HomeAffiliate- of vergelijkwebsiteNu live: Vergelijkingssite voor mobiele abonnementen

21
mei

Nu live: Vergelijkingssite voor mobiele abonnementen

Geschreven door Nicetoclick | Geplaatst in Affiliate- of vergelijkwebsite

Het kiezen van een geschikt mobiel abonnement is vaak toch erg lastig. Je kiest toch vaak een abonnement waarvoor je al snel teveel betaald en bovendien past het wel bij het type toestel dat je bezit? Via Mobieler.nl kun je toestellen vergelijken in combinatie met abonnementen, maar ook direct afsluiten bij een gewenste winkel.

Nu live: Vergelijkingssite voor mobiele abonnementen - Nicetoclick

Mobieler.nl is dan ook een vergelijkingssite voor alle mobiele abonnementen met of zonder toestellen, maar ook een vergelijk in verschillende toestellen. Naast het vergelijken kun je op de website van Mobieler ook inzetten voor het reviewen en beoordelen van winkels, providers en toestellen. Op de beoordelingspagina vind je alle reviews en evaringen van andere bezoekers en gebruikers van de Mobieler.nl.

Nu live: Vergelijkingssite voor mobiele abonnementen - Nicetoclick

De website is volledig op maat ontwikkeld van webdesign tot techniek (WordPress) inclusief geavanceerde vergelijkingsstool die eenvoudig is te beheren via het back-end van WordPress.

Nu live: Vergelijkingssite voor mobiele abonnementen - Nicetoclick

Bied jou bezoekers ook wat ze willen

Het is duidelijk waarom bezoekers naar een vergelijkingssite komen: ze willen weten wat het beste product voor hun specifieke situatie is. Dat kan het voordeligste product zijn, maar het kan ook afhankelijk zijn van de beoordelingen of specificaties over een product. Wij zorgen dat al deze elementen eenvoudig terug te vinden zijn in de vergelijkingssite. We kunnen de vergelijkingssite met WordPress of Joomla maken, zodat je de beschikking hebt over een zeer gebruiksvriendelijk content management systeem (CMS).

Ook een vergelijkingssite bouwen?

Wij kunnen voor je een complete affiliate- of vergelijkingssite ontwikkelen. Van webdesign tot spraakmakende techniek op basis van WordPress. Dankzij onze snelheid, nauwkeurigheid en meer dan 10 jaar online ervaring weet je zeker dat wij precies volgens jou wensen kunnen opleveren.

Meer informatie? Neem gerust contact op met Simon via simon@nicetoclick.com

  • Volg ons

Vragen?

info@nicetoclick.com

Wij bouwen
WordPress websites

Kies voor onze expertise.

“WordPress WordPress website
  • twitter logo
  • Linkedin logo
  • Volg ons

Nicetoclick +10 jaar ervaring, WordPress specialist