HomeAffiliate- of vergelijkwebsiteWordPress website inclusief Daisycon affiliate plugin

04
juni

WordPress website inclusief Daisycon affiliate plugin

Geschreven door Nicetoclick | Geplaatst in Affiliate- of vergelijkwebsite

Tijdschriftdeal.nl is een WordPress website die is gebouwd op basis van de Daisycon affiliate WordPress plugin. Bij Tijdschriftdeal.nl vind je alle tijdschrift abonnementen van Nederland voor de voordeligste prijs.

Het opzetten van een affiliate website op basis van de Daisycon WordPress plugin is een zeer goed alternatief wanneer je eenvoudig producten wilt plaatsen op je website en geen geavanceerde vergelijkingssite wilt bouwen. We starten uiteraard met het realiseren van een spraakmakend webdesign. Nadat deze akkoord is bevonden gaan we over tot het bouwen van de affiliate website. Alle benodigde plugins worden uiteraard werkend opgeleverd.

Om de website Daisycon plugin te kunnen gebruiken moet je eerst bij verschillende adverteerders zijn aangemeld. Vervolgens word je door Daisycon en de verschillende adverteerders goedgekeurd. In het geval van Tijdschriftdeal zijn we bij verschillende partners die betrekking hebben tot tijdschriften, magazines en proefabonnementen goedgekeurd.

WordPress website inclusief Daisycon affiliate plugin - Nicetoclick

Over de Daisycon Affiliate plugin

De werking van de plugin is vrij eenvoudig, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Met deze plugin is het mogelijk om zonder technische kennis een WordPress Affiliate website met producten te beheren. De producten worden automatisch ingeladen doormiddel van XML feeds. Het is met de WordPress affiliate plugin niet mogelijk een vergelijkingssite op te zetten. De plugin bied je de mogelijkheid om snel producten te zoeken in de verschillende XML feeds en vervolgens kun je deze tonen op je affiliate website.

Bij het bouwen je affiliate website helpt Nicetoclick je natuurlijk graag. Zie hiervoor ook de recommendations van Daisycon (publicaties).

Tijdens het beheren van je website met de Daisycon affiliate plugin heb je geen technische kennis nodig. Het is zeer eenvoudig om XML productfeeds te importeren binnen je WordPress website. Wel is het nodig om eerst de website te programmeren met HTML en CSS. De CSS bepaalt hoe de website er daadwerkelijk uit gaat zien en verzorgt de vormgeving van de affiliate website.

Met de plugin kan je binnen een paar klikken productfeeds van Daisycon in je WordPress website importeren en verschillende productfeeds van verschillende aanbieders zoeken en filteren.

Door middel van shortcodes worden de producten in een pagina of post geplaatst.

Daisycon WordPress plugin eigenschappen

– Je hebt geen technische kennis nodig of xml scripting (dit verzorgt Nicetoclick)
– Je kunt gebruikmaken van bijna alle beschikbare XML productfeeds die door Daisycon worden aangeboden
– De plugin is altijd up-to-date inclusief de productinformatie
– Volledige designvrijheid, je kunt doormiddel van CSS stylesheets zelf de vormgeving bepalen
– SEO vriendelijk (zoekmachine optimalisatie)

WordPress website inclusief Daisycon affiliate plugin - Nicetoclick

Benieuwd naar het resultaat? Neem gerust een kijkje op Tijdschriftdeal.nl

Hulp nodig met de Daisycon WordPress Affiliate plugin

Wil je ook een WordPress affiliate website opzetten in combinatie met de Daisycon affiliate plugin? Neem dan vrijblijvend contact op met Simon via simon@nicetoclick.com.

Starten met Affiliate marketing? Ik help je graag!

Simon Kriek
  • Volg ons

Vragen?

info@nicetoclick.com

Wij bouwen
WordPress websites

Kies voor onze expertise.

“WordPress WordPress website
  • twitter logo
  • Linkedin logo
  • Volg ons

Nicetoclick +10 jaar ervaring, WordPress specialist