HomeWordPress websiteWordPress website ontwikkeling op maat vanuit een goede basis

12
april

WordPress website ontwikkeling op maat vanuit een goede basis

Geschreven door Nicetoclick | Geplaatst in WordPress website

Wil je een WordPress website laten ontwikkelen en ben je benieuwd hoe dat in z’n werk gaat, of wat erbij komt kijken? We hebben bij Nicetoclick meer dan 10 jaar ervaring, waardoor we je dat uitstekend kunnen uitleggen. We combineren een goede basis met plugins, thema’s en een frisse stijl; zodat we maatwerk leveren op basis van jouw specifieke wensen.

WordPress basis website

WordPress websites vormen de ideale basis voor een zakelijke website, of een privépagina die je graag zelf wilt beheren. We werken al 10 jaar aan WordPress website ontwikkeling en houden de laatste standaarden uitstekend bij. Dit maakt ons de ideale partij om een goede basis voor je neer te zetten. We installeren WordPress en zorgen ervoor dat de initiële instellingen goed zijn. Dit betekent dat we je website koppelen aan een MySQL database en dat we de pagina’s zoals een homepage, een over-ons pagina en een contactpagina aanmaken. We bouwen op die manier als het ware het skelet voor je website op, zodat we de verdere WordPress website ontwikkeling kunnen gebruiken om deze helemaal naar wens in te richten.

Maatwerk WordPress website

We werken met experts op het gebied van webdesign, webdevelopment en marketing, om je WordPress website volledig naar wens te maken. WordPress is meer dan alleen een CMS, het is naast overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ook uitstekend geschikt voor allerlei invoegtoepassingen en integraties. We maken gebruik van handige plugins, die ervoor zorgen dat je tal van onderdelen kunt toevoegen. Wil je gebruik maken van een contactformulier, een gastenboek, een slider of wellicht een complete webshop binnen je site? Wij maken het voor je in orde en zorgen er met onze WordPress website ontwikkeling voor dat je de website vervolgens zelf goed kunt beheren. WordPress is daardoor onder andere goed geschikt voor makelaars, vergelijkingssites, affiliate-pagina’s en allerhande online verkopers.

Hoe kunnen wij je helpen?

Benieuwd hoe we met onze WordPress website ontwikkeling voor een goede basis en het maatwerk waar je naar zoekt kunnen zorgen? We vertellen je graag meer over de websites die we recent hebben ontworpen, of de handige plugins die we voor veel van onze klanten toepassen. Je krijgt dan een goed beeld van de mogelijkheden, waarmee je zelf je eigen website kunt vormgeven. Benieuwd naar meer informatie? Neem contact op, dan vertellen we je graag meer over WordPress website ontwikkeling zoals wij dat aanpakken.

  • Volg ons

Vragen?

info@nicetoclick.com

Wij bouwen
WordPress websites

Kies voor onze expertise.

“WordPress WordPress website
  • twitter logo
  • Linkedin logo
  • Volg ons

Nicetoclick +10 jaar ervaring, WordPress specialist