HomeWordPress websiteSlim gebruik maken van WordPress

06
november

Slim gebruik maken van WordPress

Geschreven door Nicetoclick | Geplaatst in WordPress website

De lancering van een nieuwe website is altijd een mooi moment. De afgelopen twee maanden hebben wij hard gewerkt aan een uniek webdesign en een op maat gerealiseerde WordPress kortingscode website voor Reizenkortingscode.nl, Kinderenkortingscode.nl en Online-kortingscode.nl.

Reizenkortingscode.nl helpt flink besparen op het gebied van reizen, vakantie en leuke uitstapjes. Kinderenkortingscode.nl helpt, zoals het domeinnaam al aan geeft, met het vinden van de voordeligste kortingscodes en acties voor de allerkleinsten. Om deze branche gerichte kortingscode websites ook te overkoepelen met een breder assortiment kortingscodes is Online-kortingscode.nl gelanceerd.

kortingscode-template

Slim gebruik maken van de mogelijkheden binnen WordPress

Nicetoclick heeft een slim opgezette maatwerk WordPress template ontwikkeld dat het mogelijk maakt om snel en efficiënt nieuwe kortingscode websites te lanceren. De structuur van iedere website blijft gehandhaafd, de look and feel is per website volledig aangepast. Zo krijgt iedere website zijn eigen gewenste identiteit.

Reizenkortingscode.nl

Alle reisorganisaties hebben een eigen pagina waar je overzichtelijk en éénvoudig de kortingscodes en acties kunt terug vinden. Deze pagina’s kun je vinden via het zoekveld of via de winkeloverzicht pagina waar alle winkels op alfabetische volgorde staan.

1-homepage

2-winkeloverzicht

Wanneer je de juiste kortingscode of aanbieding hebt gevonden word je direct doorgestuurd naar de website van de aanbieder. Je kunt direct besparen!

3-popup

De WordPress websites Reizenkortingscode.nl en Kinderenkortingscode.nl zijn onderdeel van Embay en de eerste in een serie van branche gerichte kortingscode websites. Benieuwd naar het resultaat? Neem gerust een kijkje op www.reizenkortingscode.nl en www.kinderenkortingscode.nl

Kinderenkortingscode.nl

kinderenkortingscode-wordpress

Online-kortingscode.nl

Onlangs is ook de kortingscode website Online-kortingscode.nl gelanceerd als uitbreiding op de serie branche gerichte kortingscode websites.
online-kortingscode-blog

Starten met Affiliate marketing? Ik help je graag!

Simon Kriek
  • Volg ons

Vragen?

info@nicetoclick.com

Wij bouwen
WordPress websites

Kies voor onze expertise.

“WordPress WordPress website
  • twitter logo
  • Linkedin logo
  • Volg ons

Nicetoclick +10 jaar ervaring, WordPress specialist