HomeWordPress websiteResponsive WordPress website voor Mondain

08
januari

Responsive WordPress website voor Mondain

Geschreven door Nicetoclick | Geplaatst in WordPress website

desktop-mondain

Zojuist gelanceerd! Nicetoclick heeft de technische realisatie verzorgt van de nieuwe Mondain responsive WordPress website. De website is volledig responsive en gebouwd op basis van het WordPress content management systeem. WordPress is bij uitstek geschikt voor het realiseren van professionele responsive websites.


Responsive houdt in dat de website schaalbaar is en zich aanpast naar het formaat van de internet browser of platform (desktop, tablet of mobile) waarop de website word bezocht. Nicetoclick gaat uit van drie tot vijf verschillende schermresoluties. Denk hierbij aan een desktop variant, mobile staand & liggend en tablet staand & liggend variant. Zo krijgt de bezoeker altijd een optimale weergave van de website op welk platform deze ook geopend word.

ipad-mondain

Responsive WordPress website

Wij helpen ieder bedrijf graag aan een professionele en gebruiksvriendelijke responsive WordPress website. Maken jullie op dit moment gebruik van een custom CMS of een ander open source content management systeem? Geen probleem, wij helpen jullie graag bij het overstappen naar WordPress.

Doordat wij veel ervaring hebben met het bouwen van responsive WordPress websites, helpen we jullie dan ook snel en professioneel online! Wij zorgen ervoor dat een klant het maximale rendement haalt uit zijn website. Wij zijn met recht WordPress specialist!

Bekijk gerust ons portfolio voor een overzicht van ons recent gemaakte werk of bel naar Simon via 075 – 757 26 11 voor meer informatie.

Benieuwd naar het resultaat? Bekijk dan de website dan hier.

  • Volg ons

Vragen?

info@nicetoclick.com

Wij bouwen
WordPress websites

Kies voor onze expertise.

“WordPress WordPress website
  • twitter logo
  • Linkedin logo
  • Volg ons

Nicetoclick +10 jaar ervaring, WordPress specialist