HomeWordPress websiteWat zijn de voordelen van een WordPress maatwerk website

21
oktober

Wat zijn de voordelen van een WordPress maatwerk website

Geschreven door Nicetoclick | Geplaatst in WordPress website

WordPress maatwerk website

Benieuwd naar de voordelen van een WordPress maatwerk website? Wij bieden je diverse voordelen. Wanneer wij aan de slag gaan met een WordPress maatwerk project kun je rekenen op:

• Een helder omschreven functioneel ontwerp en schematisch opgestelde wireframes.
• Uniek vormgegeven webdesign volgens de laatste conversie standaarden.
• WordPress template op maat ontwikkeld en volledig responsive.
• Implementatie van maatwerk functionaliteiten of op maat ontwikkelde WordPress plugins.
• SEO vriendelijk en ruime compatibiliteit.

Alle WordPress websites ontwikkeld door ons worden volledig op maat ontwikkeld. Eigenlijk maken we nooit gebruik van standaard templates. De reden is vrij simpel. Binnen een WordPress maatwerk project kunnen we volledig voldoen aan de wensen van de klant, aan zowel de front- als de backend (cms).


Bij gebruik van standaard of aangekochte templates, zijn de werkzaamheden niet goed te overzien en zijn eventuele toekomstige wensen niet of lastig te implementeren. Dit is uiteraard zonde. Daarom adviseren wij ook altijd om te kiezen voor een WordPress maatwerk website. Zeker met het oog op de toekomst een goede investering.

Vrijheid van ontwerp en uniek webdesign

De kans is groot dat je al een eigen huisstijl hebt, of dat er in ieder geval een idee in je hoofd zit over hoe deze eruit dient te komen te zien. Vind je het van belang dat je een grote header kunt gebruiken, of je de website juist op een minimalistische manier kunt presenteren (responsive webdesign)? Een standaard template voor WordPress biedt enkele mogelijkheden tot aanpassen. Het zijn de WordPress maatwerk websites die je de mogelijkheid bieden om de huisstijl in ieder detail door te voeren, of om ervoor te zorgen dat de website als geheel voor een unieke uitstraling zorgt.

Kosten voor de WordPress maatwerk website

Uiteraard staan hier hogere kosten tegenover dan het gebruik maken van een standaard template binnen het WordPress CMS. Dat heeft te maken met de tijd die we steken in het opstellen van de wireframes, vormgeven van het webdesign en het ontwikkelen van de WordPress template, net als het meedenken over functionaliteiten en mogelijkheden. Uiteindelijk leveren we een WordPress maatwerk websites op, waarmee je ervoor zorgt dat je een goede basis legt voor je online succes en de toekomst.

WordPress maatwerk templates met unieke functionaliteiten

Binnen een WordPress maatwerk project zijn er meer mogelijkheden. Dat is inmiddels wel duidelijk. Bij de ontwikkeling van een project maken we gebruik van enkele bekende WordPress plugins die zijn kwaliteiten inmiddels wel hebben bewezen. Denk bijvoorbeeld aan de Yoast SEO plugin. Naast enkele standaard plugins kunnen we binnen een project ook kiezen voor WordPress maatwerk plugins. Zo is het goed mogelijk om een dealerportaal of -finder te ontwikkelen, een geavanceerd vergelijkingssysteem of een ledensite waarin leden kunnen inloggen en communiceren. Het ontwikkelen van maatwerk plugins kan een reden zijn om de performance van de website te verbeteren. Het alleen realiseren wat nodig is.

WordPress onderhoudscontract

Naast het bouwen van je WordPress maatwerk website ondersteunen we je ook graag in het natraject. Na oplevering kunnen we je een onderhoudscontract aanbieden, die je van alle gemakken voorziet. Je site en plugins zullen altijd up-t0-date zijn.

Hoe kunnen wij je helpen?

Wil je graag je website omzetten naar WordPress of een WordPress maatwerk website laten ontwikkelen? Neem vrijblijvend contact op, we horen graag van je.

Starten met Affiliate marketing? Ik help je graag!

Simon Kriek
  • Volg ons

Vragen?

info@nicetoclick.com

Wij bouwen
WordPress websites

Kies voor onze expertise.

“WordPress WordPress website
  • twitter logo
  • Linkedin logo
  • Volg ons

Nicetoclick +10 jaar ervaring, WordPress specialist