info@nicetoclick.com

Vergelijkingssite bouwen?

Wij helpen je graag bij het bouwen van een vergelijkingssite!

Wil je het voor consumenten inzichtelijk maken waar ze producten goedkoper kunnen aanschaffen via een vergelijkingssite? Dan ben je bij Nicetoclick aan het juiste adres. Wat je initiatief ook heeft aangewakkerd, wij kunnen precies de vergelijkingssite bouwen die je wilt. We denken graag met je mee en zullen onze ervaringen met je delen om zo de meest ideale vergelijkingssite te bouwen binnen jou branche.

vergelijkingssite bouwen Laat je inspireren door onze ideeën

Wij hebben al diverse succesvolle vergelijkingssites gebouwd voor internet bureaus en affiliatie marketeers. Hierdoor kennen we dan ook alle ins en outs op het gebied van techniek, webdesign, complexe vergelijkssystemen en geautomatiseerde koppelingen met affiliatie netwerken zoals Zanox, Tradetracker, Tradedoubler of Daisycon. Op basis van onze uitgebreide kennis bij het bouwen van vergelijkingssites kunnen we precies de website bouwen die je wenst. We maken graag een afspraak om de details met je te bespreken en je te inspireren met onze ideeën.

Bied je bezoekers wat ze willen

Het is duidelijk waarom bezoekers naar je vergelijkingssite komen: ze willen weten wat het beste product voor hun specifieke situatie is. Dat kan het voordeligste product of verzekering zijn, maar het kan ook afhankelijk zijn van de reviews of productkenmerken. Wij zorgen dat al deze elementen eenvoudig terug te vinden zijn in de vergelijkingssite. Met aansprekend webdesign en functioneel werkende techniek. We kunnen de vergelijkingssite bouwen op basis van het Laravel 5 framework of ontwikkelen op basis van WordPress, indien de vergelijkingssite daar zich voor leent. In beide gevallen zul je beschikken over een gebruiksvriendelijk content management systeem (CMS) dat gericht is op de toekomst.

Hoe kunnen wij je helpen?

Nicetoclick kan samen met jou elke vergelijkingssite bouwen. Bekijk ons portfolio voor een overzicht van ons werk of vul het onderstaande formulier in als je direct een offerte wilt aanvragen.

Ja! Ik wil de nr1 affiliate website van 2021 t.w.v. € 1.500 voor € 1.295 << (TIP)

Contactgegevens

Na je aanvraag nemen wij direct contact met je op om de installatie samen met je uit te voeren! Geen zorgen, je zit niet direct ergens aan vast.

  • twitter logo
  • Linkedin logo
  • Volg ons

Nicetoclick +10 jaar ervaring, WordPress specialist