HomeOver onsWerken bij Nicetoclick

Open menuSluit menu

Nicetoclick

Leuk project? Neem gerust contact met ons op.

Werken bij Nicetoclick

vacatures webdesign

Nicetoclick wil graag nog harder groeien. We streven er naar om de allerbeste service en diensten te leveren. Dat kan natuurlijk alleen met echte (aanstormende) professionals. Daarom zoeken we continu naar waardevolle aanvullingen voor ons team. Neem gerust een kijkje in ons portfolio om te zien waar we zoal mee bezig zijn, of kijk hieronder naar onze vacatures webdesign.

Wij zijn op zoek naar:

Freelance Webdesigner

Per direct

Nicetoclick is een creatief internet bureau dat websites, vergelijkingssites en webapplicaties bouwt voor uitdagende klanten op basis van een eigen framework, WordPress of Magento. Wij zijn per direct op zoek naar een creatieve designer die ons wilt komen versterken in de functie van Freelance webdesigner.

Bekijk functie profiel en solliciteer >

Stagiair Front-end development

Per direct

Je gaat aan de slag om de meest uiteenlopende werkzaamheden voor onze klanten uit te voeren. Als stagiair front-end developer houd jij je onder andere bezig met het coderen van nieuwe of optimaliseren van bestaande WordPress websites, vergelijkingssites en webapplicaties. Je codeert vanuit ontwerpen die in Photoshop zijn vormgegeven of worden aangeleverd in xHTML/CSS. Daarbij houd je uiteraard rekening met diverse browsers, W3C-standaarden en web-richtlijnen.

Bekijk functie profiel en solliciteer >

Stagiair Back-end development

Per direct

Als stagiair back-end development houd jij je voornamelijk bezig met het implementeren van het WordPress CMS en het ontwikkelen van geavanceerde maatwerk functionaliteiten. Je zult werken voor klanten, maar ook zelfstandig werken aan interne webapplicaties waarbij er voldoende ruimte is voor eigen inbreng. Je programmeert de websites, vergelijkingssites en webapplicaties voornamelijk in PHP en Javascript.

Bekijk functie profiel en solliciteer >

Stagiair Online Marketing & Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Parttime/Fulltime, per direct

Als stagiair Online Marketing & Zoekmachine Optimalisatie houd jij je bezig met de online lancering van een nieuw opgezette vergelijkingssite. Je zult zorgdragen voor het verbeteren van de ranking binnen zoekmachines via content management, linkbuilding en het uitvoeren van analyses. Tijdens je stage zullen je begeleid worden door een mentor om het maximale uit je stageperiode te halen en de lancering van de vergelijkingssite.

Bekijk functie profiel en solliciteer >

Stagiair Online Marketing & Communicatie MBO of HBO

Parttime/Fulltime, per direct

Als stagiair Online Marketing & Communicatie houdt jij je bezig met de online marketing en redactie van diverse vergelijkingssites in de branches sport, lifestyle en verzorging. Je zult zorgdragen voor het verbeteren van de ranking binnen zoekmachines via content management, zoekmachine optimalisatie, social media en het uitvoeren van analyses. Tijdens je stage zal je begeleid worden door een mentor om het maximale uit je stageperiode te halen.

Bekijk functie profiel en solliciteer >

Open sollicitatie

Of je expertise nu ligt op het gebied van webdesign, Joomla, WordPress of zoekmachine optimalisatie (SEO), we willen graag weten wie jij bent. Mochten onze online projecten je aanspreken en wil je graag ons team komen versterken, stuur dan een e-mail met daarin je CV, motivatie en (online) portfolio.

Stuur een open sollicitatie

  • twitter logo
  • Linkedin logo
  • Volg ons

Nicetoclick +10 jaar ervaring, WordPress specialist