HomeVoor wie werken wijResponsive WordPress website

Offerte ontvangen?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Vrijblijvende offerte

Case in het kort

De Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA) is de oudste beroepsvereniging van en voor chiropractoren in Nederland. Sinds haar oprichting streeft zij naar erkenning van chiropractie in Nederland en maken zij zich sterk voor chiropractische zorg volgens de allerhoogste kwaliteitsstandaarden. De nieuwe website is gericht op communicatie naar patiënten, (para)-medici en chiropractoren.Responsive WordPress website op maat

In samenwerking met communicatie bureau EPP public relations heeft Nicetoclick voor de NCA een vernieuwde responsive WordPress website gerealiseerd. Op basis van een zorgvuldig uitgevoerde online strategie is de oude website geanalyseerd en is een advies rapport tot stand gekomen met daarin welke kansen en mogelijkheden er op online gebied liggen in een nieuw te realiseren website.

WordPress als basis

Nicetoclick heeft de project briefing en het advies rapport vertaald naar een volledig uitgewerkt functioneel ontwerp waarin de nieuwe website, met WordPress als basis, schematisch is weergegeven.

De nieuwe WordPress website is gericht op communicatie naar patiënten, (para)-medici en chiropractoren. In het webdesign is voor iedere ingang een herkenbare kleur gekozen en vervolgens zorgvuldig doorgevoerd in de gehele website. Door gebruik te maken van responsive design sluit de website aan op de huidige online gebruiker.

Vindbaar in Google

De NCA heeft door haar verbeterde online aanwezigheid de bezoekers aanzienlijk zien toenemen. WordPress is in de basis zeer zoekmachine vriendelijk (SEO) en door gebruik te maken van extra tools zoals bijvoorbeeld de Yoast SEO plugin is het voor content beheerders eenvoudig om de website verder te optimaliseren.

Geïntegreerde functionaliteiten

• Responsive geoptimaliseerde WordPress template geschikt voor tablet en smartphones
• Interactieve Google maps kaart voor het vinden van Chiropractoren in de buurt
• Gebruiksvriendelijk opgezette WordPress beheeromgeving (CMS)
• Blog voor publiceren van nieuwsberichten
• Koppeling tussen formulieren en seminars
• Koppeling met E-mail marketing provider Mailchimp

Het resultaat

Bekijk de responsive WordPress website via : www.nca.nl

Meer informatie over WordPress websites?

NCA beschikt over een website die klaar is voor de toekomst. De responsive website is zeer geschikt voor tablet en mobiel gebruik.

Wil je graag meer informatie voor de realisatie van een corporate responsive website voor jullie bedrijf? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel gerust naar 085-40 17 118 om de mogelijkheden te bespreken.

Screenshots case

Bekijk websiteWat zegt onze klant

Nicetoclick staat voor je klaar vanaf het prille begin tot zelfs na de oplevering van een website. Nicetoclick kan snel schakelen, geeft professioneel advies, is toegankelijk, creatief en flexibel. En het geleverde resultaat sluit aan bij onze wensen en verwachtingen. Daarom werken we graag met hen samen.

Sabine Geerligs van EPP public relations
  • twitter logo
  • Linkedin logo
  • Volg ons

Nicetoclick +10 jaar ervaring, WordPress specialist