HomeWordPress development

info@nicetoclick.com

WordPress development

Opzoek naar een ervaren WordPress developer?

Een WordPress website laten bouwen, zodat deze helemaal aan jouw wensen voldoet? Dan ben je bij Nicetoclick WordPress development aan het juiste adres. Met een development team dat beschikt over meer dan 10 jaar WordPress development ervaring, weten we inmiddels goed waar we het over hebben. De afgelopen jaren hebben we al vele verschillende WP plugins en maatwerk websites op basis van WordPress ontwikkeld. Geen project is ons te gek, én we gaan iedere uitdaging dan ook graag voor je aan. Benieuwd naar onze werkwijze?

wordpress developmentEen persoonlijk gesprek

Voordat we samen aan de slag gaan met het traject van functioneel ontwerp en development van de WordPress website, is het voor ons prettig om doormiddel van een kennismakingsgesprek, een idee te krijgen in je wensen op het gebied van webdesign en functionaliteiten. Wij denken graag met je mee en zetten onze ervaring in als het gaat om de technische mogelijkheden.

Responsive webdesign

Nadat je wensen en voorkeuren voor technieken in kaart zijn gebracht, vertalen wij deze naar een uniek en spraakmakend responsive webdesign. Dit design wordt aan je voorgelegd, en pas als jij er tevreden over bent, zijn wij dat ook. Er is voldoende ruimte voor het verwerken van feedback, voordat we van start gaan met WordPress development.

WordPress development op maat

Pas als alle gewenste functionaliteiten helder zijn en het webdesign volledig is uitgewerkt, starten wij met de daadwerkelijke bouw van de WordPress website. We ontwikkelen je WP site op basis van WordPress maatwerk, of op basis van het Laravel 5 framework. Nadat de website volledig af is gerond, wordt deze op onze testserver geplaatst en uitvoerig getest door ons eigen development team. In deze fase delen wij de link met de klant, zodat je de site zelf ook goed door kunt testen. Wij passen de website waar nodig is aan, totdat hij helemaal naar wens is.

WordPress onderhoudsovereenkomst

Ook na oplevering van de WordPress development oplossing blijven wij je graag van dienst. Wij bieden daarom twee enorm voordelige WordPress onderhoudscontract aan. Zo ben je ervan verzekerd dat je WordPress website altijd veilig, snel en up-to-date is en blijft.

Waarom Nicetoclick?

Zoals je hier boven hebt kunt lezen, hebben wij meer dan 10 jaar ervaring in het bieden van WordPress development voor zeer uiteenlopende klanten. Door onze specialisme kunnen wij in de volle breedte meedenken als het gaat om responsive webdesign, WordPress development en gebruiksgemak van je site. Wil je een WordPress website op maat laten maken en ben je benieuwd wat Nicetoclick voor jou kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier, of op telefoonnummer 075 – 757 26 11. Of bekijk ons uitgebreide portfolio, ons werk spreekt voor zich!

Ja! Ik wil de nr1 affiliate website van 2021 t.w.v. € 1.500 voor € 1.295 << (TIP)

Contactgegevens

Na je aanvraag nemen wij direct contact met je op om de installatie samen met je uit te voeren! Geen zorgen, je zit niet direct ergens aan vast.

  • twitter logo
  • Linkedin logo
  • Volg ons

Nicetoclick +10 jaar ervaring, WordPress specialist