bedrijf en je bedrijfswebsite.

MailChimp nieuwsbrief op maat

Geregeld ontvangen wij nieuwsbrieven waarin we vaak wel het logo herkennen, maar verder vindt de nieuwsbrief geen aansluiting bij het bedrijf. Dit is verwarrend en staat bovenal niet heel professioneel. Ons advies is dan ook om altijd een nieuwsbrief te versturen die vormgegeven is in de huisstijl van het bedrijf.

Waarom MailChimp?

Nicetoclick ontwikkeld voor haar klanten geregeld nieuwbrief templates op maat op basis van de nieuwsbrief verzendprovider MailChimp. De slogan zegt eigenlijk al genoeg: Send Better Email. Op dit moment zijn de statistieken van MailChimp dan ook niet misselijk; meer dan 10 miljoen mensen die MailChimp gebruiken en er worden meer dan 600 miljoen e-mails per dag verzonden. Wij zijn dan ook niet voor niets erg enthousiast over deze nieuwsbrief verzendprovider.

Wat zijn de mogelijkheden met een MailChimp nieuwsbrief op maat?

Eindeloos! We kunnen aan de slag met een spraakmakend en responsive nieuwsbrief-design die aansluiting vind bij de corporate identity van het bedrijf, programmeren van de MailChimp template (ook als het design niet door ons is vormgegeven), inrichten van het MailChimp account en het geven van professioneel advies betreft het gebruik van MailChimp.

MailChimp koppelingen

Om een nieuwsbrief te kunnen verzenden, zul je eerst nieuwsbrief-aanmeldingen moeten krijgen. MailChimp kun je optimaal integreren binnen je huidige website of webshop. Bezoekers kunnen zich hierdoor eenvoudig, volgens de laatste regelgeving, aanmelden. Wij maken koppelingen op bestaande platformen zoals Magento en WordPress website, maar ook maatwerk integraties met webapplicaties zijn geen probleem.

Direct aan de slag!

Graag zelfs. Neem contact met ons op voor meer informatie of vind alles over het ontwikkelen van een MailChimp nieuwsbrief template op onze informatiepagina.

Starten met Affiliate marketing? Ik help je graag!

Simon Kriek
  • Volg ons

Vragen?

info@nicetoclick.com

Wij bouwen
WordPress websites

Kies voor onze expertise.

“WordPress WordPress website
  • twitter logo
  • Linkedin logo
  • Volg ons

Nicetoclick +10 jaar ervaring, WordPress specialist