HomeVoor wie werken wijGeavanceerde vergelijkingssites

Offerte ontvangen?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Vrijblijvende offerte

Case in het kort

Als zowel technische als grafische partner zetten wij voor Sooda webdesigns om naar volledig werkende WordPress websites. Dankzij onze veelzijdigheid kunnen we overal bijspringen als het
nodig is.Op maat gemaakte WordPress vergelijkingssites

Onze klant Sooda Internetbureau maakt gebruik van onze uitgebreide kennis van WordPress. Naast het vormgeven van unieke webdesigns, verzorgen wij ook de complete technische realisatie van de websites en vergelijkingssites. Elke WordPress website of vergelijkingssite die wij opleveren, is technisch helemaal af. De beheerder kan moeiteloos de informatie aanpassen, zonder dat daarvoor technische kennis nodig is. Enkele vergelijkingssites die wij voor Sooda hebben gerealiseerd zijn: Verzekeringvergelijk.nl en Geldlenen.net. Dit zijn bij uitstek zeer geavanceerde vergelijkingssites met succesvolle resultaten. 

Vraag van de klant

Op basis van een aansprekend webdesign, moet er een website gebouwd worden in WordPress. Daarvoor zijn diverse wensen en eisen op papier gezet, die het uitgangspunt vormen voor Nicetoclick.

Onze oplossing

Nadat we met Sooda de lijst met randvoorwaarden hebben doorgenomen, bedenken we hoe we WordPress kunnen inzetten om het doel van de website of vergelijkingssite nog beter en sneller te bereiken. We verwerken dit allemaal in een helder omschreven functioneel ontwerp. Deze ideeën implementeren we vervolgens in de techniek, zodat er een uiterst complete website ontstaat.

Het resultaat

De bezoekers van de website waarderen de gebruiksvriendelijkheid van de WordPress vergelijkingssites, net zoals de beheerder blij is met het content management systeem (CMS). Uitbreiding en aanpassing van de website kan bovendien relatief eenvoudig worden doorgevoerd doordat het open source is en wij veel kennis van het systeem hebben.

Zoek je ook een WordPress-partner?

Onze kennis en ervaring met dit gebruiksvriendelijke CMS is voor jou een uitkomst. Wij gaan graag voor je aan de slag voor zowel een corporate website als een geavanceerde vergelijkingssite met maatwerk integraties. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Screenshots case

Wat zegt onze klant

Nicetoclick weet precies hoe ze onze WordPress websites in elkaar moeten zetten. De webdesigns zijn zeer fraai en de WordPress websites pixel perfect met een zeer gebruiksvriendelijk ingericht CMS systeem. We zijn dan ook zeer content met de service (altijd bereikbaar) en dienstverlening van Nicetoclick.

Sooda internetbureau
  • twitter logo
  • Linkedin logo
  • Volg ons

Nicetoclick +10 jaar ervaring, WordPress specialist