HomeWordPress websitePlugin Review: WP-to-Twitter

10
juni

Plugin Review: WP-to-Twitter

Geschreven door Nicetoclick | Geplaatst in WordPress website

Omdat wij zoveel verschillende websites ontwikkelen, maken we veel gebruik van de WordPress community en zijn plugins. Hier zitten soms vele interessante en bruikbare plugins tussen. Soms complex, maar ook vele die alleen al goed zijn om hun eenvoud. Zo ook de plugin WP-to-Twitter. De naam zegt het eigenlijk al. Posts (berichten) direct versturen van WordPress naar je Twitter account.

Plugin Review: WP-to-Twitter - Nicetoclick

We hebben deze plugin ingezet voor de WordPress kortingscode website Supervoordeliger en het werkt ideaal. De plugin is gratis en éénvoudig te installeren via de normale installatie procedure van WordPress.

Via deze plugin kun je automatisch nieuwe blog berichten of aangemaakte pagina’s verzenden naar je Twitter account doormiddel van een Twitter API. Via de basis instellingen van de plugin kun je aangeven hoe je wilt dat de tweet er uit komt te zien. Bijvoorbeeld alleen de post of pagina titel of ook inclusief #hash-tag en pagina url.

Dit is natuurlijk erg handig wanneer je veel blog artikelen toevoegd en je deze ook direct op je Twitter account wilt lanceren. Dit bespaard niet alleen tijd, maar het werkt ook nog eens prettig. Je kunt immers nooit een artikel vergeten te publiceren op Twitter.

Plugin Review: WP-to-Twitter - Nicetoclick

De plugin is rijk aan functies. Wanneer je een bericht of pagina toevoegt hoef je niet direct gebruik te maken van de standaard instellingen. Je kunt ook via WordPress een aangepaste tweet direct versturen naar je Twitter account. De WP-to-Twitter plugin is helemaal gratis. Overigens is er ook een PRO versie beschikbaar. Kost 30 dollar. Maar met de gratis versie kun je al goed uit de voeten. Wij zijn in ieder geval erg tevreden.

Hulp nodig?

Mocht je hulp nodig hebben bij het integreren van de WP-to-Twitter plugin binnen je WordPress website horen we het natuurlijk graag.

Je kunt de plugin via deze url downlaoden: http://wordpress.org/plugins/wp-to-twitter/

Plugin niet gevonden? Wij ontwikkelen je plugin op maat!

Omdat wij veel gebruik maken van diversie WordPress plugins kunnen wij vaak snel genoeg zien of de kwaliteit van een plugin naar behoren is. Heb je problemen bij het installeren of integreren van een WordPress plugin? Laat het ons gerust weten, wij kunnen vaak snel alternatieven aandragen of eventueel de bug binnen de plugin oplossen.

Daarnaast ontwikkelen we ook geregeld plugins op maat. Dus mocht je gewenste plugin er niet tussen staan. Neem dan ook gerust even contact op.

  • Volg ons

Vragen?

info@nicetoclick.com

Wij bouwen
WordPress websites

Kies voor onze expertise.

“WordPress WordPress website
  • twitter logo
  • Linkedin logo
  • Volg ons

Nicetoclick +10 jaar ervaring, WordPress specialist