Jouw PSD design omgezet naar 100% Valid HTML 5 / CCS 3

Jouw PSD design omgezet naar 100% Valid HTML 5 / CCS 3

 • Wij programmeren Pixel Perfect HTML5 / CSS3 templates.
 • Responsive, 100% valid W3C & Cross-browser ondersteuning.
 • Volledig Whitelabel (indien gewenst).
 • Ideaal voor reclamebureau’s en designers.

Laat Nicetoclick je PSD naar HTML website ontwikkelen. Start direct!

Wij zetten Photoshop .PSD designs om naar mooie en werkende HTML templates. Van hoog niveau, pixel perfect en snel. Direct responsive geoptimaliseerd en inclusief mooie functionaliteiten zoals sliders, dropdown menu’s of smooth scroll. Ideaal voor reclamebureau’s en designers. Laat Nicetoclick je PSD naar WordPress of HTML omzetten!

 • Gereed in 5 werkdagen *

 • Pixel Perfect geprogrammeerd

  100% valid, cross-browser ondersteuning.

 • Semantische code & Zoekmachine vriendelijk

 • Volledig Whitelabel

  Wij werken zeer discreet.

 • Extra functionaliteiten mogelijk

  O.a. sliders, text-replacement, carousels, dropdown menu, lightboxes, smooth scroll, Image sprites of gestijlde invoervelden.

 • Vriendelijk support

 • Gereed in 5 werkdagen *

 • Responsive geoptimaliseerd

  Geschikt voor tablet, tablets en smartphones.

 • Pixel Perfect geprogrammeerd

  100% valid, cross-browser ondersteuning.

 • Semantische code & Zoekmachine vriendelijk

 • Volledig Whitelabel

  Wij werken zeer discreet.

 • Extra functionaliteiten mogelijk

  O.a. sliders, text-replacement, carousels, dropdown menu, lightboxes, smooth scroll, Image sprites of gestijlde invoervelden.

 • Vriendelijk support

 • (Optioneel) Installatie op domein

  Indien gewenst is het mogelijk om de opgeleverde website te installeren op het gewenste domein.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt Nicetoclick tijdens het omzetten van mijn webdesign naar HTML template?

Via ons offerte aanvraagformulier kun je eenvoudig je wensen kenbaar maken en je ontwerp(en) uploaden als Photoshop .PSD, .JPG of .PNG bestand (of gezipt natuurlijk). Vervolgens zal een projectmanager van Nicetoclick je aanvraag in behandeling nemen en zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om het project te bespreken. Hierna volgt ook een definitieve prijsbepaling. Na een akkoord zal het project door onze developers worden omgezet naar 100% gevalideerde HTML5/CSS3 bestanden. Deze bestanden zullen gepresenteerd worden op een development server van Nicetoclick. Hier kun je deze rustig beoordelen en testen. Na een volledig akkoord, zal het project en de bestanden worden overgedragen of geïnstalleerd worden op het gewenste domein.

Zijn dit vaste tarieven of komen er nog kosten bij?

Via ons offerte aanvraagformulier kun je een project uploaden en de gewenste opties kenbaar maken. Na beoordeling van de wensen, functionaliteiten en designs, volgt een definitieve prijsbepaling. De tarieven die getoond worden op deze pagina zijn dus 'vanaf' prijzen.

Mijn design moet ook goed weergegeven worden op tablets en smartphones, kan dat?

Uiteraard. Via responsive optimalisatie zorgen we ervoor dat je website ook geschikt is op mobiele devices zoals tablets en smartphones. Wel is het voor onze developers handig dat de webdesigns (van de belangrijkste pagina's en onderdelen) aangeleverd worden.

Mijn design is vrij complex en bevat veel functionaliteiten die ik niet terug zie bij bovenstaande pakketten, wat nu?

Je kunt je design gewoon aanleveren. Wanneer je bij 'Aanvullende projectinformatie' de technische specificaties aangeeft en welke functionaliteiten je graag wenst, kan onze projectmanager deze alvast bespreken met een developer. Na het aanleveren van je bestanden volgt er nog een contactmoment om je aanvraag te bespreken en waarna er een definitieve prijsbepaling volgt.

Gaan jullie discreet met mijn project om?

Jazeker. Indien gewenst nemen we het project niet op in ons portfolio. Tevens zijn er mogelijkheden om een NDA af te sluiten. Neem hierover gerust contact met ons op via info@nicetoclick.com om de mogelijkheden te bespreken.

Verzorgen jullie ook design werkzaamheden van websites of webshops?

Jazeker, dit doen we ook. Vraag meer informatie aan via sales@nicetoclick.com.

Gebruiken jullie bepaalde software bij het omzetten of programmeren jullie de HTML code handmatig?

De HTML code wordt handmatig geschreven en we maken geen gebruik van bepaalde geautomatiseerde software. Onze dedicated webdevelopers hebben ruime ervaring in het ontwikkelen van PSD naar HTML templates en WordPress websites.

Hoe werkt PSD naar HTML

Via het bestelformulier kun je eenvoudig een offerte aanvragen voor een gewenst project. Je levert vervolgens de ontwerpen per pagina aan (inclusief instructies), hierna ontvang je binnen 1 werkdag een definitieve prijsbepaling / offerte. Na een akkoord zullen wij je PSD ontwerpen omzetten naar HTML5/CSS3 template bestanden. Deze bestanden kun je vrij eenvoudig integreren binnen je eigen CMS systeem of koppelen aan WordPress.

 • Vraag eenvoudig een offerte aan.
 • Ontvang binnen 24 uur een definitieve prijsbepaling.
 • Na akkoord zetten wij je design om naar 100% gevalideerde HTML5 / CSS3 bestanden.
 • Bekijk een online voorbeeld op onze server ter controle.
 • Na akkoord volgt een overdracht van alle bestanden.

Vraag direct een offerte aan!

PSD omzetten naar WordPress?

Wij zetten Photoshop designs om naar mooie en volledig werkende WordPress websites. Deze WordPress templates zijn van hoog niveau, Pixel Perfect en professioneel. Direct responsive geoptimaliseerd en vol functionaliteiten zoals Contact form 7, sliders, WooCommerce of Visual Composer. Ideaal voor reclamebureau’s en designers dus. Laat Nicetoclick je WordPress template ontwikkelen.

 • Wij programmeren Pixel Perfect WordPress templates.
 • Responsive, 100% valid W3C & Cross-browser ondersteuning.
 • Ingericht met content en volgens de bijgeleverde sitemap.
 • Indien gewenst geïnstalleerd op het gewenste domein.
 • Discretie: wij nemen het project, indien gewenst, niet op in ons portfolio.

Bekijk PSD naar WordPress tarieven

Honderden klanten in Nederland profiteerden al van onze expertise

Nicetoclick.com weet precies waar ze mee bezig zijn. Het contact onderling is nagenoeg perfect, ze zijn proactief en dat gecombineerd met kennis en kunde maakt ze tot een fijne partij om mee samen te werken. Ook na de oplevering, blijven ze commited. Dat is super. Bij een volgend project klop ik zeker weer bij Nicetoclick.com aan, menig bedrijf kan leren van de klantvriendelijkheid.

Lisanne Ploeger
Lisanne Ploeger, Winterjassen.com

Nicetoclick staat voor je klaar vanaf het prille begin tot zelfs na de oplevering van een website. Nicetoclick kan snel schakelen, geeft professioneel advies, is toegankelijk, creatief en flexibel. En het geleverde resultaat sluit aan bij onze wensen en verwachtingen. Daarom werken we graag met hen samen.

Sabine Geerligs
Sabine Geerligs, EPP public relations

Nicetoclick is onze vaste partner voor webdesigns en logo's. Hun creatieve werk wordt snel en vakkundig opgeleverd. Feedback wordt goed opgepakt en ze denken graag met ons mee, hiermee leveren zij dan ook een grote bijdrage aan het succes van InterDigital. We hopen nog lang door te kunnen gaan met onze samenwerking.

Dennis Vriesema
Dennis Vriesema, InterDigital

Ziet er goed uit. Wij zijn erg blij met het resultaat… Kortom, erg goed gedaan. We weten jullie vanaf nu te vinden.

Bryan
Bryan, Point42

Wij zijn gespecialiseerd in

Laat Nicetoclick je website ontwikkelen. Probeer het direct.

Nicetoclick is elke dag voor zeer verschillende klanten bezig met de eindeloze mogelijkheden van het internet, en dus ook op nieuwsbrief gebied. Wij zien steeds weer nieuwe kansen door de continue veranderingen en daar spelen we op in. Door MailChimp nieuwsbrieven en WordPress websites te ontwikkelen die staan als een huis.

 • twitter logo
 • Linkedin logo
 • Volg ons

Nicetoclick +10 jaar ervaring, WordPress specialist