WordPress malware & WordPress hack verwijderen

WordPress malware & WordPress hack verwijderen

Ons team staat klaar om je te helpen. Alle WordPress hacks en malware worden direct verwijderd en binnen 48 uur ben je weer volledig hersteld en schoon online.

WordPress hack verwijderen

WordPress malware of een WordPress hack verwijderen? Schakel een professional in! Zelf een WordPress hack verwijderen zonder technische kennis is niet simpel en vaak blijft de website na het verwijderen nog steeds kwetsbaar. Wij kunnen je WordPress website binnen 48 uur weer volledig herstellen met onze snelle en professionele onderhoudsservice. Neem contact op met onze WordPress experts en wij zullen direct voor je aan de slag gaan. Wij verwijderen de WordPress hack en eventuele malware binnen 48 uur en kunnen je tevens een voordelig WordPress onderhoudscontract aanbieden om eventuele hacks in de toekomst voor te zijn.

Malware & hacks verwijderen

375

Bestel direct

Geschikt voor alle WordPress websites,
onbeperkt aantal pagina's.

 • Hacks & Malware verwijderen

  Verwijderen & opschonen WP website.

 • WordPress CMS update

  WordPress CMS wordt geupdate.

 • Plugin updates

  Alle WordPress plugins worden geupdate.

 • Onbeperkt aantal pagina's

  Ook geschikt voor grote websites.

 • Snel weer online

  Binnen 48 uur weer online.

 • Ook voor niet-klanten

  Ook mogelijk voor reeds ‘gehackte’ WordPress websites.

 • Thema update *

  Maak gebruik van het laatste template.

Malware & hacks verwijderen

675

Bestel direct

Inclusief onderhoudsovereenkomst
voor 1 jaar t.w.v € 420 euro!

 • Hacks & Malware verwijderen

  Verwijderen & opschonen WP website.

 • WordPress CMS update

  WordPress CMS wordt geupdate.

 • Plugin updates

  Alle WordPress plugins worden geupdate.

 • Onbeperkt aantal pagina's

  Ook geschikt voor grote websites.

 • Snel weer online

  Binnen 48 uur weer online.

 • Ook voor niet-klanten

  Ook mogelijk voor reeds ‘gehackte’ WordPress websites.

 • Thema update *

  Maak gebruik van het laatste template.

 • (Optioneel) Onderhoudsovereenkomst

  Van € 420,- voor € 300,- (periode 1 jaar)

Veelgestelde vragen

Mijn WordPress website is gehackt en nu?

Snel handelen is het devies. Want op dit moment staat niet alleen je reputatie op het spel, maar bezoekers of potentiële klanten zien waarschijnlijk ook vreemde dingen gebeuren op je website. Neem direct contact op met de WordPress experts van Nicetoclick om de situatie te bespreken.

Is mijn website na 48 uur echt weer hack vrij?

Dit is altijd ons streven. In 99% van de gevallen is de website binnen 48 uur weer helemaal schoon en hack- en malwarevrij online.

Hoe pakken jullie het aan?

Door onze technische kennis van WordPress en gestructureerde aanpak zijn we iedere hack de baas. We zullen je uitvoerig informeren over de problemen binnen je website en indien nodig contact opnemen met de hoster om de hacks of malware te inventariseren. Hierna bekijken we de algehele staat van de WordPress website (plugins en CMS) en maken we een plan van aanpak op maat om de malware en hacks te verwijderen.

Wat is het voordeel van een onderhoudscontract?

Ontwikkelingen met betrekking tot nieuwe technieken en beveiligingsissues gaan binnen WordPress tegenwoordig heel snel. Maandelijks zijn er nieuwe versies van plugins en beveiligingsupdates beschikbaar, maar ook wordt er regelmatig een nieuw versie van het CMS gelanceerd. Periodiek professioneel onderhoud aan je WordPress website is dan ook eigenlijk onmisbaar. Het is aan te raden deze updates uit te besteden aan een professionele partij, met name in geval van beveiligingsupdates. Zo ben je er van verzekerd dat je website snel, veilig en up-to-date blijft.

WordPress onderhoud uitbesteden

De ontwikkelingen binnen WordPress gaan super snel. Er zijn regelmatig nieuwe updates van het WordPress CMS beschikbaar, maar ook worden er regelmatig nieuwe versies van plugins gelanceerd. Structureel onderhoud van de WordPress-website is dan ook erg belangrijk. Het is aan te raden deze updates bij te houden, met name in geval van beveiligingsupdates. Zo blijft de website veilig, up-to-date en is tevens de snelheid van de website gewaarborgd.

 • Veiligheid: eventuele hacks of leks binnen WordPress worden gedicht.
 • Snelheid: Door gebruik te maken van de laatste versies blijft de website extra snel.
 • Up-to-date: Altijd de nieuwste versie; dus de nieuwste mogelijkheden.

WordPress onderhoudsovereenkomst

Google: 'Deze site is mogelijk gehackt’

Zie je in de Google zoekresultaten de melding staan ‘Deze site is mogelijk gehackt’, dan is het foute boel. Google heeft namelijk geconstateerd dat de betreffende website is gehackt. Wij kunnen er voor zorgen dat deze melding binnen afzienbare tijd weer wordt verwijderd, door te starten met het verwijderen van de hack of malware. Neem contact op met onze WordPress professionals om de hacks te inventariseren en te bespreken. Wij zijn je graag van dienst.

Schoon mijn website direct op

Honderden klanten in Nederland profiteerden al van onze expertise

Nicetoclick.com weet precies waar ze mee bezig zijn. Het contact onderling is nagenoeg perfect, ze zijn proactief en dat gecombineerd met kennis en kunde maakt ze tot een fijne partij om mee samen te werken. Ook na de oplevering, blijven ze commited. Dat is super. Bij een volgend project klop ik zeker weer bij Nicetoclick.com aan, menig bedrijf kan leren van de klantvriendelijkheid.

Lisanne Ploeger
Lisanne Ploeger, Winterjassen.com

Nicetoclick staat voor je klaar vanaf het prille begin tot zelfs na de oplevering van een website. Nicetoclick kan snel schakelen, geeft professioneel advies, is toegankelijk, creatief en flexibel. En het geleverde resultaat sluit aan bij onze wensen en verwachtingen. Daarom werken we graag met hen samen.

Sabine Geerligs
Sabine Geerligs, EPP public relations

Nicetoclick is onze vaste partner voor webdesigns en logo's. Hun creatieve werk wordt snel en vakkundig opgeleverd. Feedback wordt goed opgepakt en ze denken graag met ons mee, hiermee leveren zij dan ook een grote bijdrage aan het succes van InterDigital. We hopen nog lang door te kunnen gaan met onze samenwerking.

Dennis Vriesema
Dennis Vriesema, InterDigital

Ziet er goed uit. Wij zijn erg blij met het resultaat… Kortom, erg goed gedaan. We weten jullie vanaf nu te vinden.

Bryan
Bryan, Point42

Wij zijn gespecialiseerd in

Laat Nicetoclick de WordPress hack verwijderen.

Laat je het verwijderen van alle malware en hacks binnen je WordPress website aan ons over, dan ben je er zeker van dat deze binnen 48 weer schoon en hack-vrij online staat. Maak je in vervolgt gebruik van ons voordelige WordPress onderhoudscontract, dan monitort Nicetoclick je website(s) 24 uur per dag en zeven dagen.

 • twitter logo
 • Linkedin logo
 • Volg ons

Nicetoclick +10 jaar ervaring, WordPress specialist