HomeNicetoclickWat zijn de voordelen van een maatwerk webshop?

11
juli

Wat zijn de voordelen van een maatwerk webshop?

Geschreven door Nicetoclick | Geplaatst in Nicetoclick

maatwerk webshop

Wil je een maatwerk webshop laten bouwen en ben je benieuwd naar de meest geschikte techniek? Wil je gebruik maken van een handig CMS waarmee je zelf het beheer kunt voeren, zonder dat je daar (teveel) technische kennis voor nodig hebt? Wij kunnen een maatwerk webshop in Magento voor je bouwen. Je webshop functioneert 24 uur per dag, 7 dagen per week. Je kunt je richten op zowel de markt voor consumenten als voor zakelijke klanten, binnen tal van vakgebieden. Wij zetten de voordelen van een maatwerk webshop in Magento voor je op een rij, zodat je daar een beter beeld van krijgt.

Webshop in Magento

Een webshop in Magento is gebaseerd op een open-source platform, wat betekent dat er tal van plugins en invoegtoepassingen mogelijk zijn. Heb je specifieke wensen met betrekking tot het functioneren van je webshop, of heb je een algemeen beeld voor ogen en zoek je naar een specialist die dat voor je kan realiseren? Magento biedt ons de volledige vrijheid om een maatwerk webshop voor je te ontwikkelen. Je kunt gebruik maken van tal van functionaliteiten, naast koppelingen met bijvoorbeeld betalingsproviders en boekhoudsystemen.

SEO en productbeheer

Magento biedt ons de mogelijkheid om een maatwerk webshop te bouwen die bovendien volledig SEO geoptimaliseerd is. De webwinkel is volledig zoekmachinevriendelijk en zorgt er op die manier voor dat je eenvoudig kunt werken aan je vindbaarheid. Je zorgt ervoor dat je producten bovenaan de zoekresultaten verschijnen. Daarnaast kun je in een maatwerk webshop in Magento heel eenvoudig producten importeren of exporteren, zodat je nooit vast zit aan een enkele webshop. Heb je elders een document met producten die je over wilt nemen, of wil je de shop overdragen naar een andere winkel? Geen probleem, we kunnen die mogelijkheid voor je inbouwen.

Meerdere webshops en koppelingen

Heb je meerdere webshops en zou je die graag vanuit één centrale locatie beheren? Wij kunnen daar met een webshop op maat in Magento voor zorgen, zodat het beheer zo soepel mogelijk verloopt. Je hoeft maar één keer in te loggen, voor het volledige overzicht over je productaanbod en de resultaten van de afgelopen periode. Tenslotte kun je met een maatwerk webshop in Magento rekenen op koppelingen naar diverse boekhoudsystemen (zoals Exact) en diverse betalingsproviders (zoals Buckaroo en Docdata).

Wil je meer weten over een maatwerk webshop in Magento en de voordelen daarvan? Neem vrijblijvend contact op, we horen graag van je.

  • Volg ons

Vragen?

info@nicetoclick.com

Wij bouwen
WordPress websites

Kies voor onze expertise.

“WordPress WordPress website
  • twitter logo
  • Linkedin logo
  • Volg ons

Nicetoclick +10 jaar ervaring, WordPress specialist