HomeVoor wie werken wijMarketing partner

Offerte ontvangen?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Vrijblijvende offerte

Case in het kort

Netoda bedenkt affiliate-projecten die wij vervolgens met innovatieve ideeën aanvullen, zowel op het gebied van grafische als technische realisatie. Samen zetten we zo concepten neer die optimaal rendement opleveren.Succesvolle vergelijkingssites met veel conversie

Internet marketing klanten zoals Netoda Internet Marketing kunnen wij op diverse gebieden van dienst zijn. Door onze ruime ervaring met dit type projecten, bieden wij meer dan alleen maar assistentie bij de grafische en technische realisatie. Wij bouwen zeer complexe vergelijkingsscripts die inzetbaar zijn voor meerdere doeleinden. Enkele recent ontwikkelde vergelijkingssites zijn dan ook: Mobielinternet.nl, deze site rankt inmiddels #2 op de term ‘mobiel internet’ in Google, en Schipholparkerenvergelijken.nl.

Vraag van de klant

Het idee voor een website staat. Nu de uitwerking nog. Concrete vragen van de klant zijn in dit geval hoe het webdesign eruit moet komen te zien, hoe de website technisch opgebouwd moet worden, in welk content management systeem (CMS) en hoe de bezoeker het beste verschillende producten met elkaar kan vergelijken.

Onze oplossing

Wij benaderen het idee van Netoda volledig vanuit het oogpunt van de bezoekers. Als hun verwachtingen worden overtroffen, levert dit immers het optimale rendement op. Onze programmeurs maken een complex vergelijkingsscript, onze webdesigners maken hier een grafisch ontwerp bij en vervolgens brengen we dat bij elkaar in een gebruiksvriendelijke website. Het vergelijkingsscript is tevens multi-inzetbaar. Hierdoor kunnen vergelijkingssites eenvoudig opgezet worden op verschillende domeinen en door de handige website stijling plugin (maatwerk) om gekleurd worden naar een eigen identiteit.

Het resultaat

Bezoekers van de website kunnen dankzij onze inspanningen perfect de verschillende producten vergelijken en bestellen vervolgens bij de aanbieder van hun keuze. Goede conversie betekent dat iedereen tevreden is.

Zoek je ook een online partner?

Wij denken graag met je mee van eerste idee tot uiteindelijke realisatie. Onze ervaring en expertise komt je vast en zeker van pas. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Screenshots case

  • twitter logo
  • Linkedin logo
  • Volg ons

Nicetoclick +10 jaar ervaring, WordPress specialist