HomeWordPress websiteBestaande website omzetten naar WordPress

10
november

Bestaande website omzetten naar WordPress

Geschreven door Nicetoclick | Geplaatst in WordPress website

Je bestaande website omzetten naar WordPress is de beste manier om je verouderde website weer een professionele uitstraling te geven. Een website inclusief WordPress is zeer gebruiksvriendelijk in beheer, maar ook ontzettend gebruiksvriendelijk. Wanneer je bestaande website gebruik maakt van een maatwerk content management systeem, kan het voorkomen dat dit systeem niet meer word geüpdatet door de ontwikkelaars en je tegen problemen aanloopt.

Bestaande website omzetten naar WordPressHierdoor loop je de kans dat je website op een gegeven moment niet meer voldoet aan bepaalde veiligheidsstandaarden of gewoon gedateerd is geworden. Met een WordPress website werkt dit anders en wordt er continu doorgewerkt aan het optimaliseren en verbeteren van het WordPress CMS. Na het omzetten van je huidige website naar WordPress ben je weer helemaal up to date.

Kan mijn bestaande website ook omzetten naar WordPress?

Jazeker. Vrijwel iedere website is om te zetten naar een WordPress website, inclusief dit populaire CMS. Wanneer we aan de slag gaan met het omzetten naar WordPress, zullen we op basis van het huidige design de website compleet opnieuw coderen en programmeren. Zo beschik je naast een nieuw CMS systeem ook over een zoekmachine vriendelijke HTML code. Wat uiteraard de snelheid van de website zal bevorderen.

Waarom je website omzetten naar WordPress?

WordPress is hét toonaangevende CMS platform op website gebied. Doordat WordPress een open source CMS systeem is, word het systeem continu geüpdatet en doorontwikkeld door ervaren programmeurs. Hierdoor beschik je altijd over een up to date systeem waarin gebruiksvriendelijkheid en veiligheid centraal staan. Binnen WordPress is het zeer eenvoudig om zelfstandig en zonder technische kennis pagina’s aan te maken, content toe te voegen of foto’s en video’s up te loaden. Vooral de gebruiksvriendelijke opzet van het CMS systeem spreekt veel website beheerders aan.

Mijn huidige website omzetten naar WordPress!

Hulp nodig? Wij helpen je graag bij het omzetten van je website naar WordPress. Onze ervaren WordPress maatwerk developers zijn gespecialiseerd in het omzetten van websites naar WordPress. Dit kan vanaf een website inclusief maatwerk CMS naar WordPress, maar ook vanaf een website zonder CMS. Bel voor een offerte op maat naar 085-40 17 118 of vraag een offerte aan via ons offerte aanvraagformulier.

Starten met Affiliate marketing? Ik help je graag!

Simon Kriek
  • Volg ons

Vragen?

info@nicetoclick.com

Wij bouwen
WordPress websites

Kies voor onze expertise.

“WordPress WordPress website
  • twitter logo
  • Linkedin logo
  • Volg ons

Nicetoclick +10 jaar ervaring, WordPress specialist