HomeWordPress onderhoudWordPress update uitvoeren

13
juli

WordPress update uitvoeren

Geschreven door Nicetoclick | Geplaatst in WordPress onderhoud

wordpress update uitvoeren

Doen of niet doen? In ons blog hebben we er al verschillende artikelen over geschreven, een WordPress update uitvoeren is eigenlijk net zo belangrijk als WordPress hosting of de bouw van je WordPress maatwerk of WordPress website. Moet je WordPress updates dus uitvoeren? Ja!

De ontwikkelingen binnen het WordPress content management gaan namelijk razendsnel. Doordat er met regelmaat nieuwe WordPress CMS updates uitkomen, is het belangrijk om deze structureel door te voeren. Hiermee voorkom je dat de techniek verouderd raakt en zorg je er voor dat je website veilig is en probleemloos functioneert.

Waarom is een WordPress update uitvoeren zo belangrijk?

Is je WordPress website weleens gehackt en ben je ontzettend veel kosten kwijt geraakt aan het hack-vrij maken van je site? Dan weet je precies wat ik bedoel. Wij zien het ontzettend vaak gebeuren dat WordPress websites al tijden niet zijn onderhouden en CMS of plugin updates niet zijn uitgevoerd. Eeuwig zonde en je loopt ook nog eens een enorm risico. Door updates met enige regelmaat, al dan niet direct, uit te voeren voorkom je problemen in de toekomst en ben je er zeker van dat eventuele beveiligingsleks in het CMS of WP plugins zijn gedicht. Hierdoor blijft je website snel functioneren, ben je beter beveiligd en uiteraard minder interessant om gehackt te worden.

Kortom:

• Veiligheid: eventuele hacks of beveiligingslek binnen WordPress zijn gedicht.
• Snelheid: Door gebruik te maken van de laatste versies wordt de website sneller.
• Up-to-date: Altijd de nieuwste versie; dus de nieuwste functionaliteiten.

Hoe een WordPress update uitvoeren?

Dit kun je eenvoudig doorvoeren via het CMS. Je hebt waarschijnlijk weleens de melding voorbij zien komen dat er een WordPress update of plugin update beschikbaar is. Zorg, voordat je de update uitvoert, altijd voor een volledige backup van alle bestanden die je terug kunt vinden op je server (bereikbaar via FTP) en een database backup via bijvoorbeeld phpMyAdmin.

WordPress onderhoudscontract bij Nicetoclick

WordPress onderhoud uitbesteden biedt natuurlijk nog veel meer voordelen. Het WordPress onderhoudscontract van Nicetoclick is samengesteld met alle benodigde onderdelen om er voor te zorgen dat je WordPress website altijd up-to-date blijft. We houden in de gaten of er nieuwe updatesbeschikbaar zijn, voor zowel het WordPress CMS als gebruikte plugins, en voeren deze continu door. Dit doen we uiteraard in een test-omgeving speciaal ingericht voor jouw website. Je beschikt dan altijd over een werkende en geteste website en tevens ook over de laatste backup.

Binnen een WordPress onderhoudsovereenkomst behoort onder andere:

• Support: 2 uur support per maand via telefoon, e-mail en supportsysteem.
• WordPress CMS update: Maak altijd direct gebruik van de laatste WordPress versie.
• Plugin updates: WordPress altijd direct plugins altijd up-to-date.
• Thema update: Maak altijd direct gebruik van het laatste template.
• Continu WordPress update uitvoeren: Updates worden direct na lancering getest en uitgevoerd.
• WooCommerce support: Extra e-commerce support voor WooCommerce.
• Database optimalisatie: Opschonen & optimaliseren van database.
• Backups: Altijd een backup paraat en development omgeving voor ontwikkeling en testen.
• Uitvoeren adhoc werkzaamheden: Verzorgen van kleine aanpassingen of nieuwe implementaties.
• Website beveiliging: Beveiliging, Monitoring, Malware scanner & Hacks verwijderen!

Malware verwijderen WordPress website

Ben je gehackt? Dan is dit uiteraard enorm vervelend. Wij helpen je graag bij het ‘WordPress malware verwijderen‘ binnen je WordPress website. Wij kunnen je website weer volledig herstellen met onze unieke en professionele aanpak. Neem direct contact op met onze WordPress expert om de situatie te bespreken. Wij verwijderen de hacks binnen 48 uur.

Maatwerk webshop updaten?

Mocht je niet beschikken over een website, maar een maatwerk webshop dan zijn wij je uiteraard ook graag van dienst. Of je nu beschikt over een Magento webshop of WordPress WooCommerce webshop, wij zijn experts in het verzorgen van gestroomlijnde updates of upgrades.

Starten met Affiliate marketing? Ik help je graag!

Simon Kriek
  • Volg ons

Vragen?

info@nicetoclick.com

Wij bouwen
WordPress websites

Kies voor onze expertise.

“WordPress WordPress website
  • twitter logo
  • Linkedin logo
  • Volg ons

Nicetoclick +10 jaar ervaring, WordPress specialist