HomeAffiliate- of vergelijkwebsiteLaravel 5 Framework voor je vergelijkingssite

13
juli

Laravel 5 Framework voor je vergelijkingssite

Geschreven door Nicetoclick | Geplaatst in Affiliate- of vergelijkwebsite

laravel 5 framework

Bij het ontwikkelen van een niche affiliate website of vergelijkingssite is het van belang om een juiste keuze te maken voor een framework. Er zijn natuurlijk veel verschillende frameworks beschikbaar, die zo allemaal hun eigen voor- en nadelen hebben. Wij ontwikkelen websites eigenlijk altijd op basis van twee soorten frameworks; WordPress of het Laravel 5 framework.

Wanneer WordPress en wanneer Laravel?

Hoe kies je nu het meest geschikte framework voor je vergelijkingssite of affiliate site? Veel hangt af van het aantal producten dat je wilt vergelijken en importeren. Wanneer je voor jezelf een limiet aanhoudt van bijvoorbeeld 10.000 producten, dan is WordPress zeer geschikt. Het WordPress framework wordt dan ook vaak ingezet voor echte niche affiliate websites zoals een barbecue of winterjassen affiliatie site. Ook kun je beschikken over geavanceerde opties zoals een import plugin voor het importeren van XML productfeeds, het cloaken van affiliatie url’s of het managen van merken en aanbieders die je wilt promoten. Kortom, een framework voor dé echte affiliate websites waarvan je de template veelvuldig wilt inzetten voor diverse niche affiliatie websites.

Laravel 5 Framework als basis

Geavanceerde en complexe vergelijkingssites bouwen wij altijd op basis van het Laravel 5 framework. Dit framework heeft een krachtige routering en een zeer goede database ORM met Eloquent. De twee onderdelen die het hardste nodig zijn bij het starten van een complexe vergelijkingssite. Je kunt hierbij denken aan productaantallen boven de 100.000 tot 1.000.000 en geavanceerde prijsvergelijkingen. Het is bovendien vrij nieuw, heeft een grote community en is duidelijk terrein aan het winnen (goed voor de onderhoudbaarheid en uitbreidingen van functionaliteiten in de toekomst). Daarnaast is het geschreven voor moderne PHP versies en hierdoor erg snel. Wil je een grote en geavanceerde vergelijkingssite starten? Dan is dit framework uitermate geschikt en vooral ook gericht op de toekomst.

Advies nodig?

Uiteraard zijn er nog veel meer voor- en nadelen over beide frameworks, maar in de basis zijn het aantal producten dat je wilt promoten erg belangrijk bij je keuze in framework. Wij helpen en adviseren je graag in het maken van deze keuze. We kunnen een complete affiliate- of vergelijkingssite ontwikkelen, van webdesign tot de techniek. Dankzij onze snelheid, nauwkeurigheid en meer dan 10 jaar online ervaring weet je zeker dat we precies volgens je wensen kunnen opleveren. Bel gerust vrijblijvend voor meer informatie naar 085-40 17 118.

Starten met Affiliate marketing? Ik help je graag!

Simon Kriek
  • Volg ons

Vragen?

info@nicetoclick.com

Wij bouwen
WordPress websites

Kies voor onze expertise.

“WordPress WordPress website
  • twitter logo
  • Linkedin logo
  • Volg ons

Nicetoclick +10 jaar ervaring, WordPress specialist