HomeWordPress websiteResponsive WordPress website voor MeMo²

20
juni

Responsive WordPress website voor MeMo²

Geschreven door Nicetoclick | Geplaatst in WordPress website

Responsive houdt in dat de website schaalbaar is en zich aanpast aan het formaat van de internet browser of platform (mobile of tablet) waarop de website word bezocht.

Hierdoor laat je de bezoeker vol op gebruik maken van je website en zal deze, of de website nu geopend word op een iPhone of desktop computer, altijd optimaal kunnen navigeren binnen je website.

Voor MeMo² hebben we de huidige website gerestyled en gebouwd op basis van WordPress en de responsive techniek. MeMo² is een onafhankelijk onderzoeks- en consultingbureau gespecialiseerd in het meten, kwantificeren en optimaliseren van reclame-effecten.

Responsive WordPress website voor MeMo² - Nicetoclick

De website is zeer flexibel opgezet en voornamelijk gericht op de mobiele bezoeker. Via het WordPress CMS kan er op een gebruiksvriendelijke manier producten en content worden ingevoerd, maar ook het inrichten van beide talen (Engels / Nederlands). Voor de meertaligheid is er gebruik gemaakt van de WPML plugin. Deze WordPress plugin is ideaal voor het opzetten van een WordPress website in meerdere talen.

Benieuwd naar het resultaat? Bekijk de website gerust op een smartphone, tablet of desktop computer: www.memo2.nl

Responsive WordPress webdesign

Een website moet er goed uitzien en uiteraard ook goed werken. Dat spreekt voor zich. Maar in deze moderne tijd is dat lang niet altijd vanzelfsprekend. Tegenwoordig moet een website ook rekening houden met bezoekers die via een mobiel apparaat, zoals een tablet of smartphone, de website bezoeken.

Nicetoclick helpt je daarbij met responsive webdesign. Wij zorgen ervoor dat de website op elk formaat en op elk mobiel apparaat gebruiksvriendelijk werkt en er ook nog mooi uitziet.

Heb je een leuk project en wil je graag een website responsive ontwikkeld hebben op basis van WordPress? Bel 085-40 17 118 of mail gerust naar simon@nicetoclick.com

Starten met Affiliate marketing? Ik help je graag!

Simon Kriek
  • Volg ons

Vragen?

info@nicetoclick.com

Wij bouwen
WordPress websites

Kies voor onze expertise.

“WordPress WordPress website
  • twitter logo
  • Linkedin logo
  • Volg ons

Nicetoclick +10 jaar ervaring, WordPress specialist