Jouw PSD design omgezet naar WordPress template

Jouw PSD design omgezet naar WordPress template

 • Wij programmeren Pixel Perfect HTML5 WordPress templates.
 • Responsive, 100% valid W3C & Cross-browser ondersteuning.
 • Volledig Whitelabel (indien gewenst).
 • Ideaal voor reclamebureau’s en designers.

Laat Nicetoclick je PSD omzetten naar WordPress website. Start direct!

Wij zetten PSD webdesign graag om naar een volledig werkende WordPress website. De opgeleverde WordPress template is van hoog niveau en Pixel Perfect. Direct responsive geoptimaliseerd en inclusief mooie WordPress plugins zoals Contactform 7, WooCommerce of Visual Composer, maar ook parallax of smooth scroll is mogelijk. Laat Nicetoclick je WordPress templates ontwikkelen!

 • Pixel Perfect geprogrammeerd

  100% valid, cross-browser ondersteuning.

 • Laatste versie van het WordPress CMS

 • Ingericht met sitemap & aangeleverde content

 • Semantische code & Zoekmachine vriendelijk

 • Volledig Whitelabel

  Wij werken zeer discreet.

 • Extra functionaliteiten en WordPress plugins mogelijk

  O.a. sliders, lightboxes, smooth scroll, WooCommerce, WPML, Contact Form 7, Visual Composer, Yoast SEO of MailChimp.

 • Vriendelijk support

 • Responsive geoptimaliseerd

  Geschikt voor tablet, tablets en smartphones.

 • Pixel Perfect geprogrammeerd

  100% valid, cross-browser ondersteuning.

 • Laatste versie van het WordPress CMS

 • Ingericht met sitemap & aangeleverde content

 • Semantische code & Zoekmachine vriendelijk

 • Volledig Whitelabel

  Wij werken zeer discreet.

 • Extra functionaliteiten en WordPress plugins mogelijk

  O.a. sliders, lightboxes, smooth scroll, WooCommerce, WPML, Contact Form 7, Visual Composer, Yoast SEO of MailChimp.

 • Vriendelijk support

 • WordPress installatie service

  Opgeleverd project wordt geïnstalleerd op het gewenste domein.

Veelgestelde vragen

Hoe gaat Nicetoclick te werk tijdens het omzetten van mijn webdesign naar WordPress template?

Via ons offerte aanvraagformulier kun je eenvoudig je wensen kenbaar maken en je ontwerp(en) uploaden als Photoshop .PSD, .JPG of .PNG bestand (of gezipt natuurlijk). Vervolgens zal een projectmanager van Nicetoclick je aanvraag in behandeling nemen en zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om het project te bespreken. Hierna volgt ook een definitieve prijsbepaling. Na een akkoord zal het project door onze WordPress developers worden omgezet naar volledig werkende WordPress template. De website zal gepresenteerd worden op een development server van Nicetoclick. Hier kun je rustig, zowel front- als backend, beoordelen en testen. Na een volledig akkoord, zal het project en de WordPress website (inclusief database) worden overgedragen of geïnstalleerd worden op het gewenste domein.

Zijn dit vaste tarieven of komen er nog kosten bij?

Via ons offerte aanvraagformulier kun je een project uploaden en de gewenste opties kenbaar maken. Na beoordeling van de wensen, functionaliteiten en designs, volgt een definitieve prijsbepaling. De tarieven die getoond worden op deze pagina zijn dus 'vanaf' prijzen.

Mijn design moet ook goed weergegeven worden op tablets en smartphones, kan dat?

Uiteraard. Via responsive optimalisatie zorgen we ervoor dat je WordPress website ook geschikt is op mobiele devices zoals tablets en smartphones. Wel is het voor onze developers handig dat de webdesigns (van de belangrijkste pagina's en onderdelen) aangeleverd worden.

Welke WordPress plugins gebruiken jullie?

Ieder design is weer anders en we zullen dan ook tijdens het beoordelen van je designs overleggen welke plugins wij noodzakelijk achten. Veelgebruikte plugins door ons zijn o.a. Advanced Custom Fields, Contactform 7, Yoast SEO en WooCommerce. Wensen met betrekking tot bepaalde plugins? Laat dit gerust weten.

Mijn design is vrij complex en bevat veel functionaliteiten die ik niet terug zie bij bovenstaande pakketten, wat nu?

Je kunt je WordPress design gewoon aanleveren. Wanneer je bij 'Aanvullende projectinformatie' de technische specificaties aangeeft en welke functionaliteiten je graag wenst, kan onze projectmanager deze alvast bespreken met een developer. Na het aanleveren van je ontwerpen volgt er nog een contactmoment om je aanvraag te bespreken en waarna er een definitieve prijsbepaling volgt.

Gaan jullie discreet met mijn project om?

Jazeker. Indien gewenst nemen we het project niet op in ons portfolio. Tevens zijn er mogelijkheden om een NDA af te sluiten. Neem hierover gerust contact met ons op via info@nicetoclick.com om de mogelijkheden te bespreken.

Verzorgen jullie ook design werkzaamheden van websites of webshops?

Jazeker, dit doen we ook. Vraag meer informatie aan via sales@nicetoclick.com.

Gebruiken jullie bepaalde software bij het omzetten of programmeren jullie de HTML code handmatig?

De HTML code wordt handmatig geschreven en we maken geen gebruik van bepaalde geautomatiseerde software. Onze dedicated webdevelopers hebben ruime ervaring in het ontwikkelen van PSD naar HTML templates en WordPress websites.

Hoe werkt PSD naar WordPress

Via het offerte aanvraagformulier kun je eenvoudig een prijsbepaling aanvragen voor een gewenst project. Je levert vervolgens de ontwerpen per pagina aan (inclusief technische specificaties), hierna ontvang je binnen 1 werkdag een definitieve prijsbepaling / offerte. Na een akkoord zullen wij je PSD ontwerpen omzetten naar een volledig werkende WordPress website. Deze WordPress template kun je vrij eenvoudig installeren op een gewenst domein.

 • Vraag eenvoudig een offerte aan.
 • Ontvang binnen 24 uur een definitieve prijsbepaling.
 • Na akkoord zetten wij je design om naar een volledig werkende WordPress website.
 • Bekijk een online voorbeeld op onze server ter controle.
 • Na akkoord volgt een overdracht van de WordPress template inclusief plugins en database.

Vraag direct een offerte aan!

WordPress Onderhoud & Support

De ontwikkelingen binnen WordPress gaan razendsnel. Er zijn regelmatig nieuwe updates van het WordPress CMS beschikbaar, maar ook worden er regelmatig nieuwe versies van plugins gelanceerd. Structureel onderhoud van je WordPress website is dan ook erg belangrijk. Het is aan te raden deze updates bij te houden, met name in geval van beveiligingsupdates. Zo blijft de website veilig, up-to-date en tevens de snelheid van de website gewaarborgd. Wij ondersteunen je graag met je WordPress onderhoud, ook als je WordPress website niet door ons is ontwikkeld.

Nicetoclick biedt twee soorten WordPress onderhoudsovereenkomsten aan. Klik op de button hieronder voor meer informatie.

Bekijk onderhoudsovereenkomsten

Honderden klanten in Nederland profiteerden al van onze expertise

Nicetoclick.com weet precies waar ze mee bezig zijn. Het contact onderling is nagenoeg perfect, ze zijn proactief en dat gecombineerd met kennis en kunde maakt ze tot een fijne partij om mee samen te werken. Ook na de oplevering, blijven ze commited. Dat is super. Bij een volgend project klop ik zeker weer bij Nicetoclick.com aan, menig bedrijf kan leren van de klantvriendelijkheid.

Lisanne Ploeger
Lisanne Ploeger, Winterjassen.com

Nicetoclick staat voor je klaar vanaf het prille begin tot zelfs na de oplevering van een website. Nicetoclick kan snel schakelen, geeft professioneel advies, is toegankelijk, creatief en flexibel. En het geleverde resultaat sluit aan bij onze wensen en verwachtingen. Daarom werken we graag met hen samen.

Sabine Geerligs
Sabine Geerligs, EPP public relations

Nicetoclick is onze vaste partner voor webdesigns en logo's. Hun creatieve werk wordt snel en vakkundig opgeleverd. Feedback wordt goed opgepakt en ze denken graag met ons mee, hiermee leveren zij dan ook een grote bijdrage aan het succes van InterDigital. We hopen nog lang door te kunnen gaan met onze samenwerking.

Dennis Vriesema
Dennis Vriesema, InterDigital

Ziet er goed uit. Wij zijn erg blij met het resultaat… Kortom, erg goed gedaan. We weten jullie vanaf nu te vinden.

Bryan
Bryan, Point42

Wij zijn gespecialiseerd in

Laat Nicetoclick je WordPress website realiseren. Probeer het direct!

Nicetoclick is elke dag voor zeer verschillende klanten bezig met de eindeloze mogelijkheden van het internet. Wij zien steeds weer nieuwe kansen door de continue veranderingen en daar spelen we op in. Door nieuwsbrieven en WordPress websites te ontwikkelen die staan als een huis.

 • twitter logo
 • Linkedin logo
 • Volg ons

Nicetoclick +10 jaar ervaring, WordPress specialist