HomeAffiliate- of vergelijkwebsiteDe beste vergelijkingssites

14
mei

De beste vergelijkingssites

Geschreven door Nicetoclick | Geplaatst in Affiliate- of vergelijkwebsite

De beste vergelijkingssites, welke zijn dit nu eigenlijk? Wij bouwen inmiddels alweer een aantal jaar diverse vergelijkingssites in verschillende branches zoals reizen, fashion, sport, hobby’s, finance, mobiel internet en verzekeringen. Dit doen wij altijd op basis van WordPress, maatwerk en inclusief of exclusief geautomatiseerde product datafeed koppeling.

Wat zijn nu eigenlijk vergelijkingssites?

Vergelijkingssites zijn websites waar consumenten producten en diensten van verschillende aanbieders via affiliate netwerken met elkaar kunnen vergelijken. Het is duidelijk waarom bezoekers naar uw vergelijkingssite komen: ze willen weten wat het beste product voor hun specifieke situatie is. Dat kan het voordeligste product zijn, maar het kan ook afhankelijk zijn van de gebruikersbeoordelingen of specificaties.

beste vergelijkingssite
De beste vergelijkingssites ontwikkeld door Nicetoclick

Hieronder een overzicht van door ons opgezette vergelijkingssites. Vergelijkingssites speciaal gericht op een specifieke doelgroep met aantoonbare succesvolle resultaten.

WielerVoordeel.nl – Prijsvergelijker op het gebied van fietskleding, fietsonderdelen en fietsen.
VitaminesBestellen.nl – Prijsvergelijker op het gebied van het vergelijken van vitamine webshops.
Voetbalkeus.nl – Prijs vergelijkingssite voor voetbal gerelateerde producten.
Winterjassen.com – Affiliatie website voor het promoten van alle soorten winterjassen van verschillende webshops en affiliatie netwerken.
Reizenkortingscode.nl – Affiliatie kortingscode website op het gebied van reizen en vakanties.
Allesineenpakketten.nl – Vergelijkingssite op het gebied van Internet, TV en glasvezel.
Villaplanner.nl – Het vinden van de juiste villa wereldwijd was nog nooit zo eenvoudig.
Mooiedeal.nl – Affiliate dagaanbiedingen website bordenvol acties en kortingen.
Verzekeringvergelijk.nl – Verzekeringvergelijk.nl vergelijkt alle mogelijke verzekeringen.
Schipholparkerenvergelijken.nl – Op vakantie en je auto parkeren in de buurt van Schiphol? Vergelijk hier alle parkeergelegenheden.

Bovenstaande affiliatie en vergelijkingssites behoren met recht tot de beste vergelijkingssites in hun soort. Vol geavanceerde functionaliteiten en SEO vriendelijk.

Wat doen wij in dit geheel: Compleet van design tot techniek

Wij kunnen voor je een complete affiliate- en vergelijkingssite ontwikkelen. Van webdesign tot de techniek. Dankzij onze snelheid, nauwkeurigheid en meer dan 10 jaar online ervaring weet je zeker dat we precies volgens je wensen kunnen opleveren. Wij zorgen dat al deze elementen eenvoudig terug te vinden zijn in de website. We kunnen de beste vergelijkingssite met WordPress bouwen, zodat je beschikking hebt over een gebruiksvriendelijk content management systeem (CMS).
De vergelijkingsplugin waarin producten met elkaar kunnen worden vergeleken wordt speciaal voor de website op maat gerealiseerd. Afhankelijk van de wensen van de klant realiseren wij de website inclusief of exclusief geavanceerde XML datafeed importtool die het mogelijk maakt om XML datafeeds van bijvoorbeeld Daysicon, Zanox of Tradetracker te importeren. Dit scheelt natuurlijk veel werk, als is het niet altijd aan te raden om dit te doen.

Meer weten over vergelijkingssites? Bel gerust naar 085-40 17 118

Wil je hier meer informatie over ontvangen, of wil je je eigen vergelijkingssite starten of affiliate website beginnen? Neem gerust contact op via simon@nicetoclick.com en ik vertel je graag meer over het opzetten van een geavanceerde vergelijkingssite. Bellen kan natuurlijk ook: 085-40 17 118

Starten met Affiliate marketing? Ik help je graag!

Simon Kriek
  • Volg ons

Vragen?

info@nicetoclick.com

Wij bouwen
WordPress websites

Kies voor onze expertise.

“WordPress WordPress website
  • twitter logo
  • Linkedin logo
  • Volg ons

Nicetoclick +10 jaar ervaring, WordPress specialist