HomeVoor wie werken wijPrijsvergelijker voor WielerVoordeel.nl

Offerte ontvangen?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Vrijblijvende offerte

Case in het kort

WielerVoordeel.nl is een product vergelijkingssite waarin verschillende fietsartikelen, van diverse aanbieders, op een overzichtelijke manier met elkaar worden vergeleken. De vergelijkingssite is volledig maatwerk en gerealiseerd op basis van het Laravel 5 Framework in combinatie met WordPress. WielerVoordeel groeit hard en heeft inmiddels +2800 Facebook volgers.Prijsvergelijker voor WielerVoordeel.nl

Ooit weleens online gezocht naar nieuwe accessoires voor je fiets of racefiets? Welke webshops verkopen er eigenlijk wielrenschoenen of fietshelmen? En waar vind je deze voor de beste prijs? In WielerVoordeel.nl komt dit alles samen: diverse webshops en merken, transparante prijsvergelijker, beoordelingen en ga zo maar door. WielerVoordeel.nl is een complete fietsartikelen prijsvergelijker, waarin diverse producten op basis van prijs met elkaar worden vergeleken. De vergelijkingssite is volledig maatwerk en ontwikkeld op basis van het Laravel framework in combinatie met het WordPress CMS.

Product prijsvergelijker

Een vergelijkingssite starten valt of staat met een goede prijsvergelijker. Binnen deze site worden producten van verschillende aanbieders op basis van het unieke EAN-nummer en producttitel, op een geautomatiseerde wijze aan elkaar gekoppeld. Door ook de verzendkosten van de diverse webshops te verbinden aan een product, ontstaat er een transparante vergelijkingssite. Hierdoor zien de bezoekers direct waar het product écht goedkoper is en komen ze niet voor verrassingen te staan tijdens het bestelproces in de externe webshop.

Laravel 5 Framework en PHP7

Grote vergelijkingssites bouwen wij altijd op basis van het Laravel framework. Dit maatwerk framework heeft een zeer krachtige routering en een zeer goede database ORM inclusief Eloquent. Deze twee onderdelen zijn cruciaal bij het ontwikkelen van een geavanceerde product vergelijkingssite met productaantallen van 100.000 tot 1.000.000. Het framework is tevens geschreven voor moderne PHP (PHP7) versies en hierdoor erg snel.

Beoordelen van producten: reviews

Consumenten willen doorgaans graag zoveel mogelijk weten bij de aanschaf van een product of dienst. Denk aan prijzen, producteigenschappen en de diverse aanbieders. Een ander belangrijk onderdeel bij het overgaan tot een aankoop van een product, zijn de productbeoordelingen van andere consumenten geworden. Binnen de vergelijkingssite van WielerVoordeel is het mogelijk om, zonder in te loggen, ieder gewenst product te beoordelen en reviews van andere bezoekers te lezen. Klantervaringen zijn ook nog eens positief voor SEO.

XML productfeed importtool

Binnen de beheeromgeving van WielerVoordeel.nl is het mogelijk om XML productfeed bestanden te importeren zonder technische kennis. De import tool is geschikt voor de belangrijkste affiliate netwerken zoals Bol.com, Daisycon, Awin, Tradedoubler, Affilinet, Familyblend en Tradetracker, maar ook geschikt voor de aanlevering van maatwerk datafeeds van webshops met een directe overeenkomst, zonder tussenkomst van een affiliatie netwerk.

Mappen van categorieën

Per webshop en affiliate netwerk worden categorieën op verschillende manieren benoemd, terwijl de inhoud (productaanbod)wellicht hetzelfde is. Via een maatwerk module is het mogelijk om geimporteerde categorieën te koppelen aan handmatig toegevoegde categorieën. Zo ontstaat er geen verwarring voor de consument en worden de verschillende benamingen zoals ‘Wielren Schoenen, fietsschoenen, Agu>Schoenen’, binnen WielerVoordeel gewoon allemaal verbonden aan één categorie genaamd: Fietsschoenen.

Database optimalisatie

Door de vele processen (MySQL queries) aan de backend van de vergelijkingssite, en het grote aantal producten, is de productdatabase op professionele wijze geoptimaliseerd en hierdoor razendsnel.

Responsive geoptimaliseerd

WielerVoordeel.nl is responsive ontwikkeld en wordt hierdoor perfect weergegeven op smartphones, tablets en desktop computers. Tijdens het uitwerken van het prototype en vervolgens het responsive webdesign, is er veel aandacht besteed aan usability en website interface.

En wat nog meer?

Naast bovenstaande functionaliteiten zitten er natuurlijk nog veel meer handigheden in deze prijsvergelijker. Onder andere:

• WordPress integratie voor gebruikersbeheer, blog-integratie en pagina’s.
• Geschikt voor meer dan 500.000 producten.
• MailChimp koppeling voor nieuwsbrieven.
• Gerelateerde en recent bekeken producten.
• Eenvoudig beheren en opzetten van landingspagina’s via shortcodes.
• Zoekfunctionaliteit
• Social media integratie.
• Beheren van merken en webshops.
• Geavanceerde filters en sorteer opties voor minimalisatie van productoverzichten.
• Hosting en varnish.

Advies nodig bij het bouwen van een vergelijkingssite?

Wij helpen en adviseren je graag bij het maken van de juiste keuzes en het bepalen van een goede strategie voor je sport, horeca of ander type vergelijkingssite. Dankzij onze nauwkeurigheid en meer dan 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van affiliate- en vergelijkingssites, weten we inmiddels goed waar we het over hebben. Onze specialisten schieten graag te hulp en geven waardevolle adviezen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via 085-40 17 118.

Bekijk websiteWij waren zelf vaak veel tijd kwijt bij het zoeken en vergelijken van fietsartikelen van verschillende aanbieders. Het bezoeken van meerdere webshops om te vinden wat je zoekt is meer regel dan uitzondering. Om ons idee te verwezenlijken kwamen we in contact met Nicetoclick. Dit team heeft ons idee vertaald naar een vergelijkingssite waar we echt trots op zijn!

Remy de Rooij
  • twitter logo
  • Linkedin logo
  • Volg ons

Nicetoclick +10 jaar ervaring, WordPress specialist