HomeWebsite omzetten naar WordPress

info@nicetoclick.com

Website omzetten naar WordPress

Wij helpen je graag!

Heb jij een website maar wil je die voortaan gemakkelijk via WordPress beheren? Bij Nicetoclick vind je een professioneel team designers en developers die hierin graag met je meedenken en beschikken over jarenlange ervaring met WordPress. Dus wanneer je kiest om je huidige website (of ontwerp) in WordPress om te zetten door Nicetoclick dan kies je voor ervaring en expertise!

Volledig responsivewordpress website laten maken

De bezoekerspercentages vanaf tablets en mobiele telefoons blijven alsmaar stijgen. Maar hoe kleiner het formaat van het scherm, hoe lastiger het is om makkelijk over de site te navigeren. Door de website responsive te maken past deze zich aan het schermformaat van het apparaat aan, wordt de inhoud beter leesbaar en wordt je website in zijn geheel dus gebruiksvriendelijker. Alle websites die wij maken voldoen aan de eisen die tegenwoordig gesteld worden en werken daarom perfect op je mobiele telefoon en tablet. Wij zorgen ervoor dat de website op elk formaat en op elk mobiel apparaat gebruiksvriendelijk werkt en er nog mooi uitziet ook!

Eenvoudig te beheren

Het content management systeem (CMS) van WordPress is zeer gemakkelijk aan te leren. Een groot voordeel van WordPress is dat het CMS vanaf elke willekeurige computer of locatie te bereiken is, zodat je de content van de website altijd en overal heel eenvoudig kunt aanpassen. Eenmaal ingelogd, kun je elke pagina bewerken via de gebruiksvriendelijke editor. Ook het toevoegen van afbeeldingen en andere media als PDF’s is een zeer gemakkelijk. Bovendien is het met WordPress heel simpel om een rolverdeling te maken voor iedereen die meewerkt aan het beheren van de website. Laat je een WordPress maken door Nicetoclick? Dan kun je je website daarna eenvoudig zelf beheren!

Beter vindbaar in Googlewordpress website laten maken

Verkoop je via je website producten, of lever je een dienst? Dan is vindbaarheid in de verschillende zoekmachines uitermate belangrijk. Een mooie website is één, maar je wilt natuurlijk ook goed vindbaar zijn voor je klanten. De zoekmachines kunnen namelijk niet het uiterlijk van de website bekijken. Het gaat de zoekmachine om een juiste website structuur, een goede techniek en duidelijke content. Het team van Nicetoclick bouwt professionele websites die aan alle eisen voldoen om goed vindbaar te worden. Tevens hebben we de kennis en ervaring in huis om ook na de oplevering de vindbaarheid van de website te blijven verbeteren middels zoekmachine optimalisatie en Google Adwords campagnes.

Onderhoud en updates

De ontwikkelingen binnen WordPress gaan razendsnel. Regelmatig zijn er nieuwe updates van het WordPress CMS beschikbaar, maar ook worden er regelmatig nieuwe versies van plugins gelanceerd. Structureel onderhoud van het WordPress website is dan ook erg belangrijk. Nicetoclick biedt ondersteuning in de vorm van een zeer voordelig WordPress onderhoudscontract. Met een onderhoudscontract ben je er zeker van dat de updates op juiste manier uitgevoerd worden en je website altijd optimaal beveiligd is.

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje in ons portfolio, bekijk onze cases, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan je graag te woord!

Recent ontwikkelde WordPress websites:

Ja! Ik wil de nr1 affiliate website van 2021 t.w.v. € 1.500 voor € 1.295 << (TIP)

Contactgegevens

Na je aanvraag nemen wij direct contact met je op om de installatie samen met je uit te voeren! Geen zorgen, je zit niet direct ergens aan vast.

  • twitter logo
  • Linkedin logo
  • Volg ons

Nicetoclick +10 jaar ervaring, WordPress specialist