HomeVoor wie werken wijAansprekende Webdesigns

Offerte ontvangen?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Vrijblijvende offerte

Case in het kort

Nicetoclick en InterDigital hebben samen een langdurige en prettige samenwerking opgebouwd. InterDigital exploiteert diverse succesvolle websites waarmee ze maandelijks ruim 2.000.000 Nederlanders bereiken. Hierdoor staat InterDigital garant voor brand awareness, hoogwaardige leads en een uitstekende conversie.Webdesign partner bij uitstek


InterDigital exploiteert diverse succesvolle websites zoals Mooiedeal.nl, TVGids.nl, Reischecker.nl en Radioluisteren.fm met maandelijks meer dan 2.000.000 bezoekers. Ze schakelen ons in wanneer er webdesigns en logo’s vormgegeven moeten worden die indruk maken en helemaal zijn afgestemd op de doelgroep.

Ervaren webdesigners

Sommige van onze klanten redden zichzelf uitstekend als het gaat om de techniek achter hun websites, maar voor het grafische gedeelte hebben zij niet altijd de juiste kennis en ervaring in huis.

Nicetoclick is een versterking op het team developers van de klant en door een nauwe en intensieve samenwerking verlopen projecten alsof deze intern worden uitgevoerd. Na een akkoord worden webdesigns overgedragen als photoshop bestanden of als SEO vriendelijke en semantisch opgezette HTML bestanden. InterDigital kan direct aan de slag met de implementatie van het design binnen het eigen content management systeem.

Vertaling van wireframes naar design

Op basis van het aangeleverde functioneel ontwerp (wireframes) gaat Nicetoclick aan de slag. Na uitgebreid onderzoek naar de doelgroep en de wensen van de klant maken onze webdesigners een grafisch ontwerp dat precies de juiste sfeer en uitstraling heeft. De indeling, het kleurgebruik en de afbeeldingen zijn helemaal in overeenstemming met elkaar.

Het resultaat

InterDigital is zeer tevreden over onze werkzaamheden. De reacties die de website bij bezoekers oproept zijn goed en dat geldt ook voor de conversie. Enkele online projecten: Mooiedeal, TVGids24.nl en Radioluisteren.fm.

Opzoek naar een betrouwbare webdesign partner?


Laat het ons gerust weten als we jullie werk uit handen kunnen nemen door bijvoorbeeld onder bezetting. Onze webdesigners gaan graag aan de slag. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Screenshots case

Bekijk websiteWat zegt onze klant

Nicetoclick is onze vaste partner voor webdesigns en logo's. Hun creatieve werk wordt snel en vakkundig opgeleverd. Feedback wordt goed opgepakt en ze denken graag met ons mee, hiermee leveren zij dan ook een grote bijdrage aan het succes van InterDigital. We hopen nog lang door te kunnen gaan met onze samenwerking.

Dennis Vriesema van InterDigital
  • twitter logo
  • Linkedin logo
  • Volg ons

Nicetoclick +10 jaar ervaring, WordPress specialist